bayılırım çıkıntı arabalaramaşallah çok güzel seçim olmuş abi güle güle kullan
Maşallah herkesin hayalini kurduğu cesaret edip alamadığı bir araç tadını çıkarmaya bakın.
Hayırlı olsun, çok güzel araç.
LPG'yi nerede taktıracağınıza karar verdiniz mi? Ben de bu aralar LPG taktırmayı düşünüyorum, ancak kaliteli, işini iyi yapan birisini bulamadım. Çoğu parayı ver gerisine karışma, ben takarım sonrası beni ilgilendirmez tavrında. Bu da beni korkutuyor. Zira LPG'de önce işçilik sonra marka. En iyi, en kaliteli kiti taktır; işçilik fos olunca hem verdiğin para boşa gidiyor; hem çektiğin eziyet, hem de arabanın orasının burasının delinmesi, kurcalanması da yanına kalıyor.
Murat abim, aynı caddede oturmamıza rağmen Honda'ya ayar denemesinden sonra tekrardan görüşme fırsatımız olmadı
CR-V'ye değilü yeni Hyundai i10 1.2 kattık aileye abi, şu sıralar yaktığı yakıtı görünce LPG taksak mı ki acaba diyoruz, ancak araba daha çok yeni ve garanti kapsamında, bir süre daha böyle binip ileri ki zamanlarda LPG taktırma düşüncem var.
Ama Honda'nın montajının tekrardan bir gözden geçirilip silkeme sorununa çare bulunması lazım.
Duruma göre tekrardan haberleşelim abi, araba/ayar vs. için olmasa da bir çay/çorba içelim müsait zamanda![]()
Bende bir ara 605 lere sarmıştım ama olmadı, güle güle güzel günlerde kullanın ,az olan kıymetlidir![]()
MagicPerformance
Maşallah Allah kaza bela vermesın
Bugün yolcu ettik kendisini, zevkli ve keyifli arabaydı. Alan hayrını görsün...
30 Ağustos'ta bir kadran devirdik
![]()
Hayırlı olsun, bugün pug bayisinde görülmüş low yardır abimizhani o yarısı kırmızı yarısı siyah olan peugeot modelinin yakınlarında falan
![]()
Hayırlı uğurlu olsun abi
Sorması ayıp olmazsa kaça verdin? Özeldende yazabilirsin
Valla bende ilana koydum benim 406'yı, en son 26 lira verdiler ama baktım o paraya kendi arabam gibi düzgün bi 406 bile alamayacağım. Biraz daha üst rakama ilana koydum satılsaydı seni rahatsız edecektim favorilerden biri bendimhayırlısı olsun
607'ye fena kafayı takmış durumdayım bende..
- Bize Her Yer TRABZON
Hadi hayırlı olsun knk
200le sabitleyip 7 göllere gidecektik yeni arabaya kısmet artık
Yeni aslanı bekliyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)