Ben kazalı diye biliyordum sonuçta 21 yaşında araba bizi kandırmışlar demekki kazasızmış meğerse![]()
Ben kazalı diye biliyordum sonuçta 21 yaşında araba bizi kandırmışlar demekki kazasızmış meğerse![]()
Teşekkürler inşallah tertemiz bitecek
Yok abi öyle ağır bombası falan yokmuş biliyorsun işte sağ kapıda bişeler vardı soyulduğunda el kadar birşey ama ciddi birşey değil bunun gibi 1-2şey daha yani ciddi birşeyi yok gökhan abiylede incelemiştik![]()
Dün akşam boyadan çıktık sonunda ufak tefek boya işlerimiz kaldı.Yarın ince zımpara pasta cila işleri kaldı umarım istediğim gibi şıkır şıkır yanıcak parlamasından dolayıbugün yavaş yavaş toparlamaya başladık içinin kaba tozunu pisliğini aldım dün iç döşemeler alkantra kaplandı, Gökhan Gündoğan (gökhan035) abimin bana verdiği tavan fitillerini taktık birlikte.Eski halinden çok daha güzel oldu son ayarlarından sonra umarım sımsıkı tertemiz fitillerimiz olcak.Fotoğrafları bugün çektim üzerinde toz tabakası çok fazla var ve portakallıkları var zımpara pastası yapılmadığından. Bagaj içinide temizlettirip orayada boya attırdım en azından yılların birikmiş olduğu pislik ve nem kokusundan kurtulmuş olduk orasıda sıfırlandı üstüne bi yalıtım canavar gibi olucak
![]()
Yok yok seninki daha önce bitecekMaşallah renk süper olmuş.
Çok güzel olmuş maşallah. Ağız tadıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler zamanla aşama aşama devam edicem yüklemeye
Teşekkür ederim
Konuyu güncellemeyeli biraz oldu boyamız tamamiyle bitti daha işlerimiz çok var yavaş yavaş bundan sonrasını halledicemCoiloverlarım almanyadan geldi sonunda gümrükte biraz uğraştırdılar ama sonunda alabildim, bu arada bride koltuk'da aldım
coiloverları bu hafta takıp vizeye giricem daha sonra tekrardan arabanın içini söküp komple yalıtım yapıcam malzemesinide aldım sadece uygun bi zaman ayarlamam gerek.
![]()
Bride lar fiyat nedir özelden atar mısınız, maşallah renk çok güzel koltuklu halini merakla bekliyorum
Kanka o koltuklar bi kahve yapsaydın bana![]()
MaşallahKoltuklar çok iyi seçim
![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
mşllh. mşlhh. kardeşim güzel oldu angry![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Teşekkürler1300 tl ye geldi
Eyvallah kardeşim
Ayıpsın kanka takayım istediğin zaman yaparım
Sağol kardeşim iyi hale getirmeye çalışıyorum elimden geldiğince
Teşekkürler bende iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum
Erol abim çok teşekkür ederim![]()
Maaşallah cnıms, Allah benzinine zeval vermesin.![]()
maşallah güzel emek harcanmış ve sonuç cok iyiizmire geçen sene geldigimde 3. sanayide sanırım yanımdan bir del sol gazlıyarak geçti acaba bu arabamıydı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)