Allah kaza bela vermesin Eren.
Gayet güzel olmuş. Ağız tadıyla binersin inşallah.
Allah kaza bela vermesin Eren.
Gayet güzel olmuş. Ağız tadıyla binersin inşallah.
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Maşallah kazasız belasız gerçekten tam proje olmuş baştan sona okudum nik değişmeli D.r Williams olmalı![]()
Aga eline emeğine sağlık, harbiden olmuş, söylenecek bişey yok, maşallah nokta.. kazasız belasız sorunsuz binersin inşallah..
Yer yer zaman zaman arabanın yapım aşamasında bulundum bende
Bana göre en zor iş motoru swaplama işi ve bu işlerden sonra plaka çıkartmak mevzusu
En kafa ütüleyen yerler bu bölümler olmuştur
Bu arada neden benim ismim yok laa
Bedavaya eksozt bedavaya HKS filtre verdik
Daha takmamışsın bile onları
eren maşallah
çok güzel olmuş gerçekten de araç
parça temininde ebay.co.uk i öneriririm illa gelmiştir aklına![]()
Baya zorlu oldu yalan yok.
Allah razı olsun dostum.
Eyvallah kardeşim
Bizim ekşipte bir tane Dr. var 2.si fazla kaçarWilliams ile ilgili servis manueli yazabilecek durumdayım ama
Allah razı olsun. Daha iyileri senin olur inşallah.
Aynen motor ve plaka işi ömrümü törpüledi. Tam kafa ütüsü.çile.
Sen benim gönlümdesin canikom
Egzoz aldığım gibi duruyor. Arabayı roll lere çıkarmaktan vazgeçtiğimden soran olursa satarım bile diyorum hattaFiltre? Ulan filtre hala Ozan'da. Bu gidişle zimmetine geçirecek adam
Eyvallah
Bir ara müdavimi oldum ebay.co.uk'inŞu İngiltere'de Fransa'dan çok Renault sektörü var zaten
![]()
hey maşallah kardeşim hikaye olmuş bu resmen allah içine sindirsin arabanı harbiden çok güzel olmuş bebeğin içeriden fotoları yokmu aracın onlarda görseydik
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
gerçektende maşallah konunun ilk başında kendi kendime allah yardımcınız olsun dedim motor yok şamzıman yok içi komple gidik diyince, ama üstesinden gelmişsiniz helal olsun jantlarda 10 üzerinde 10 tam puan aldı bendençok ama çok güzel durmuş allah nazarlardan saklasın
Eyvallah. Allah razı olsun.
Allah razı olsun. Arabayı ilk gören arkadaşlarım bile direk yüzüme söylemeselerde (şevkimin kırılmaması için) içlerinden hepsi demiştir. Deli işi Allah yardım etsin diyeJantları bir kere sat dedim satmadı Özgür. Param bitti satılığa çıkardı zor şartlarda aldım. Allah var oda baya yardımcı oldu ama terz zamana denk gelmişti. O an öldüresim gelmişti onu
Moruk 10 Haziran'a araba roll yapacak seviyede olmaz. İstersen seni tatmin edebilmek adına. Egzozsuz tek filtre ile denerim senle. Topu topu 3 4 boy geride kalınca hızlı sanarsın kendini![]()
Açıkca burayada yazıyorum
Araban gerçekten iyi 3. vitesin bizim 1. vitesimiz gibi anında kesiciye kalıyor![]()
Onda lafım yok
Zaten tahminim 190 -200 hp arası - 850-900 kg arası değerlerin mevcut
Frenlerin kötüydü en son kullandığımda çözdün mü frenleri?
Bu arada tahtel hesabı sana 10 boy atmadan bırakmıycam yarışı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)