poff ... ya şu araca yorumlara deli oldum bugun... ya arkadaş yok 2.0 sıfır yok çok yakar yok bilmem ne arabdan soğudum şerefsiizm. yok bu gti ama sınıfı yok 106 deler 306 gömer.. yok vti yaklaşamaz yok 1.6 ies tokat atar motoru çabuk biter şurası bozulur ... aldığıma alacağıma pişman ettiler ... ama tabi gözlem önemli bende ilk otomatik 1.4 civic vardı 350-400 krş. yakıyordu.. yokuşta bayılır dı gitmede gitmiyor basında 450 yakardı manuelde 270-300 krş arası yaktı basınca oda gitmiyordu yakıt derdi sarmış milleti 20 tl ye 50 km yol yaptım.. çokmuş... yani fazla yakmış 2.0 araba yaktığı kadar gitmiyormuş.. ıvır zıvır .. kulak asmayaım diyourm ama .. bu deli gibi piyasada iyi yaptım bence .. 98 model boş 1.6 ies. 19.500 bide dolusu var
Honda / Civic / 1.6i ES / sahibinden hatasız honda civic 1.6 ies fulll sahibinden.com'da - 66382094
bu nedir yaa som altınmı ölümsüz mü .. 60 km hızla önden bir kaza yapsın da görelim.. kaput dahil önü kalıyormu ?
low is low
206 gti güzeldir abi takma kafana cahilin laflarıyla ugraşmaufak dokunuşlarla görüntüde onun kadar karizmatik görünen araç yok bana göre ,performans olarak stock da 106 rahatlıkla geçiyor ama her araba yüklenince şaka makinesi olabiliyor ..bence stock halide tatminkar
imzasız..
kimse dememiş ben diyim bari de konu tam olsun. 206gti yürümez. boşa uğraşma
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
206gti da headers yok diyen arkadaş ciddimi yahu headerssız araçmı olurheaders vardır 4-1 dir..
106arts ın filtre olayı çok güzel bende o şekilde kullandım fakat kışın sorun oluyor ıslanıyor vs o yüzden kışın biraz sıkıntılıdır. sanayide satılan kıvrılabilir dışı karton gibi içi metal olan borular var onlar ve pimaş yardımıyla yapmıştım ben dışınıda izole bantla bantlamştm gayet iyiydi ama dediğim gibi yazlık bişi..
sadece egzantrik takmanı önermem ayarlı kasnak şart bence.emme ve kelebekle başlamanı öneririm.sonrası egzantrk kasnak ve yazılımla bitirirsn..
orada bişi oluyor videoda ama biri birine saplıyor o sapı görüyor sonra uzaktan bir yansıma felan![]()
low is low
yürümüyor diyeni bana yolla senaz önce kemal kardeşimle otobanda asfaltı söktükde video çekecek kimse yoktu
![]()
bi ara 206cılar toplanalm yahu![]()
yürümeyen 206 yokdur yürütemeyen sürücü vardır
umut abi sende 170hp bekliyormkemal demişti dersin
![]()
beyler inanın bana 2.2 emme ile yalandan kasmaya hiç gerek yok.
diğer yandan 2.2 egzoz manifoldunu da 206 kasasına takanı görmedim. Takılabileceğinide düşünmüyorum. manifoldun yapısı 206 ya uygun değil gibi görünüyor.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)