Masallah var Allah kaza bela vermesin.
Bitirme projesini görünce baştan bi sövdümçok uğraştım bu dönem
![]()
Not: Konu bomba ama
Maşallah, nazar değmesin merso babaya.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
ahahah tesekkur ederim valla benimde canimdan ettiler. Imanim gevredi 8 ayda bole bisey yok ya
Hocayla ilk dedim havali sistem yapiim. Adamin bana dedigine bak o kolay git hidrolik yap dedi
![]()
Ve asil beni dumur eden olay 2 gun once hocayla gorusmeye gittim. Hocam arabayi nere getiricem dedim. Sen arabanla gel gerekirse bakariz dedi. Insan ugrastirmak asil gorevleri ya. Dua ediorm proje bu el koyucaz demediler valla![]()
deseler şaşırmazdım
güneş pili, hidroliz ve yakıt hücreleri çalışma sistemleri enerji ve ekserji hesaplamaları üzerine proje yaptım ki lisans üstü bir proje oldu. başlamadan önce dedim bunu yapayım mı diye ve tamam dedi. bitirdim projeyi finallerden az süre önce dedi ben bunu kabul etmem bu lisans üstü bir proje diye. (dalga geçer gibi sanki) O yüzden herşeyi beklerim
sonra en baştan başka proje yaptım final zamanı
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Haberim yok slayt show bile yapmislar
76' Mercedes-Benz w115 - YouTube
Hidrolikten sonra bide air in tadina bakak dedik pekte rahatmis
Projemi sunduktan sonra 1 hafta kadar sistemi kullandim. Canimi skan bisuru sey oldu falan derken saolsun surekli yanimda olan cakal arkadaslarim,basta bartu basot olaraktan benden 2 haftaligina arabayi istediler![]()
(Bartu Basot: Yakin cevresindeki kisilerin arabasini 2 gunlugune odunc alip modifiye eden kisidir. Bi nevi kendi capinda pimp my ride yapiyo)
Tabiki hayhay verdik aradan bi kac gun gecti bartuyu aradim kanka naaptin araba nerde ne halde kullanabiliomusun knti varmi vs.vs. die. Ve Sayin Basot araban bursada diince sok oldum sonrasini zaten tahmin ediosunuzdurGoruntu olarak bi degisiklik olmasada yasadigim skntilardan sonra air ilac gibi geldi gercekten
![]()
Ahahhaha kanki ne alakabence gayette guZel oldu air candir
) gule gule gezelim kanki masallah. Gerci bugunden snra lutfen gece gezelim bir sure
![]()
34 HH 9458
MK6 JETTA
Tekrar'dan maşallah valla rahata kavuştugunuza sevindim Emirhan abi birde şey diycem acaba Bartu bey bizim aracıda bi iki günlük gezintiye çıkarabilirmi![]()
![]()
Cok guzel bi haftasonu programiydi fotogra ceken arkadaslarin ellerine saglik azicik kendi zevkime gore shopladim umarim bi sorun olmazAracin gozume bata bi suru kusuru var su anda yapilmasi gereken birsurude isi var 8 aydir yatiyodu yavas yavas devam artik
![]()
Emirhan Maşallah yavrum harika duruyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)