150 shot nosun 4 silinidir makinada yapacağı stress ile 8 silindir makinada yapacağı stress bir değil. Tam olarak olmasada nerdeyse yarı yarıya bir fark mevcut.
Printable View
150 shot nosun 4 silinidir makinada yapacağı stress ile 8 silindir makinada yapacağı stress bir değil. Tam olarak olmasada nerdeyse yarı yarıya bir fark mevcut.
bak bu yukarıda yazdığım msj gayet senin iyiliğin için uyarıcı niteliğindeydi , biri bana desinki sen bu msjın yalnış hemen sileyim editliyim sorun değil.
arabalar yapıyoruz ve ilk motorda sıkıntı yaşamadan kullanıldığında insanın psikolojisi o kadar rahat oluyor ..
Mesela kırdın motoru 1 kere 2.sinde bu kadar rahat olamıcaksın 2.sinde kırdın 3.sünde psikolojin emin ol bozulcak , maddi ve manevi rahatın kaçar.
Ben bunu anlatmaya çalışıyorum , sanada cvb veriym sen şimdi kendine beni rakip görüyorsun ya , nos mos vana mana beni soğutmaktan bahsediyorsun.
Benim geçmek geçilmek namus davam değil , hele hele ego için bu arabalarla uğraşmıyorum , hayatımın bi kenarında arabalarım , hayatta arabalardan daha önemli şeyler var bunu unutma.
turbo vtı 2-3 aya hazır olur
turbo typeR daha yakında olur
turbo s2k zaten hazır istediğin zaman denerim
seç beğen al ister nosunun vanasını aç ister açma sana kalmış.Şunuda bil beni hiçbirşeyden sen değil kimse soğutamaz.
1600-2000 cc ye kadar turbo hondalarım mevcut hazır olduğu an erinmeden istediğimi çıkarırır gelirim.
Şunuda unutma geçilmicek araba yoktur ?
Valla ben amerikandan anlamam onun icin bsy diyemiycem ama soylede bir durum var m3 sahibi murat abi bsy bilmese yazmaz neden yazsin? E ote yandan tanju abide kendini ispatlamis bir usta bile bile boyle bir setup hazirlarmi? Yani mevzu karisik:) bence bu islerde bi tane kocan olucak onu dinliycen orcun en guzelini yapiyor ustasini dinleyip görücez diyor:icon_tup:
Ama kanka konu proje konusu forum ortami hertürlü yoruma acik olup cvb larida bi o kadar elinden geldigince sakin yazman lazim
Ben gecilmem yada en hizliyim diye hicbir zaman idda etmedim
Bu zamana kadar konularima bakip bakip cikan bir adam simdi sikintili durumunda arabandan sogursun diye yazarsa yanlis anlarim
Istedigin her araba ile denerim gecilmek umrumda degil ben ilkleri seviyorum
Bak orcun sana forumda defalarca yazdım inşallah beklediğinden daha iyi olur ve daha hızlı olur diye sürekli iyi dilek telkinlerinde bulundum..
ecu faste yanıma geldin 5-6 sn arası bekliyorum dedin , sana o günde ddedim doğmamış çocuğa don biçme benden sana tavsiye dedim ama , inşallah 4 saniye yaparsın dedim , o kadar emek veriosn maddi ve manevi karşılığını fazlasıyla almanı isterdim dedim. Demedimmi ?
Ben amerikandan anlamam , konunuda emin ol takip etmiyorum bugün patates ekiyorum diye konu açsan f5 yaptığımda karşıma çıktığı için onada bakarım.
Ayrıca konunu takip edebilirim okuyabilirim cvb da yazmayabilirim , istediğim an cvb yazarım.Proje konusunda maşallah v.s yazmak yasak normalde , ben sadece seni uyarmak istedim benim yaptığımda birşey yok gayet normal sadece sen biraz gerilmişsin rahat ol herşey oalcağına varacak.
Orcun bosuna gerilip geriyosun muharrem az yazar ama yazar bence kotu biseyde yazmamis ayrica adam denemem demiyor az laf cok is Muharrem bu isi yapan iyilerdendir :D
Sikinti yok muharrem eyvallah uyarin icin dedigin yapicaz ve gorucez
mustang ve nos :)
Insane launch 347ci Foxbody Mustang 5 speed Nitrous 9.8 @ 135 - YouTube
biz burda yakın bır arkadasımın astrasına 150 shot ve 2 bar turbo basıncıyla bastık ve sunuda soylemek ıstıyorum bır cok hatamızla bırlıkte yaptık bu ıslemı cok sukur hıc bır sey olmadı oyle kolay kolay bısey olmuyor
orcun zaten bu ısın pırıyle arabayı yaptıgından cok fazla dusunmesı gereken bır seyde yok
kardesım hayırlı ugurlu olsun sen keyfıne bak
Listede yay haricinde herhangi bir yürüyen iyieştirmesi yok. Daha önce mi yapılmıştı yoksa orijinali yeterli mi?
Bir de ekstradan 150 bg nitro geldiğinde yürüyende herhangi bir sıkıntı olabilir mi?
evet dediğiniz gibi listede yay harici yürür aksam malzemesi yoktur.Oem fren sisteminin yeterli gelemeyeceğini düşünüyoruz.O yüzden ayarı bittikten sonra Fren sistemi için güçlendirmeler yapılacaktır.Başka yürür eksiklileri var ise de deneyerek göreceğiz.ihtiyaç dahilinde değişmesi gereken ve eklenmesi gereken herşey yapılacaktır.
kardeşim ALLAH kesene bereket versin böyle şoklardayım full takılı 14.5 afr ile ohaaa diyorum gözlerime inanamadım gidişine açıkcası ben bunu beklemiyordum şaşkınım :)
Araba cok farkli olmus hemde nossuz mukemmel gidiyo
Akliniz varsa arabaya binmeyin cok korkutucu :)
Orcun kesene bereket masallah sesi yeter
evet arkadaşlar allaha şükür arabam bitti
özellikle AVK SERVİS VTANJU ABİME binlerce teşekkürler
dün arabayı kavga dövüş aldım yakıt hava karışımı ve avansı tam istedıgım düzeye gitirmedim desede sonuç hepimiz, çok şaşırttı
çünkü amerikada bu stuplarda çok fazla araba var bu şekilde ben bütün youtube arşivine bakmama rahmen bu kadar giden göremedim
en yakın fırsatta volkan abiye arabayı götürüp su ayar işini çözüp sıkı bi kaç araba ile denemek isteyecegim
Orçun biz dün gece dinledik sesini,hakikaten çok iyi,dertsiz,tasasız binersin inş.
............................
maşşallah.roll videolarını bekliyoruz
nosla olması beklenen güç nedir?
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
ufaktan hızlanma N/A
güzel değer.aracın kilosu nedir
Maşallah araca.
Umarım hedefle ulasır , emeklerinize deger :)
Maşallah kardeşim Allah ağız tadıyla binmk nasib etsin
Birşey sorucam 600hp krank gücünü noslumu nossuz mu hedefliyorsun ?
Eger noslu hedefin 600hp ise 5-6 saniye 100-200 yapabilir mi
Volkan abinin senelerce nos kullandığını biliyoruz kendisi bu konuda hem çok cesur hemde çok tecrübelidir bende 150 shottan bir zarar gelmiyeceğine eminim
değerler güzel fakat 1400 kg 600 hp krangta olan bir aracın 100-200 5 6 arası gitmesi çok zor diye düşünüyorum.benim görüşüm alabileceğiniz en iyi değer 6 ve 7 arası olacaktır.umarım hedefinizi tutturursunuz ancak o güçle zor gibi 250+ nos basarsanız o zaman belki yüksek 5 gidebilirsiniz.
Allah tekerinize taş değdirmesin