Aftercooler'da guzel olabilir, genelde VR6'larda cok tercih ediyorlar.
Bu arada egzantrikler yazin ortasina kadar cikmicakmis daha dun konustum. :(
Printable View
Aftercooler'da guzel olabilir, genelde VR6'larda cok tercih ediyorlar.
Bu arada egzantrikler yazin ortasina kadar cikmicakmis daha dun konustum. :(
Benim anlamadığım dişlinin birebir aynısını daha sert malzemeden yapıyor adam neden oturmuyor direk
ayrıca niye şanzumanı indir bindir yapıyorsunuz dişli olmuyorsa zaten toplayamazsın ki
sorun başka birşeymi ses mi yapıyor nedir problem
mesela ben şimdi M factory dişlimi göndersem birebir aynısını yapsa bana uymucakmı ?
Bikac farkli ratio ve FD oldugu icin tablolari yapip attim Savas abiyede Bahadirada.
Bide Aks ve saft istedikleri icin onlar asil zor tarafi olayin custom olcak, daha onceden yok bu araclar icin yapilan ama olmicak diye birsey yok tabiki.
Bakalim dusunup tasinsinlar :)
Dog olduğu için şanzımanın içindeki oem mekanizmayla direk uyum sağlamıyor.
1) malzeme sertliği farklı olduğu için problemler çıktı, toleranslar farklı olduğu düzeltme gerekti
2) dişli kalınlıkları farklı olduğu, geçiş boşlukları farklıydı, halat ayarlı olsa da uzunluklar yetmedi, içerden mudahale gerekti.
Şanzıman boşta tabii ki deneniyor ama yük binip dönünce dişliler işler değişiyor
Bu torklara dayanan hazır dişli olsa tabii ki tercih ederdim ama olmayınca yapcak bişey yok
Bir de şöyle birşey var, ben 2. bir şanzıman alıp onun bazı dişlilerini kullandım, halat mekanizmasını yeniledim vs.
3-4 dişlinin maliyeti herşey dahil 4000tl
diğer 2000tl herşey olmuşken tam olsun diye benim arabaya özgü bir maliyet
Çıkmasın bende o zamana kadar biraz daha oarça biriktiririm :)
Oda baska bir bakis acisi tabiki :D
BBS CH larımız da geldi güselce de boyadık :)
[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/5763/bbsch.jpg[/IMG]
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/8159/bbsch2.jpg[/IMG]
Ewetttt e85 saatimiz ve müşürümüz yolda , rollgace siparişimizi veriyoruz , fren seti siparişimizi veriyoruz.Eksantrikler Allah kısmet ederse Temmuzda burada ve yavas yavas arabayı Savaş abiye emanet etme vakti geliyor :)..................
Allah utandırmasın . Inşallah istediğiniz gibi birşey çıkar ortaya :)
Beklemek de ayrı bir dert :) Maşallah çok tehlikeli olucak
Maşallah nazar değmesin :)
Cidden kocaman bi iç çektim
Bu 1.8 t ler cok ciddi güçler çıkarıyo , adanada emsalleri var ve arkadaslarımın arabaları oldugu için tecrübe etme şansım oldu..
Ne diyelim bu 1.8 t içinde bide s3 olunca dananın kuyrugu fazlasıyla kopuyor
Kolay gelsin , Allah muvaffak etsin..
Ağustosta eksantrikler Türkiye'de ufak tefek eksiklerle beraber herhalde artık bütün parçaları toparlamış oluyorum :)
2.0 cupra krank kullandınız sanırım aklımda olan bi projeydi. Kocaman maşallah merakla bekliyoruz.
Bu arada orjinal s3 jantlarini satmayı düşünürsen alıcı olurum.
heheh emme ile egzantirikleri bu hafta bizde takcesS:D