hayırlı olsun
e hadi hayirli olsun gec oldu ama iyi olur insallah, ben sana dedim gonderiyim paran olunca halledersin diye yok abi ben oyle seyi sevmiyorum illa parayi denkliyim oyle dedin, senin gibi adam piyasada zor bulunur, o yuzden bende, sen almiyorum abi diyene kadar, beyni sana opsiyonladim koseye koymustum zaten. yarin gonderebilirim bugun firsatim olup bir base atacaktim atamadim yarin firsat bulursam atar yollarim, bulamazsada yollarim ben cem e base map i atarim problem olmaz. zaten haltech in baseleri arabayi zor calistiriyor sadece trigger, crank, ignition settingleri kalibreli oluyor basede gerisi tune. bence cok guzel olacak wagon![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Adaş Allah kaza bela vermesın geç olsun güç olmasın Allah utandırmasın.Kocaman maşallah.Arac da hafıfletme vs falan yapacakmısın?Su an kac kg arac?
Eski bir 96 gt sahibi olarak yürüyen 96 ları görmek beni sevindiriyorUmarım kısa sürede biter artık sona yaklaşmışsınız. Hayırlısı diyelim
Benim merak ettiğim kapakları ve emme manifoldunu değiştirdiniz mi?
Teşekkür ederim
Emme manifoldunu değiştirmedim, kapaklar 2000 model Gc8 kapakları ile değişti.
Kankacım içinden arabamın tık ses gelmiyoken sökmek zaten yazık olur
Cem abi az önce aradı Pompa elimize ulaştı dükkanda sadece beyni bekliyoruz kargoda oda kısmetse yarın elimizde akşam bende iş çıkışı arabayı çekiciye koyup dükkana götürecem.
Allah izin verirse inşallah h.sonunda yolda oluruz![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
hadi bakalım sevindim haberlere seni bayadır yolda görmüyorduk Korayım![]()
maşallah ya ben çok arada kaldım e36 3.28 mi wagon gt mi diye de maşallah çok güzel araçlar ya.Bunların std dı nasıl typer veya s2000 ile yürüyebiliyormu ? Bide aynı motor var sanırım ama sedan a gore daha mı agır daha mı hafif acaba kasa.. Maşallah kazasız belasız
hayırlı olsun XORsen şuna beyini takmadan bi yanından geçeydim iyiydi
![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
gene bir rolling night şart![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Teşekkür ederim kardesim ben gereğini yaptım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Allahım sana şükürler olsun bunu elimde tutmayı nasib ettin bana
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)