Güvenparkta patlamış yine
Yenimahalledeyim ses geldi buraya kadar
Printable View
Güvenparkta patlamış yine
Yenimahalledeyim ses geldi buraya kadar
Fox tv'de otobüs durakları diyodu. Bilgi alabilen var mı?
1 tane belediye otobüsü komple yanmış umarım içindekiler dışarı çıkabilmiştir
Sonumuz hayir ola. Umarim vefat eden yoktur. Allah sabir versin
Gözlerim doldu gerçekten şu an haberleri izlerken, çok üzüldüm. Allah kahr etsin o. çocuklarını
Allah'ın belaları!!!!!!!!
Show tv de olay yeri gösteriliyo. Çok gena ortalık
An itibari ile 15 ölü çok sayıda ağır yaralı.
ısın acısı. ankara patlama ve tarıh atılması. yanı artık bu tur olayları kanıtsadık,tarıh atıp fark edılmesnı saglıyoruz.
olenlere allah rahmet eylesın
İstikrar var evet. İstikrarlı bir şekilde patlamalar oluyor. Daha kaç canımızı yitireceğiz ?
Birazdan yayın yasağı gelecek ve güvenlik zafiyeti yok denecek.
Facebook yine kitlendi abiler ve arkadaşlar mit uyuyor ülke ölüyor adeta...
"400'ü verin bu iş huzur içinde çözülsün"
Yayın yasağı geldimi yayın yasağı?
İstikrarlı şekilde yayın yasağımızda geldi...
(Küfür küfür küfür )
Afganistan baskenti Kabul'den farki yok artik.. Tam ortadoguyuz. Sosyal medyada cok kotu fotolar var durumum vehametini anlatan.
Bir presidentimiz olsaydi boyle olmazdi demeye getirilecek.
Gelin birlik olalim oylarinizla presidentimiz olsunda bitirsin denecek.
http://i67.tinypic.com/2nau4hd.jpg
Patlama yeri
Diyecek bir şey bulamıyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet dilerim.
Görsel rahatsız edici bulunursa silinebilir. Ama gerçekler maalesef :((
http://i6.ressim.net/resim/2016/03/1...o_88996405.jpg
resımde yerdekıler insanımızmı biri değil desin:S
Allah allah onların orda ne işi varmış, ankara da yaşamanın fıtratında var bomba, 3-5 kişi öldü diye abartmayın
Evet Gerekli önlemler alındı yayın yasağı ve facebook à giriş şu anda mümkün değil .
Adamlar balon patlatir gibi bomba patlatıyor ülkede
Arkadaşla konuştum Ankarada..
18:45 gibi ben geçtim geçtikten sonra patlama oldu diyo :/
Allah'ım sen bizi koru..
50 ambulans var diyo, siviller hep hastaneye yaralı taşıyormuş..
Baskanlik olsa patlamazdi . Sumeyye nisanlanacak mesela , gidin bakin , girebiliyor musunuz ? 3km otesine yaklasamazsinz , istihbarat calisiyor olacaktir.
Babamın arkadaşı oradaymış, önümde oldu diyor herkesi ambulanslara taşımışlar ellerini yüzünü yıkamış her yer kan gölü diyor malesef..
Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamaya ilişkin yayın yasağı getirildi.
Geçici yayın yasağının, olay yerini görecek şekilde canlı yayın yapılmasını, olayın oluş anı ve hemen sonrasına ilişkin görüntüler ve cenaze görüntülerinin verilmesini kapsadığı öğrenildi.
Allah hepinizin belasını versin.. Yediğiniz boku saklayın bakalım..
Bir arkadasim yukardaki fotoda gozuken british culturedeymis. Otobus duraklari ve minibuslerin kalkis yeriymis orasi. Cok sayida olu olabilirmis. Bu arada haberlerde Abd konsoloslugu 2 gundur alarmda ve vatandaslarini ankara icin uyardi gibi ifadeler donuyor. Boyle bisey varsa miti kapatsinlar , abd konsolosluguna bi memur koysunlar daha verimli istihbarat alirlar heralde.
Yayın yasağı getirince ülke düzeliyo zaten:bravo::icon13::ofk:
KİMSE GUCUMUZU TEST ETMESİN, SABRİMİZ TUKENİYOR. KİNİYORUZ
olasi aciklamalar
patlama bir öncekinin birebir aynısı yine
Görüntüler çok feci ya
Dilimizde tüy bitti her boku ortaya çıkartırlar 3 tane piç kurusunu bulamıyorlar nedense? Ayda bir sevdiklerime birşey oldumu diye merak etmek istemiyorum artık.
Bu sefer kan veremiyorum öncekinde verdiğim ve iki hafta önce açık yaram olduğu için. Ama yine kalabalığız, lazım olan mesaj atsın. Allah yardımcımız olsun.
Cenaze görüntülerine yayın yasağımı?
Ulan neyden tırsacaklarını şaşırdılar artık..
Cenaze görüntülerinide yasaklayınca kafalarına göre bi sayı veriyorlar bu kadar kişi vefat etti diye gerçek kaç kişi isimelr neler kimse bilmiyor öğrenemiyor..
Bi imkan bulsakta gitsek bu ülkeden artık.. günden güne boka saplanıyoruz artık.
Patlama anı videosu diyerek koymuşlar ; https://www.instagram.com/p/BC5utnxszQn/
Şu an için facebooka ulaşabiliyorum