User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
159 sonuçtan 153 ile 159 arası

Konu: Kıl Dönmesi ameliyatı olan varmı :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı paulharris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle totonu acıp doktora gosteriyorsun.. aha kıl dönmesi bu yaw diyor doktor... sana gün veriyor... hastahane yogunluguna gore 1 ay mı desem 1.5 ay mı desem( yada 1 hafta ) ondan sonra bi telefon geliyor...efendim bugun hastahaneye gelmeniz lazım...gidiyorsun hastahaneye.. tetkiklerini yaptırıyorsun...ertesi gun ameliyata hazırlanman icin gerekli ultimatomları veriyorlar...

Ertesi gün sabah hastahaneye gidiyorsun...ee tabi interneti az cok okumus kıl donmesi ameliyatı hakkında profesor olmus oldugun icin zırt pırt wcye gidiyorsun..***** ameliyattan sonrası ,asagısı senin olmayacagını tutmayacagını ogrenmişsin...sonda takılmasını pek tasvip etmiyorsun....

senden once ameliyata gidenleri sedye uzerinde gorup ic geciriyorsun ah birazdan bende orada olacagım diye...ismin cagrılıyor...giriyorsun odaya...eline yeşil ameliyat giysisi veriyor iç camasırın dahil cıkart bunu giy diyorlar...el mahkum yapıyorsun..hasta ve hasta yakınları seni izlerken sedyede uzanmıs sekilde ameliyathaneye gidiyorsun... orada orta yaşlı hafifte kilolu hemşire başı seni alıp damar yolunu acıyor...serumu veriyor...biraz bekliyorsun... iceriye ameliyata alıyorlar...doktor gelip totonu inceliyor... parmagına nabız olcer takıyorlar... cenin pozisyonuna geciriyorlar... sıvıyı sırtından iceri sokacakları an tırsaklıgın varsa bayılıyorsun..seni ayıltıyorlar ustune bi de dalga geciyorlar igneden mi korkuyorsun sen bakim diye..... ikinci defada sıvıyı verdikleri an bacaklarına dogru yavas yavas sıcaklık gidiyor..ne oluyo lan acaba diye dusunuyorsun...yuzukoyun yatmısın.. dötü kamuya açmısın.. bacaklar tutmuyor..artık bu iş bi an once bitsin diye dua ediyorsun. arkada kesip biçiyorlar ruhun duymuyor... koy dötüne ya diyorsun nasıl olsa agrı sızı hisssetmiyorsun... doktor hemsire falan bu arada dötunle dalga gecmeyi de ihmal etmiyor...10 dk sonra operasyon bitti diyorlar... alıyorlar seni sedyeye tasıyorlar..sedyeye tasırken yigidin malı meydana cıkıyor fakat umursamıyorsun aman yaw hemsireler bunun gibi kac tane gormustur diyorsun

hazırlanan yatagına getirip yatırıyorlar...küçük abdestin geliyor. bi kac saat sonra...ördek adında bir kova getiriyorlar..al buna yap diye... ilk seferde olmuyor...hemsire olmazsa sonda takacagız mecbur diye hafiften hafiften seni tırstırıyor...sende ulan ne sondası deyip ikinci seferde zorluyorsun kendini....sssss sesini duyunca hayatında ilk defa işedigine mutlu oluyorsun..... ondan sonraki 1 hafta boyunca gunde 3-4 litre su ve kafein içmen lazım... içmedin diyelim aksattın diyelim... hayatında gormedigin bir bas agrısı oluyor... öluyorum sanıyorsun... acile gidiyorsun serum agrı kesici takıyorlar fayda etmiyor... ne zamanki su içmeyi artırıyorsun o zaman duzeliyor bas ve boyun agrın.....

kıssadan hisse

abi naaptın yarıldım wallaha okurken allah kimseye vermesin ne pis bişeymiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim, kardeşlerim bendeki mevzuyu duysanız tot'da çıkması iyi diyeceksiniz...
    Benim göbek deliğimin içinde oldu 3 yıl önce. Göbek deliğinin içinde olabilirmi ya! dediğinizi duyuyorum, ama 10 numara oldu hemde.
    Sağlık ocağına gittim. İltihap yapıp şişmişti ve iğrenç bir şekildede koku yapıyordu. Yürürken sancı giriyordu karnıma. Doktor kıl dönmüş dedi ve gri bir misket şeklindeki merhemle yakmaya çalıştılar, 2 kere gittim ama geçmedi.
    Daha sonra yeşilköyde özel bir kliniğe gittim, doktor iyice açıp baktı, pense gibi bir aletle 15-20 tane kılı köklerinden çekip çıkardı, yeminle gözümden yaş geldi...
    Sürekli temiz tutmamı, hep sabunlayarak yıkamamı ve kılları kesmemi söyledi. Çok şükür tekrarlamadı. Her sabah uyandığımda t shirtümü çıkarıp sırtımı ve göğsümü siliyorum gece uyurken kopan kökleri vücudumdan sıyırmak için.

Saygılarımla

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göbek deliğinde benim de çıkmıştı ama sonra kurcalayınca geçti..
    Ben de o gün bugündür dikkat ediyorum.

edit: Şu konuya her baktığımda psikolojik olarak çöküyorum.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mikrosinüsektomi yontemini arastirin ameliyattan 1 saat sonra isinize devam edebilirsiniz.
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

umpQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 Senesinde oldum Ameliyata Gidene Kadar Doktorum Kim Beni Kim Ameliyat Edecek Derken Ameliyathanede Buldum Kendimi Sonra Narkoz Gözlerimi Bi Açtım Arkamda Bandanaj Elimi bi attım ki Kocaman Neyse Büyütülecek Birşey Degil Altı Üstü 12 13 Gün Duş Almıyorsun 1 Ay Sonrada Dikişleri Alıorlar He Bİde 15 20 Gün Yürüyemiyorsun ( Yanı Öle Eskisi Gibi Yürüyemiyorsun 1 Ay Sonrada Geçiyor ) Büyütme Gözünde
    POWERTECH

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben flap yöntemiyle olmuştum en temizi lazer ve flap yöntemi. flap yöntemi ne derseniz deri kaydırması yapıorlar yani kesip aldıkları yere kaba etinizden yama yapıorlar kıyafetinizin yırtıldığını düşünün ve yırtılıan yeri sağındaki yerden gerdirerek diktiğnizi düşünün. aynen bu şekilde yapılıyor büyütülcek birşey yok max. 1 saat sürüyor zaten ameliyat. önemli olan amelyattan sonra orayı her zaman temşz tutmanız ve en en en önemlisi her duştan sonra oranızı mutlaka kurulayın nemli bırakmayın en önemlisi bu yoksa tekrar nüksetmesinin sebebi oranın nemli kalması
    1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
    2008 BMW E92 M3
    2017 BMW F82 M4 Competition
    #unptuned

Tansell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıl dönmesi gerçekten başlı başına çok çektiren bir sorun. Biraz araştırma yaptım. Bilgihanem.com sitesinin bu yazısını buldum. Kıl dönmesi hakkında tüm bilgiler yer alıyor. Göz atmanızı öneririm.

Kıl Dönmesi Ameliyatı Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kıl dönmesi ameliyatından sonra ortalama iyileşme süresi 30 gündür. Bu süre bakımın özenle yapılıp yapılmamasına göre ve kişinin cilt yapısına göre uzayıp kısalabilir. Bu ilk 30 gün hasta çok dikkatli olmalıdır. Ameliyat sonrasında hareketli olunduğunda bölgede acı duyulması son derece doğaldır hatta zaman zaman kanamalar bile görülebilir. Yaranın temiz olmasını sağlamak iyileşmeyi hızlandıracağı gibi iltihap oluşmasını da engeller. İyileşme tam anlamıyla gerçekleşene kadar yatar pozisyonda oturmaktan uzak durulmalıdır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)