orjinal bi araçta kat iptali söküldüğünde yakıt sarfiyatı artarmı azalırmı arkadaşlar??
Printable View
orjinal bi araçta kat iptali söküldüğünde yakıt sarfiyatı artarmı azalırmı arkadaşlar??
arıza ışıgın yanmıyosa kat iptalınden dolayı artmaz
ben cumartesı gunu kat ıptalı yaptırdım yakıtı olcemedım en kısa zamanda olcup buraya yazarım
kanka yakıt ister istemez artıyor ama bir o oranda gidişi değişiyor arabanın, bmwde öyle oldu en azından
aynı konudan sorayım bende. Istanbul'da nerede ? kaca yaptırabılırız ? Arac mk1 Doblo 1.9 dızel ( bu konıuda hıc bılgım yok )
Saygılar.
yav neden yakıt artsın bree arkadaşlar arac rahatlayınca sen daha az gaza basacan neden yakıt artıyo, yakıt ne zaman artar sen kat ıptalı yaptın o2 sensöründen dolayı arac arıza verır o zaman artar yakıt , onuda bır sensör yanıltıcı takarsın ecu kat varmış gibi görür sorun sıkıntı olmaz , senelerdır benım araclarımda kat ıptal hiçte yakıt artmadı
kanka yeni aldım aracı orjinal fitresi katı susturucuları duruo üstünde orta ile kat ı iptal ettirmeyi düşünüyorum yada sadece kat ı yada sona hks tarzı bi eksoz koyup katı sölüp ortayada spor bi susturucu koymayı düşünüyorum (aslında şuda aklımda geçmiyor değil kat ın başladığı yerden itibaren orjinalindeki gibi 51 lik boru çektirip üzerine ufak bı orta susturucu+sona güzel bi eksoz koydurup orjınal boru ve susturucularıda ellemeden sadece muaynede direkman al tak şeklinde yapmakta mantıklı geliyor ama bu kadar fantezi yapacağıma arıza ışığı sorunu olmadan sadece kat ı iptal etsem daha mantıklı olucak sanırım :)
yaa ne düşünüyon iptal et gıtsın :D
yusuf hoca sendekı kat iptal aparatlarından kaldı mı hala? bu arada o2 senseoru senın actıgın deliğe göre okudugundan azda yaktırabilir cokta deliğe göre değişir :p
var var lazımmı ??
Valla cümlen biraz karışık olmuş ben tam anlayamadım demek istediğini. Kat iptalinin yakıta etkisi ise motoran motora değişir. Back pressure seven araçların alt devirlerde ihtiyaç duyduğu back pressure eksoz manifoldundan sonraki ilk durak olan katalizör tarafından sağlanır. Eğer katalizör yerinde yoksa motor ihtiyaç duyduğu back pressure alamadığından alt devirlerde hissizlik hissedersin. Alt devirde hareket kazanmak için daha çok gaza basman gerekir. Ama bu her motorda aynı değildir. Yanlız alt devirde ne kadar işe yararsa yarasın üst devirlerde o kadar çok işe yaramaz hatta aracı tutan bir parçadır katalizör. Katalizörün ilk çıktığı yıllarda katalizör eklenene araçların 3 ile 10 hp arası güç kaybettiğinin düşününce etkisi anlaşılır. :)
demek ıstedıgım anlaşılamamış eger kat iptal edilipte sensör kat olmadan geçen gazın mıktarını fazla okuyunca 1. o2 sensörüyle yaptıgı hesap yanlış olacak ve yakıt artacak mı demek ıstediniz bende orayı anlayamadım ?
İkinci o2 sensörü geçen gazın miktarını fazla okuyunca şu oluyor. Öndeki O2 sensörü ile arkadaki O2 sensörü arasında ön gerilen aralıkta bir ofset oluşmaz ise araç katalizör arıza lambasını yakıyor. Olay bu. Çok az araçta limp mode denilen aracın kendini korumaya aldığı moda geçer. Yoksa araç sadece öndeki 1inci O2 sensörünü hesaplama için kullanır. İkinci o2 sadece katalizörün arızası yada varlığının kontorlü için gözlenir. Herhangi bir hesaplamaya katılmaz.
bu güne kadar yaptığım denemelerde aldığım sonuçlar
-sadece performans son susturucu takınca : sadece normal bir egzos sesi
-sadece performans son susturucu + orta iptal : gürültülü güzel bir ses
-son susturucu + ne var ne yok iptal (orta ve kat iptal) : WRC arabası sesi olduğu yerde show amaçlı gaz verdiğimde müthiş ses , ancak 1 hafta dayanabildim e5 de normal giderken insanlar bakıyordu + bnde rahatsız oldum .
-kat iptal + ortaya ufak susturucu + performans son = işte aradığım şey buydu demiştim.
bu kadar varyasyonda aracımın yakıtında hiç bi zaman fark göremedim tamamen bana endeksli ancak kat iptali yapınca çekişi bir nebze arttı diyebilirim ama bunu fark ettim diyebilecek adam tanımam
-şu an kat iptal gerisi stock kullanıyorum kat varken hiç sesi olmayan arabam biraz homurtulu bu bi gerçek yerine bi susturucu koyulabilir tabi ayrı ama en az yakıtı bu şekilde ölçtüm.,
velhasıl katı sök gitsin :)
bende hiç artmadı hatta çok daha iyi gidiyorum ve aynı yakıtı yakıyorum :D
Kat bence en gereksiz parca aracta durmasi zarar :)
ben headrs duzboru son susturucu yaptım acık filtrem de var normal kullanmda hiç artmadı diyebilirim belki düşmüştür bile yakıt degerimi duyanlar sasırıyor.
yakıt falan artmıyor ya ne artması,yakıtı harcayan sistem motorun iç tarafları havayı çeken fıltre headers falan kat alt tarafta nasıl arttırcakmıs yakıtı,yakıtın allta ne işi var
bendede sadece son susturucu var ve artma söz konusu değil...( normal kullanımda )
bendede kat iptali ve son susturucu iptali var yakıt olarak basmassan yakıtta bir problemi yok ama sesi duyucam diye basarsan hem güzel gidiyor hemde yakıt olarak artıyor.kullanım çok önemli
peki kat ile orta susturucuyu söksem sonda orjinal kalsa nasıl olur ????
katı iptal etmek benimde aklımda aracım 1.3 cdti backpressure olayına ihtiyacı var diye biliyorum alt devirleri daha da öldürmemek için iptal edemiyorum birtürlü yoksa söküp atasım var sizce ne yapayım kat iptali ortaya spor susturucu ve sonu boş mu bıraksam?
işte alt devirler kafamı çok kurcalıyor gazihan yazılım var araçta birde kn kutu içi ama bazen kalkışta ve 2. vites hızlanmaları kanser ediyor diyebilrim:)
biz mi yanlış biliyoruz yoksa eksozcu arkadaş mı yanlış biliyor ismini vermıyımde bursada bi eksozcuya gittim dedimki katı söksem nasıl olur ''oo dedi performans kaybı olur'' bana pekte mantıklı gelmedi ama adam 10 yıllık eksozcuymusta fln filan.. kafam karıştı şimdi =(
bende egzoscuya sordum arac rahatlar dedi birde o parçayı atmayın muayenede geri takılabilir.
yok yok kesinlikle atmam o parçayı sonra muaynede 1000 lıra yenısıne vermek enayilik olur şu konuya düzgün bir açıklama getirebilicek kimse yokmu arkadaşlar kat+ortayı söksem performans alırmıyım yoksa kaybedermıyım adam 25 yıllık eksozcuymuş ne yapıcam bilemedim =(