hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Maşallah kazasız belasız kullanın..Fakat kapalı otoparktaki hali çok daha güzel ve özel duruyor bence zevk meselesi tabi yinede![]()
Konu CüneytIşıkkent tarafından (21-06-2021 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.
Maşallah herşeyi ile çok güzel çocukluğumun geçtiği arabadır w201
Air ride kaliteli yapıldıysa bence iyi olmuş.
Bu tarz jant lastik kombinleri basıklık ile ön plana çıkıyor ülkemiz yolları coilover ile gidilmeyecek kadar kötü durumda.
Maşallah güle güle kullanın...
Kozmetik kısımda yapılanlar kişinin zevkine hitap ediyorsa kırıcı yorum yapmak delikanlıya yakışmaz.
Ses sistemindeki görüntüyü bende beğenmedim,onun dışında aracın tekrar hayata döndürülmesi az buz işler değil kupon araba alıp cilala yapanların anlamaması normal.
Herkese yorum ve eleştrileri için teşekkür ederim , kırıcı bir durum yok , aracımı burda paylaşma amacım zaten iyi/kötü yorumları görmek burdan gelen fikirlerden yola çıkarak aracımıza ekleme/çıkarma yapıyoruz hepimiz zaten forumun amacı bujantlar için de çok söyleyen var ama bu jantları herkes çakma bbs ile karıştırıyor bunlar rial marka canlıda çok daha farklı duruyor ve zaten direk mercedes jantı 560 sec amg lerde görebilirsiniz. Ben basık kullanacağım için ince yanak tercih ettim bu yüzden biraz sizlerin gözünü tırmalıyor olabilir lakin şunu söylemeden edemiyeceğim şahin felan demiş bir üstadımız o jantlar bugün ki kurla 96 model bir şahin alır
![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
far karartma aracın modelini bir kaç yıl geriye götürmüş gibi. O parlak yüz gitmiş sanki yorgun yüz gelmiş.
ben en cok boyadan hemen sonraki jantlı halini sevdim. daha bir orjinal kaliteli duruyor. 2. sıraya aero jantlı halini koyarım.
Sonraki işlemler biraz hardcore girmiş![]()
Maşallah çok emek var.Benim gözüme çarpan tek şey torpidodaki carbon desen.Kazasız belasız.
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
Air ve jant'a kadar gerçekten güzel gidiyordu. Aşırı emek var belli, şurada zaman zaman 2 cıvata söküyoruz 1 saat sürüyor. Komple sök tak yalıtım yap derken verilen emek kesinlikle takdire şayan.
Nacizane kapalı parktaki hali çok daha elit duruyor. O şekle dönse güzel olabilir.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
MaşAllah, ben sadece ön direklerdeki mid' leri beğenmedim. Diğer taraftan her noktası ayrı güzel olmuş.
Mercedes' in çürüğüyle uğraşmak ciddi iş, çok güzel olmuş ben son halini çok sevdim. Kazasız belasız sürüşler.
Herkes 17 jantlı hali demiş ama 17 jant haddinden fazla büyük duruyor bu araçta. Ben ilk ve sondaki jantları daha çok beğendim. Hele son hali bence müthiş olmuş. Sadece gözüme batan dış kısımda arka reflektör. Farklı duruyor yerine app plaka olsa daha güzel olur. İç mekanda ise direkteki ses sistemi herkesin olduğu gibi benim gözüme de hoş gelmedi açıkçası. Direksiyon orjinal olsa daha iyi olur.koltuklar keşke Recairo kumaşlı halindeki gibi restore edilseymiş. Elinize sağlık bence çok güzel olmuş son taktiginiz jantları kesinlikle sökmeyin derim. Havası çok güzel. Allah kaza bela vermesin.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Direklerdeki hoparlörler, bbs jant ve air dışında oldukça iyi. Koltuklar çok güzel olmuş, renk kombini de güzel. Aero janta dönüp air sökülmelikazasız belasız
Son haline kıyasla otoparktaki hali çok daha göz alıcı duruyor bana kalırsa. Ağırbaşlı bir duruşu var o fotoğraflarda.
Emeğinize sağlık ilk fotodan sonra ciddi emek ve zaman harcamışsınız resmen kaderi değişmiş.
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Merhabalar tesisat + yeni takılan janlar dışında güzel maşşlah bu arada sarı sitede ilanı vardı yanılmıyorsam bende w210 yanına proje olarak bakınıyorum o ara gördüm hayırlısı olsun
Şüphe , tek gerçektir ...
Maşallah güzel emek harcanmış,zevk renk meselesi kesinlikle. Fıkır yöneltmek gerekirse otoparktaki hali + daha sade bir jant ile kombinlemek daha güzel durabilirdi sanki ama dediğimiz gibi sen beğendiysen bize maşallah demek düşer![]()
Çok farklı bir kafa olmuş, ağız tadıyla binin maşallah.
#LamboKiller // ARD Cupra GTX3071R*
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)