Revo ,Evotechli gti veya ibiza cupralarla denemek isterim :icon_tup:
Printable View
Revo ,Evotechli gti veya ibiza cupralarla denemek isterim :icon_tup:
Çekirdeği aldım geldim :) Şaka bir yana buna benzer konu açılmıştı ama sonuç çıkmadı diye biliyorum..
:D:D bu sefer sonuçlanır artık
kanka açıyon açıyon konuları kimse senle denemiyo :D bizmi denesek arabanı kıs azcık :D
:Dbende anlamıorm ndn kmse denemıo,denerz kanka :D:D
kaldık biz bize napalım revoyla evotech ecufastli dijel var :D
yokmu evo revo:D:D
Çok iddialı konu,umarım güzel sonuçlanır :D
güzel güzel sonuçlanır iyi şeyler beklıyoruz fazıldan daha iyi gidebileni görmedim bu zamana kadar varsa deneyelim diye açmış konuyu zaten daha iyisi yok dıye değil :)
A takimimi B takimimi ahaha :)
hani nerde hani dedik hep ama sonuc yok:)
dostça bi deneme olucak alttarafı:D
tuv den onay alındımı
Super yorum ;)
Eee,hadi millet,bulusma ayarlayin...
cuma yada ctesi aksamı yapalım dıorm ama kmse yok:D
fazıl a5 i verelim:hehe:
fatih gelir bence revo stage2 diye biliyorum :)
Adana civarı varsa bizde deneme yapabiliriz
techte üyeliği vardı bende bu akşam tanıştım kendisiyle bi pm atayım konuyu ilgilenirse bağlantı kurarsınız
Fazıl şu işe noktayı koy artık kardeşim. :) Kim geçiyor kim geçiliyor görülsün. Kim 2 denemede şişip kalıyor. Kim hangi hızlanma aralığında daha başarılı hepsi çıksın da hızlısı da yavaşı da belli olsun. ;)
önde giden aracın yazılımı dahamı sağlıklı , iyi olucak yani?
Ahh istanbula oldgm tarihe denk gelse keske kar yagmur yokmu orda??
süper konu:) :)
bu hafta bana uymaz ama haftaya falan olabilir.. geçen konudaki neredeyse herkeste telefonum var, forumdan yazıp roll olayında yokum (tecrübeyle sabit:) ) ama isteyen arasın, pm atsın elimden geldiğince gelmeye çalışırım.. ama bana sorasanız havalar biraz daha düzelince yapmak daha sağlıklı olur arabalarımız için, tem bile çukurlarla dolu..
Ya ben bu revoyu sadece pololarin siroccolarin arkasında yazı olarak görüyorum yeni bı aksesuar sanirim yeni bı akım gecen öyle bı revo yazısı olan polo gti a yanaştim al 2 ye bı deneyelim dedim yok olmaz falan filan yaptı benim hem onde hem arkada ECU FAST yazıyordu ondan sebep mı acaba ?
Bizde stage 1(revo) eğzoslu ibiza cupra mevcut deneme yapılabilir sorun yok
biz 122 tsi olarak denedik ecufast-ps cipinkini.
artık log alıp karsılastırma yapması kaldı.revolu 122 denk gelmedı.bı tane cocukta bız otururken yanımıza geldı deneyelım dıye superchips varmıs.onlada denedık :D
ben kemalle bi de gökhanla denedım gokhanınkı kısık dıye yapılmıs zaten ama kemalınkıde kısıktı heralde gökhanınkıyle aman aman bı farkı yoktu hatırladıgım kadarıyla yamuluyorsam düzelt gökhan :D.rev2 nin ötesi varmı catbacklı arabaya ne yapıyoruz benim aracım baya soft 6000 rpm 0.2 bar bıtıyor 1200 mbar 1180 mbar filan.sızdekı yazılım nasıl 6 rpm ne bıtırıyor,yanı rev2 bariz agresifmi gokhanla kemalınkıne göre.rev2 nın ötesi varmı