vay arkadaş oyun da bile seviyorlar bizi .. adamlar 3 oyun kol çart curt 288 avra .. bizde milyarı geçiyorheveslendim bi an ..
vay arkadaş oyun da bile seviyorlar bizi .. adamlar 3 oyun kol çart curt 288 avra .. bizde milyarı geçiyorheveslendim bi an ..
millet oyunu türkiyede nereden aldınız ben bulamıorum yaw.
IN BOOST WE TRUST
Şimdi Xbox + FM4'ü nerden alalım varmı hesaplı bir yer ? Ebay'dan mı alalım, Buralardan mı alalım ne yapalım nasıl alalım ne tür alalımElimde birtane daha xbox arcade var ama 3k'lı birde eski anakarta sahip dediler yanma olasılığı var denildi. Yaptırmayıp yenisi daha mantıklı geldi. Şimdi nerden alınmalı nasıl alınmalı
![]()
Forza Motorsport 4 Engine Sound Recording HD - YouTube gt5 için bu kadar uğraşıldığını sanmıyorum.
ya bu oyunda araba sınıflarıyla çok oynamışlar eski arabaları online işi çok karışcak böyle subaruya 2 parça atıosun a class oluoeskiden en fazla b olurdu nie böle yaptılarsa
Team PAŞAOĞLU
ebay.co.uk den aldım roayl maılle 4 gunde geldı
alıcagnız urune dıkkat edın free regıon falan yazarsa ınanmayın!!!!! ntsc-u ntsc-j falan gelıyor sonra arabanızın aynasına takıyosunuz sus dıye...
![]()
Godzilla...
Ezici bir karşılaştırma ve üstünlük olmuş.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
İstanbul'da nerede bulabiliriz FM4? Ve büyük teknoliji marketlerinde(mediamarkt-teknosa v.s) satılmayacak mı oyun?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Görüntü ve ses olarak Forza gerçekten üstün. Peki simülasyon efektleri nasıl? Gerçeğe yakın tepkiler veriyor mu Forza?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)