Herkese selam,
Aracımın konusunu kapatıktan sonra sağolsun birçok arkadaş soruyor pm atıyor vs.
Bir çoğu yeni öğreniyor kısa birşeyler yazayım istedim.
Geçtiğimiz hafta cumartesi günü Gökhan Oluk kardesimle yaptığımız kaza sonucunda aracım pert oldu. Hatalı vites atmam sonrasın şanzumanım kırıldı ve kaza yaptık.
Allahıma bin şükür ne ikimizde iyiyiz.Herhangi birisinde can ve mal kaybı olmadı.
Aracımı çok ama çok sevdiğimi, gözüm gibi baktığımı herkes bilirdi.Daha da geliştiricektim fakat kısmet, hayırlısı böyleymiş.
Nitekim,
Bu süre zarfında bu araçla ilgili çok tecrübe sahibi oldum,yerli yabancı bir sürü dost edindim. Bu süreçte yardımcı olan tüm dostlara teşekkür ederim. Dr umunda kafasını az ütülemedim,sağolsun..
Özellikle JDM Works Mustafa & Mert 'e ve Ukku'ya ,Gökhan a süreç sonrası verdikleri yardım içinde çok çok teşekkür ederim.Daha bir çok kişi...Hepsini ayrı ayrı uğraştırdım..
Bu süreçte de 2 kere remap yüzünden beni düdükleyip yarı yolda bırakan,zevkimin içine eden, beni özellikle motronic 3.8x ve motronic 7x konusunda tecrübe sahibi yapan arkadaşlardan da Allah razı olsun, onlar olmasalardı bu ECU ları öğrenemezdim.Kendi işimi yapamazdım..
Herkese sevgiler,saygılar
http://www.hizliresim.net/?di=SFAD