UM1196 Nickli Üyeden Alıntı
Aracımın Specleri : PT 53 Egzantrik , Wiseco Piston , 13/61 , C2 Emme , SS Headers , Ecu Fast yazılım , AHM Polish , AHM Timing
Aracım AHM PERFORMANCE ve MAMİ MAKİNEN tarafından hazırlanmıştır.
Öncelikler White Rs denemesinden sora artık olaylar tuhaflaşmaya başladı bende bununla ilgili bişeyler yazma kararı aldım.Dün sakaryaya gittiğimizde deneme için gittik dönüşte öğrendiğimde REG 106 da yakıt olduğuydu.Bunda bi sıkıtnı yok zaten kadir abi de biliyormuş.Bununla ilgili hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen hala bazı ınsanlar UM 106 3 -4 boy geride gidiyordu vs gibi konuşmalar yapıo bu yorum kimseye düşmez benım arabam hakkında konusmak veya REG 106 ile kıyaslamak kimseye düşmez !Şu an da ordaki konuya yorum yapanların çoğu yakıtlı gittiğini bilmiyor ve ona rağmen kendi kafalarınca benım aracıma hani REG den daha fazla geri kaldıyı ima etmeye çalışıolar.Araç sahibi herhangi bir yorum yapmıyor inadına baska insanlar bunu sırf konusmak için konusuyorlar. REG ile denenir o zaman belli olur , bende yakıt koymasını vs biliyorum bunu yapabildiğimizi az çok herkesde zaten biliyor , araç sahibinden cok başkalarının konusması gereksizdir. UM nin nası gittiğini öğrenmek isteyenler için açtım bu konuyu , burdan boş konuşmak için değil yakıt koyup deneyen bi araçla normal ve ayar sıkıntısı olan ki herkesin önünde sölendi ayarda problem olduğu ordaki herkeste bilmesıne ragmen bi aracı araç sahıbınıde gectım baskaları hıcbır sekılde yorum yapamaz bu onlara düşmez.Benim aracımın ufak bir ayar işlemi kaldı onun dışında hiçbir eksiği yoktur.UM 106 nın ne kadar gittiğini öğrenmek isteyen varsa hodri meydan biz burdayız.Videoları kendi aracımdan cekilicektir hem öne hem arkaya kamera koyulacaktır geçenin videosunuda ben koyucam öle bir takıntım yok.
İsteyen kendine güvenen herkesle denenir , Pt 51 ,52,53,54,55 li 106 lar VTS ler , Clio Rs , Honda F/E/H/ Typer lar s2000 ler , 206 RC , 306 GTİ vs aklıma gelmeyen benim aracıma uyucak herkesle denenir.