benimde kısa zamanda olmam lazım,teşhis koyuldu ama allah büyük..
Bende ağrı yoktu akıntı üzerine gittim.3 Sene önce ''AÇIK YARA YÖNTEMİYLE'' olmuştum bayağı bir ileri safhadaydı o yüzden doktora gittiğim günün haftasının haftasonu direk ameliyata aldılar.Genel Cerrahi ve Anestezi doktoru tanıdık olmasına rağmen çok korkuyordum.Ameliyat 30-45 dk. arası sürmüş ben doktor 1'den 10'a kadar sayarken 5'ten sonrasını hatırlamıyorum.Ameliyat sonrası odada hemen bir pansuman yapılıyor ve sürekli sırt üstü yatıyorsunuz 2 sene boyunca yara kapanmamıştı benim fazla hareket ettiğimden 2 sene boyunca pansumana gittim bu son 1 sene içinde ameliyat sonrası şikayetlerim bitti.
Ben geçen yaz hem kıl dönmesi hem anal fissür ameliyatını birlikte oldum.
Çok kısaca kıl dönmesinden korkulacak birşey yok.
Fakat fissür fena ben fissürü önemsemedim. Çok geç iyileşti.
Kıl dönmesi 2 haftada birşey kalmadı ama kapalı yaptılar dikişli.
Açık olursa zor kapanması uzun sürüyor.
postu deldırecez o kotu bı de yer cok kotu g.tu herkese sergıleyecegız bu nasıl ıs ya kıl donecek baska yer mı bulamadı?
bundan yaklasık 3 sene once bende kapalı olarak amelıyat oldum. olacaksanda kapalı ol. acık amelıyatın ezıyetı daha fazla. amelıyattan sonra yarayı acık bırakarak her gun pansuman yapıyorsun. o yaranın ıcınden pamugu gazlı bezı alıp tekrar ıcıne koyuyorlar yanı anlatırken bıle ınsanın ıcı gıdıyor gerısını sen dusun. benım amelıyatım 1 saat falan surdu. bu esnada anestezik farkındalık denen zıkkımı yasadım cok beter bısey. yaklasık 20 - 25 estetik dikiş var bende. neden bu kadar fazla dikis var diye soracak olursan onuda acıklayayım. amelıyatla alınan kıl ve et parcalarının yerı bos kaldıgından dolayı, o boslugu doldurmak ıcın poponun yuzey kısmından et alınıp oraya koydular. maksat amelıyattan sonra orda cukur gıbı ız bellı olmasın dıye. sonrasında yaklasık 1 sene tüy dokucu krem falan kullandım ama sonra sıkıldım ve bıraktım. soyleyeceklerim bunlarsimdiden gecmis olsun
Valla ne kadar kacarsaniz, ameliyat ve sonrasi o kadar skntili olur, 2 genel 1 lokal anestezi eslginde tecrube eden biri konusmakta, flap yontemi en temizi garantisi yeter ki doktor iyi olsun. Acik tip cok ugrastirir ekstra ozen ister isli guclu calisan ogrenci icin zor is
valla yaklaşık bi 5-6senedir ben oldugunu bılıyodum zatennasıl bi g.t varsa hala bişe olmadı(klasik türk)
tanı bu sene kondu 5ay önce falan sanırım.
İltihap bazen var bazen yok,daha oturabılıyorum sıkıntım yokama baya büyük bi şişliğim mevcut dışarda falan filan işte.Tatsız kısacası durum..
Sporcu hastalığı dedi bana doktor,ilk sordugu daha once spor yapıp yapmadıgım oldu zaten,eski lısanslı basketbolcuyum.O zmnlar olmustur farketmemişindir belki daha bile fazla zmndır mevcut olabilir dedi.Bu kadar kıscası(olay terleyip dokulen kılların gozeneklerden içeri kaçması zaten) gzenek kapanıncada BOM ! içerde kalıyo
kısacası bu duruma göte kaçtı durumu diyoruz.
- K -
________
Dr.Ecu
bu arada 15 gun sonta taktılar. icerdeki pis kan cıksın diye. birde bunun derdi var. hele birde bu sontayı cıkartırken off of.
Babam genel cerrah ve kesinlikle açık olan tipi önerdi. Nüksetmemesi için yaranın yavaş yavaş kapanması gerekiyormuş, bu nedenle hergün yapılan pansuman çok önemli
Hayatımın en renkli anlarını pansumanlarda yaşadım. Babam yapıyordu pansumanları.
Acı neyse de insana en çok donu sıyırıp 55 yaşındaki babanın önünde eğilmek koyuyor![]()
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
bende askerde içlik yüzünden bacağımda çıktı. Deli gibi kaşınıoıdu. Revire gittim hastaneye yolladı. Şehire hastaneye gittim neyin var dedi. Revir kıl dönmesi dedi dedim. Aç bakalım dedi. Açtım bacağı s. git bu ne dedi. Komutanım yatmaya gelmedim zaten kesip alın gidiim zaten ameliyat olmam dedim. Olm deli misin açarsam dikiş atarım mikrop kapar olmaz. Yaw içlik giyince kaşınıo hatır hutur kaşıdıkça büyüyo dedim. Giymezsem ceza var dedim. Yazı yazdı rapor verdi içlikten muaf oldum. Hala duruo bacağımda. İltiihabı yok bazen şişio arada çok sıcakta. jiletle çizik atıp kolonya döküyorum biraz yanıo ama geçio. Serçe parmağımın tırnağı kadar bi bölge öyle simsiyah duruo.
IN BOOST WE TRUST
götü ameliyatlı arkadaslarım var düşük bel kot giyiyorlar lütfen bunada dikkat edin götteki kesikler hoş durmuyr ısrarla kesik göte insan niye düşük bel giyer.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)