aynen ya ne olacaktı senin hesabına 1 bg 10 kilo taşıyor :)
Printable View
http://www.techturkey.com/forum/1977524-post9.html
Poryadan atılan 1kg iç mekandan atılan 10kg'ye eşit denmiş burada.Bence jantlarınız değiştirin.R jantları oldukça ağırdır.Oz ultraleggera-enkei rpf falan hafiftir.
kaldı mı dokuz kırk yapar gibi bi hesap olmuş. ben aracımdan toplamda 60 kiloya yakın ağırlık attım farkedilir bir fark yoktu bari içi de rezil olmasın diye geri taktım. tork yükseldikçe ağırlık etkisi 50-60 kilolarda çok önemli olmuyor sanırım atmosferik ve daha düşük torklu araçlarda bu 50 kg çok önemli olabilir ama yüksek torklu araçlarda uçurum yaratmıyor. sökükkende aynı gittik takılıykende sürekli denediğimiz arkadaşımla
CqTy ın dediğine harfiyen katılıyorum.söylemek istediklerimi yazmışn resmen. 500nm torklu bi araçda 100kg 1boy farkederken 200nm torklu araçda 2boy farkedebilir. en basit örneği yüksek torklu araçla düşük torklu araç rolling yaparken 2şer kişi denemede olan sonuçla 1er kişi denemede fark olur. 2şer kişi denemede 2araç yanyana gidiyorsa 1er kişi denemede düşük torklu araç biraz öne çıkar.. bunun tam bir hesabı varmı yokmu bilmiyorum ama olay budur.
cgty doğrudur bencede +1
Alıntı:
Arabanın torku ne kadar az ise, atılan kg o kadar çok katkı sağlar...
veee buldum buyrun kapağınız:D:D:D:D
Make Your Car Faster For Free - YouTube
Burada bahse geçen araçların birbirine olan üstünlüğü değil,aynı şartlarda; tek kişi ve iki kişilik denemelerde farklılık olduğudur.yani gücü düşük ama her ne hikmetse daha güçlü arabayala denk giden bir arabadan yük hafifletilirse diğerinden belirli bir hıza daha erken çıkacağıdır neden? çünkü taşıdığı yükten diğerine göre daha fazla etkilenir.500 tork'luk bir arabaya 250 tork'luk bir arabadan 50 kg yük atılırsa 250 tork'luk daha çok rahatlar mantığı,bana görede doğrudur.Derim :)
cqty,kardeşim dediğin adam senden 20 yaş büyük.Hani biraz dikkat etsen.
Bu konuların yaşla bir alakası yok.Sen benden tabiki iyi bilebilirsin bilmeyedebilirsin. Ayrıcada bu konularıda söylentilerle söylemiyorum bu işlerle ilgilenen çok abim var içlerinde büyüdüm ister istemez öreniliyor. İstersen senide tanıştırırım, bi çay çorba içeriz sende bilgine bilgi katarsın.Burda hırs yapıcak bişeyde yok fikirlerimizi bilgilerimizi söylüyorum. Gereksiz kelime bu kapak yapıcam falan sadece.
abi adanadan kimle yarışacan?
Tmam aga ben daha bişe demiyorum :) hayırlı günler.:icon_wack
CqTy' yaşın ufak o yüzden haksızsın:D orda 18 yazmıyor olsa belki bu muhabbet böyle olmazdı :) iki kişininde söylediği doğru olur ama yaşı ufak olan ezilir ya o muhabbet buda.
senin söylediğin anlatmak istediğin doğru bi çok kişi bunu biliyor takma kafana saygını koru eyw:)
Bu muhabbet için çok güzel swf'ler paylaşılırda... :D :D
Koşarak uzaklaştım....
Bu oran aca göre değişiklik gösterir illaki faydası vardır ancak şöyle bir hesap yapılabilir kendi aracımdan örnek veriyim
1460 kg araç 286 hp = kilo başına 0,196 hp
60 kg hafifletirsek aracı
1400 kg araç 286 hp = kilo başına 0,204 hp
0,204 - 0,196 = kilo başına 0,008 hp ekstra güç elde edersiniz bunuda aracın gerçek kilosuna oranlarsanız
1460 * 0,008 = 11,5 hp almış gibi bi ekstra ivmelenmeniz olur.
Tork içinde aynı işlemi yaparsak 320 nm standart torku
toplamda 14,6 nm de tork kazanırsınız
yani araç 60 kg hafifleyince 297 hp 335 nm güce sahip bir araç gibi davranır.
Bunu her araç için hesaplayabilirsiniz.
yok canım saygısızlık falan
bak şimdi anlayacaksın focusların aynı bg hem dizeli hem benzinlisi vardı nerdeyse aynı agırlıkta dizel geçiyordu baştan sonra hele bayırlarda fark atıyordu dizelin torku yüksekti biraz ama bu yüzden değil turbo bastıgından 2500 falanda tam gücüne ulaşıyordu ama benzinli 6800lerde tam gücüne ulaşıyor ondan oluyor
3.35 yanına az basınçlı s2000 turbo gelsin bakalım sonuç ne oluyor torku az olsa bile
ama s2000-335d örneği doğru
2 de 50 bastınız 2 boy s2000 geçti,rampa yukarı yine 2 de 50 basılsın 335 le kafa kafaya gitti deseler inanırım.arkadas ondan bahsediyor.veya teke tek 2boy s2000 geçiyorsa,2 ye 2 te 2 boy geçemeyebilir ,s2k ağırlıktan 335 e göre daha cok etkilenir
1-aynen torklu araclar daha az etkilenir,
2-yokusta agir arabalar daha cok zorlanir
3-uzun sanzimanli devirli araclar agirliktan cok etkilenir, yapilmasi gereken sanzimani kisaltmak yada agirlik atilmasi
4-kg-hp orani ayni araclardan genelde hpsi guclu olan gecer cunku hiz arttikca agirlik onemi azalir guc on plana cikar..
5-1000kglikdan 50 kg atmakla 1600kgdAN 50 kg atmak ayni olmaz yuzdesel hesap onemli..
tesekkurler:)
7kg 1hp olsaydı, 5hplik 50cc mopete binen 70kg adam 5hp borçlu çıkardı :D
valla bütün yorumları okudum çok karışık bir durum ne desem boş :D gereksiz yükleri çıkar arabandan en mantıklısı :D
arabadan kg atmak yerıne yuruyenden kg atın ve yuruyendeki kayıpları giderin whp nızı arttırın.
motor kulakları ve akslar o gucu yere sağlıklı aktarabılıyomu ? whp kaybı burdan azaltılabılır
düz vıtes olsaydı kısa sanzıman ve short shıfter la cıddı guc kazanımı olurdu ama bundan muafsın.
jantları hafıfletmıssın. hava yerıne helyum basmayı dusundunmu? bı lastık yaklaşık 7.5 kg gelıyor lastıkle. helyumla daha da hafıfler.
fren dısklerını buyuttun mı bılmıyorum ama fren dısklerını karbon dıske cevırebılıyosan cıddı yuruyen hafıfletırsın whp artar.
flywhell i daha hafifiyle değiştir yıne buyuk artısı olucak.
bunlar senı hem hafıfletıcek hem kg/guc oranını artırıcak artı olarak cıddı whp kazanımı. yuruyendeki her parcayı ınce ayrıntısına kadar hafıfletmek ıcerden atacagın 50 değil 100 kg dan bıle cok daha ıyı sonuclar verıcek sana