Çok uzun zamandır TT 1.8T Quattro Roadster kullanıyorum, ve araba kullanmayı uno cup arabaları ile körfezde öğrendim :) imk'da çalıştığım, tosfed'de drag krulunda olduğum için pist arka bahçemiz gibi oldu ve kendi araçlarımla piste geçirdiğim zaman fazladır.
Özet geçtikten sonra;
daha önce 225/40/18 Pirelli PZero, Nero, ve Rosso kullandım bunun yanında 2 takım 235/40/18 F1 asimetrik.
arabanın 2 takım jantı olduğu için çıkan lastikleri ön arka farklı jantlara koyduk, en son balon vs. problemleri olduğu için çöpe attık.
Buraya kadar tutunma bu lastiklerde gayet iyidi, F1'ler çok gürültülüydü, pirelli 10.000km dayanıyordu.
Etraftan çok iyi şeyler duyduğum ve yurt dışı testleri çok iyi, benimde lastik masrafım bir hayli fazla olduğundan 245/40/18 toyo aldım ki aradaki farkı kapamak için tabanı 245 yaptım.
İzlenim tek kelime ile uzak durun, mümkünse gidip syron filan alın paranız cebinizde kalsın, ve bunlardan daha kötü olamaz.
1) Fren anında direk kayma çok fazla, ( 4 adet delikli Zimmerman disk ve Akebono pro balatalar ile)
2) Virajda kayma hissi var ve esp devreye girmesi değişti,
Çok sıcak havalarda ve hafif islanmaya başlamış zeminde tutunma berbat.
Yerler çok ıslakken birde pistte deneme şansım olmadı, lastikler arabanın üzerinde 1 sene duracak bu süreçte isteyen görebilir :)
Buda en son sıfır aldığım F1 takımından arka lastiğin hali (arabanın yüksekliğinden dolayı arka biraz içe basıyordu :) iyi markaların kötü halleri kesinlikle toyo'dan daha iyidir.
http://k1308.hizliresim.com/1d/1/r097l.jpg