ön arka tork dağılımını kendiniz değiştirebiliyor musunuz?
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
Motor problemsiz devam ediyorsa neden motor yapmak istiyorsunuz ki![]()
döşeme işlerinizi nerede yaptırdınız ? şuanda benim aracım da hakan abinin ellerinde. döşeme işine bir netlik kazandıramadım. çok yer gezdim, kararsızım.
M. The most powerful letter in the world.
farın yanındakı park lambalarını yenıledım epey uzun yoldan geldıleravustralyadan
enjektorlerıde degıstırıyoruz.. Oz'um öyle istedi
ID2000 CC gectıkID1000 LER kısa bır gorev sırasından sonra yaklasık 400 km sonra hıc kullanılmadan
görevi devrettiler..
yarın ıd2000 lerın fotosunuda koyarım buraya
CMMOTORS
DRECU
Konuyu baltalamak istemiyorum ama , 160.000km deki blok değişmeden sağlıklı olmayacağı yanlış. Motor parçalarının durumunu sadece km belirlemez.
10.000km de de sorunlu bir blok olabilir yada 500.000 km de de sorunsuz bir blok olabilir. İlk yatak vurduğunda blok değiştirmek gereksiz masraf ve yasal problemler demek... Bu araba bozulunca yeni araba almaya benziyor.
Id 2200 diyebiliriz aslında doktorum bana da o ilaçtan tavsiye etti![]()
miniks´isimli üyeden Alıntı
bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.
22B PRİME 'IN artık arka tamponuda tüy gibi ve tasarımda biraz degişti.. dıff cooler'ın oraya karbondan hava kanallı ek parca yapılıyor onunda bıtınce resmını eklerim...
![]()
CMMOTORS
DRECU
Nasioc ne durumda kanka girip bakmadım öksüz kalmasın oradaki konu![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)