O paralara Türkiye'de alınabilecek zamanının en lüks arabasıdır heralde... Güle güle kullanın,,,, Anti-LPG'ci bir insan olarak, buna LPG'siz binin derdim ama bütçe kurtarmaz sanırım.
O paralara Türkiye'de alınabilecek zamanının en lüks arabasıdır heralde... Güle güle kullanın,,,, Anti-LPG'ci bir insan olarak, buna LPG'siz binin derdim ama bütçe kurtarmaz sanırım.
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
206'dan sonra insan bunun içinde kaybolur ki.
kazasız belasız. yakın performansını çok merak ediyorum lpg ile![]()
Şu arabanın bi sesini dinlet bize yaa gazlarken böyle 6 tokmak homurtusunu ES9 çok güzel sesi var insafsızın
Hayirli olsun,araba degil gemi almissiniz. Hacim ve gucuyle tatli tatli gider bu. Kazasiz belasiz surusler![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Hey gidi hey transporter' da jason reisin arkasından bu araçla kovalıyordu polizeiMaşallah çok temiz araç. V6 nın sesi yeter.
![]()
Tufan has no limits.
fotograflarını sımdı gordum. valla kusursuz temızlıkte. cok begendım aslında omega 607 gibi e segmenti araçlar bınılesı araclar fakat ulkemıızın yakıt ve vergı tarıfesı .. gule gule kullanın kazasız belasız
Çok temizmiş, maşallah güle güle kullanın.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
maşallah denecek bi söz yok
Linea 1.6Mjet
Yollarda pek de görülmeyen bir güzellik. İç dış kombin çok güzel.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız..
hayırlı olsun özgür güzel günlerde eskit
MAŞALLAHH bi 206 kullanıcısı olarak boyut değiştirdiğinizi düşündüm yanlız benim bile içim gıcıklandı hdi değil gti aracım fakat v6 ve konforu kesinlikle başka bir dünya güle güle binin inşallah
![]()
Çok özel bir araç fotoğraflardan da temiz duruyor hayırlı olsun maşallah kazasız belasız abi.
BMW E90 320d LCI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)