1. mesajı editleyip parça listesini de ekledim arkadaşlar...
Printable View
1. mesajı editleyip parça listesini de ekledim arkadaşlar...
MaşAllah keyifle takip ettiğim bir projeydi bitmiş hayırlı olsun sesten'de kendini belli ediyor zaten hayırlı olsun :)
Yapistir.......:)
Onun kaçarı yok zaten Abim, Gökhan'a başka sözüm de var, ikisini de yapıcam kısmetse... :)
Maşallah çok emek verdiniz çokta güzel oldu Allah ağız tadıyla gazlamak nasip etsin :)
Basınç ne alemde burada?
Saol ozdin abi..biraz derslere yogunlastm gorusunce ugurla turlicaz:)
[B][FONT="Comic Sans MS"]Konunun tamamını inceledim gerçekten de çok iddalı bi proje olmuşş çok büyük emek ve büyük sermaye gökhanında payı büyük onuda tebrik ediyorum ....ayrı olarak emeği geçen herkeze helal olsun....sabihinide tebrik ediyorumTR ye bu sekılde bı arac daha kazandırdığı için...allah kaza bela vermesin...[/FO
Kral yokmu yenilik .gecen ilk defa bindim araba sifir gbi gidiside mukemmel 3te sardik bayagi:kazasiz belasz kingo fto cekelim bi ara)
Konu başlığını çok beğendim özellikle Gümüş merminin yeniden doğusu
sıkılmadan tek tek her sayfaya baktım elllerinize sağlık gerçekten. Her noktasında ayrı bir emek :)
Kazasız belasız kullanın inşallah gerçekten çok güzel bir proje olmuş.
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar... Daha iyileri sizlerin olur inşallah. :)
3. sayfada yorum yapmıştım daha uzun sürer diye birdaha bakmamıştım açınca şaşırdım zaman çabuk geçmiş baştan tekrar okudum araca maşallah yardımcı olan herkesin emeğine sağlık , izmire gelip proje yapasım var :D
İlk sayfalarda da yazmıştım, epeydir göz atmamıştım, tekrar okudum. Allah utandırmasın bundan sonrasında da, çok güzel oldu :)
Gökhan'ın da ellerine sağlık,:)
merakımdan soruyorum kimse yanlış anlamasın lütfen ; project carsda maşallah , süper , hayirli olsun vs vs tarzi yazmak serbestmi oldu?
kötü olmuş sayfalarca maşallah yazisi okumak.. kısmet o zaman teşekkürler açıklama için.. :)
Konuyubi hortlatalım :) yokmu yenilik hiç araçda