Yokmu yeni foto..?
Allah Kolaylık Versin Umarım İstediğinzden Daha İyi Olur Yeni Fotoları Bekliyoruz..Takipteyiz
Konuyu baştan sona okudum çok keyifli anlatımınız ve her an'ı fotolamanız da çok hoş.
Gökhan ellerine sağlık kardeşim ciddi emek sarf etmişsin. Araba bittikten sonra ön cama sponsorunuzun sticker'ını yapıştırın ama "ATAS VINET"![]()
Jantları boşuna değiştirdin.Demiştim sana. ahuahu
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Var ama göstermem!![]()
Manifoldumuz ve Wilwood'dan yeni bracket'ımız bu haftasonuna kadar elimize ulaşır diye düşünüyorum, sonrası 1-1,5 hafta sürer diye düşünüyorum.
Ayıp ayıp, bari böyle alenen dalga geçme terbiyesiz.![]()
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
eğlenceli ama bi okadar da zor gözüküyokolay gelsin yeni fotolar merakla bekleniyo ...
SM PERFORMANCE
muhtesem bi emek caba ve sabir tabi masrafida cabasi tebrik ediyorum ve merakla bekliyorum kolay gelsin
Eveeeeet. Biraz beklettim ama yeni gelişmelerle karşınızdayım.
Bugün manifoldumuz da geldi sonunda. Burdan Kağan Silav kardeşime çok teşekkürler, hızlıca çözdü işimi. Mutlu kardeşim de geldiği gibi getirdi parçayı İkiler Honda'ya. ***** aracım yok, saolsun hala koşturuyor benim için. Gökhan kardeşim de saolsun yalnız bırakmadı beni o da geldi.
Öncelikle söylemek lazım. Manifold gerçekten hepimizi çok şaşırttı. Fiyat/performans, fiyat/kalite olarak çooook üst düzeyde. Ben hiç bir Full-Race ramhorn manifold görmedim fakat hiç sanmıyorum ki bu da aşağı kalır olsun. Gerçekten bu kaliteye çok şaşırdık ve çok mutlu olduk.
Bu da demek oluyor ki son düzlüğe girdik artık. Haftaiçi sıfır OEM Oil Cooler'ımız ve yanlış gönderilen Wilwood "bracket"ımız da elimize ulaşır diye düşünüyorum. Wilwood yanlış braket yollamış. Bracket dediğimiz parça da, kaliperi aksona bağlayan, dikdörtgen, demir bir parça. Görüştük kendileriyle, hemen yenisini yollayacaklar. OEM Oil Cooler'ımızı da yeniliyoruz.
Bir başka gelişme de, K-Sport Control Pro Coilover'larımız ve Energy Suspension Polyurethane Master Set Bushings'lerimiz de sorunsuzca takılmış.
Artık son geri sayıma başladık, motor toplanmaya başlandı. Hayırlı uğurlu olsun.![]()
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Pasama klimali olacak sekilde manifold bulduk, denildigi gibi de ciktibitir artik da bi de sesini duyalim
güle güle kullan kanka
Uğur,hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
sabah işe geliyorum ve tech açtığım gibi bu arabanın konusunu arıyorum acaba noldu bi foto daha geldimi merak ediyorum neden bilmiyorum ama heyecanla sonunu bekliyorum