bak cem kardeşim sen aracın hakkında ne bilgi verdiysen burada ona göre yorum yapıldı
hala küçük dağları ben yarattım edasıyla yazıyorsun yanlış yapıyorsun neyse bana düşmez hayırlı olsun
Printable View
bak cem kardeşim sen aracın hakkında ne bilgi verdiysen burada ona göre yorum yapıldı
hala küçük dağları ben yarattım edasıyla yazıyorsun yanlış yapıyorsun neyse bana düşmez hayırlı olsun
krank orjinal mi onda da bi değişiklik varmıydı?
bu arada benden alıntı yapıp tatlı rüyalar falan yazmışsın mesajın bana yönelik mi genel mi? ona göre yazıcam.
secret spec se nie proje konusu aciosun ki ben onu anlamadim? yazik bu kdr insanin emegine sana yardimci olmaya calisiyorlar, bastan yaz krankin pistonun enjektorun ne ona gore konusalim. insanlarin konusmasini istiyosan konusunu acma buraya...
1,984 cubic centimetres (121.1 cu in)
inline-four engine (R4/I4)
bore x stroke: 82.5 by 92.8 millimetres (3.25 in × 3.65 in)
stroke ratio: 0.89:1 - undersquare/long-stroke
496.1 cc per cylinder
compression ratio: 10.0-10.5:1
stroke * bore * bore * pi * cylinder * 3/2^4* ln(cosec^2(pi/30)) yaparsak 2134cc yi elde etmis olabilirizzzz
yeni bi formul kesfettin heralde arge yaparken bi turlu 2134cc elde edemedim ben 19118... yaklasık 1912cc yapıyor.:icon_wack
makina nerde yapılıyor iyi biliyorum.
550cc lik güzelce enjektörlerini al(6 enjektör zarar verir aracına vuruntulu çalışır)
egzoz sisteminide 60lık degil 70lik yada 76 boru çektirmeni tavsiye ederim.
en önemlisi bu 300hp megasqurt tarzı bi beyin takmazsan zor çıkar :)
şöyle bişe gördüm facede;
http://i56.tinypic.com/xlf5ow.jpg
Zaten yapilan hesapta krank capina yada stroke islemine ihtiyac yoktu. Cunku hacim zaten belli, oransal formulizasyondan gidldi. Bu formul sadece krank degisimi belirtilmedigi icin ayni farz edilmistir. Krank farkli ise zaten strok farklo olacagindan denklemde degisecektir. Oturalim sonuclari izleyelim
face e yazdığını buraya da yazsın bakalım!!!
Muhendislik sevdamdan vazgecmiyorum, ***** ben bu isten iyi para kazaniyorum. Bos mesaj atan gevezelikten ne kadar kazaniyordur?
TechTurkey.com'a: Bu projeyi başarırsanız "Otomotiv dünyasına adınız altın harflerle kazınacak" dediler.Marşımıza bastık saat gibi maşallah.Akıl vermeye çalışanlar; ya mühendislik sevdasından vazgeçsin yada diplomalarını yollasınlar dükkanımıza asayım.Golf Mk3 GTI+TURBO konusunda yorum yapan tüm techturkey üyelerini Allah ıslah etsin ... Esen kalın.
/// A.R.P Motorsports
Teşekkürler
Ismail Cem Özer
bu gerçekmi :eek:
Yürüyorsa çalışıyorsa ahhhh edecek halimiz yok kaldıki "inşallah istediğin gibi yürür" dedik. Ancak tekrar ediyorum yapılan hesaplamalarda bir hata yoktu. Ya krank orjinal krankı değil stroku fazla olanla değiştirildi yada verilen ölçütlerde bir yanlışlık var ;)
Yinede allah bize o turbo ve enjektörle 1 barda 300hp leri izlettirsin
cem biliyorum benden pek hoşlanmıyorsun,sırf bu yüzden başından beri hiç bir yorum yapmadım(niye hoşlanmadığınıda halen çözebilmiş değilim)
neyse burada gerçek bilgili,tecrübeli abilerimiz yorumlar yaptı,bunları seni bozmak için yada küçümsemek için yapmadılar,ilk defa kalkıştığın bir işte yol göstermek için yazdılar,tabi bazı yorumları sen hak ettin çünkü tam olarak neler yapıldığını yazmamışın,neyse uzatmamının manası yok,umarım herşey gönlünce olur,son olarak eğer facede bu yorumu yaptıysan cidden çok ayıp etmişin;
TechTurkey.com'a: Bu projeyi başarırsanız "Otomotiv dünyasına adınız altın harflerle kazınacak" dediler.Marşımıza bastık saat gibi maşallah.Akıl vermeye çalışanlar; ya mühendislik sevdasından vazgeçsin yada diplomalarını yollasınlar dükkanımıza asayım.Golf Mk3 GTI+TURBO konusunda yorum yapan tüm techturkey üyelerini Allah ıslah etsin ... Esen kalın.
/// A.R.P Motorsports
Teşekkürler
Ismail Cem Özer
...........................
Böyle bir forum içerişinde bu kadar üstadlardan yararlanmak yerine facede böyle yazmak çok yanlış..
sonuçta burda seni bu insanlar uyarmaya çalışmış bunların cebine parada girmiyor parada çıkmıyor yani..