1. mesajı editleyip parça listesini de ekledim arkadaşlar...
1. mesajı editleyip parça listesini de ekledim arkadaşlar...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
MaşAllah keyifle takip ettiğim bir projeydi bitmiş hayırlı olsun sesten'de kendini belli ediyor zaten hayırlı olsun![]()
Yapistir.......![]()
www.honda-tech.com
Maşallah çok emek verdiniz çokta güzel oldu Allah ağız tadıyla gazlamak nasip etsin
Basınç ne alemde burada?
Saol ozdin abi..biraz derslere yogunlastm gorusunce ugurla turlicaz![]()
www.honda-tech.com
[B][FONT="Comic Sans MS"]Konunun tamamını inceledim gerçekten de çok iddalı bi proje olmuşş çok büyük emek ve büyük sermaye gökhanında payı büyük onuda tebrik ediyorum ....ayrı olarak emeği geçen herkeze helal olsun....sabihinide tebrik ediyorumTR ye bu sekılde bı arac daha kazandırdığı için...allah kaza bela vermesin...[/FO
Kral yokmu yenilik .gecen ilk defa bindim araba sifir gbi gidiside mukemmel 3te sardik bayagi:kazasiz belasz kingo fto cekelim bi ara)
www.honda-tech.com
sıkılmadan tek tek her sayfaya baktım elllerinize sağlık gerçekten. Her noktasında ayrı bir emek![]()
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar... Daha iyileri sizlerin olur inşallah.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
3. sayfada yorum yapmıştım daha uzun sürer diye birdaha bakmamıştım açınca şaşırdım zaman çabuk geçmiş baştan tekrar okudum araca maşallah yardımcı olan herkesin emeğine sağlık , izmire gelip proje yapasım var![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
İlk sayfalarda da yazmıştım, epeydir göz atmamıştım, tekrar okudum. Allah utandırmasın bundan sonrasında da, çok güzel oldu
Gökhan'ın da ellerine sağlık,![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
merakımdan soruyorum kimse yanlış anlamasın lütfen ; project carsda maşallah , süper , hayirli olsun vs vs tarzi yazmak serbestmi oldu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)