Ben sürekli önce olurum elimde kılıçlar falan alayina gider :d![]()
işimiz gücümüz var geleceğimiz var yapmayın yazıktırr.Yetimin aklına girmeyin yaa
Cevaplarınızı vereyim.
Account satımı alımına karşıyım ben çünkü dolandırıcılar çok fazla.Callback yiyebiliyorsunuz.En temizi 0 dan kasmak.Fakat illaki alıcam derseniz wow-turk ten bakabilirsiniz.
Evet her ay 25tl ödüyorsunuz.Birde paket şeklinde var 2 aylık - 6 aylık - 12 aylık gibi.Bu paketlerinde aylığı 20tl gibi düşüyor.
Legen...wait for it...dary!
Arada kaldim kapasakmı konuyu olm doktor siegit hasta bak milleti niye hasta ediyosun kapatak bu konuyu yaw ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
sarmayın şimdi beni bir daha yaw hala mailleri geliyor zor tutuyorum kendimi
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
evet ama şöyle birşey var mesela 20lvla kadar ücretsiz.daha sonra oyunu upgrade etmen gerekiyor devam etmek için.koleksiyon yapıcam dersen kutulu olarak alabilirsin.ama gerek yok dersen kart olarakta satıyorlar.upgrade edince classic ve tbc açılıyor.60 lvla kadar ve 1 ay bedava oynuyorsun.diyelim 1 ayda 60 oldun 70 için wotlk paketini alıcaksın yine 1 ay bedavan var. onun gibi.ama diğer türlü evet 25 lira ödiceksiniz.
yanlışım varsa düzeltebilirsiniz
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi oynamayı planlayan varsa,eğer geyik bi guild bulabilirseniz sadece sohbete girmek için can atacağınıza eminim.Çok eğlenceli oluyor.![]()
Legen...wait for it...dary!
Bufflarız kolay iyi güzelde alt tab yaparken kavgaya dönüşen ortamlar olduen iyisi 85 priest bulayım sizin olacagınız server da
evet beyler lıstede adı olmayanlar bende gırmek ıstıyorum varım dıyenler +1 yapsınpersembe baslıyoruz ona gore o zamana kadar downloadlar bıtmıs olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)