User Tag List

Sayfa 1/9 123 ... SonSon
159 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kıl Dönmesi ameliyatı olan varmı :)

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kıl Dönmesi ameliyatı olan varmı :)

Ya bende kıl dönmesi vardı ameliyat olacam ne yapıyorlar ne ediyorlar kaç dikiş atıyorlar bilen varmı

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olmadım ama olan çok arkadaşım oldu sadece allah yardımcın olsun diyorum başka bir şey demiyorum
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 8senedır olamıorum korkudan ole dıyım faalıyetı bıraktı benımkı doktor kontrolu eslıgınde vucudum kıl uretmıo artık.

2tur amelıyatı var bı acıp temızlıolar kapatıolar bıde acıp temızlıyıp acık bırakıolar(boylesı daha ıyı tekrarlama sansı olmuo kolay kolay) tenıs topu kadar acılan gordum. dahada buyuk gordum pansumanlar falan cok acı ya gecmıs olsun

YunusAydn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JumboAli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 8senedır olamıorum korkudan ole dıyım faalıyetı bıraktı benımkı doktor kontrolu eslıgınde vucudum kıl uretmıo artık.

2tur amelıyatı var bı acıp temızlıolar kapatıolar bıde acıp temızlıyıp acık bırakıolar(boylesı daha ıyı tekrarlama sansı olmuo kolay kolay) tenıs topu kadar acılan gordum. dahada buyuk gordum pansumanlar falan cok acı ya gecmıs olsun
    lazerlede yapılıyomuş dikiş izi falan bulunmuyo diyolar doğrumu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıldonmesı amelıyatı hakkında goruslerını yazarmısın
    bızım forumdabı arkadas olcakmısta
    neler yasadın
    ona kopyalıcam yazıyı

ahahahha
    *** korkusuyla girdim ameliyata. ameliyatta bişey hissetmedim ama ilk pansuman çok sakat. geçmiş olsun

ne kadar acık kaldı yaran ne tur zorluklar cektın ıglesene kadar.?

60 gün açık kaldı. 26 gün banyo yapamadım. yaz mevsiminde çok kötü bi durum ama oluncaksa bu mevsimde olmak kıyak. oturmak çok zor. gün aşırı pansumana git gel zor. ilk pansuman en beteri ama 10 pansumandan sonra yavaş yavaş azalıyo acılar. piskolojik olarak sıçmak çok çok zor amk
    şunuda söyliyim yara kapandı dedikten sonra ilk 1 sene çok çok dikkat etmeli. ben yara kapandı nasılsa diye ertesi hafta halı saha maçı yaptım tekrar açıldı yara 1.5 ay daha çektim
    dikkat etsin

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 sene önce oldum. Korkulacak kadar ağır bir durum sözkonusu değil bence. Süreyi uzatmak riskli. Kıl dönmesi sadece o bölgedeki kıllardan kaynaklanmıyor. Ensenizden aşağı düşen herhangi bir kılda o bölge tarafından alınıp etin içine emiliyor ve eti çürütmeye başlıyor.
    Lokasyonu tatsız olduğu için birçok kişi kaçıyor ama birkere olup daha sonrasındada dikkat edilirse tekrarlama riski çok daha azdır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YunusAydn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lazerlede yapılıyomuş dikiş izi falan bulunmuyo diyolar doğrumu ?
    valla o kadarını bılmıorum ama kıcını yarıolar abı varmı otesı kullah gıbı acıolar ııııyyyk

YunusAydn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla o kadarını bılmıorum ama kıcını yarıolar abı varmı otesı kullah gıbı acıolar ııııyyyk
    herkes cok farklı bişey söylüyo bu ameliyat hakkında insanın kafası cok karısıyo..

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olm kıçını açıyolarda zevk için açmıyolarki. Orada yenilenmeyi bırakmış bir doku hatta bildiğin et kütlesi oluşuyor. Onu kesip alıyolar Adam senin küllaha meraklı değilki

Tnrylsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2 sene önce oldum ... Arkadaşlarımda olmasından dolayı konu hakkında bilgim vardı ve çok erken teşhis koyuldu Allah'a şükür dikişsiz atlattım ben ama kötü atlatan arkadaşlarımda oldu ... Yöntemi ve doktoru iyi seçmek gerekir operasyonda bişey olmasada sonrası sıkıntı

Allah yardımcınız olsun , daha beterinden korusun
    K20Z4 FN2 TYPE'R
    R - 15655

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deeperblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm kıçını açıyolarda zevk için açmıyolarki. Orada yenilenmeyi bırakmış bir doku hatta bildiğin et kütlesi oluşuyor. Onu kesip alıyolar Adam senin küllaha meraklı değilki
    abı her aklıma geldıgınde bole kuyruk sokumumdan ıcerı bı acı gırıyo ıcım bı kotu oluo hayatta olmam

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulen jumbo guldurdun gece gece gecmıs olsun kardesım askerı bekle bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben sana kendı yaptıklarımı soluym kardes sende yap.

hemen tras et o bolgeyı Kuvetlı mıkrop onlıyıcı ozel sampuanlar var onları kullan akıntı varsa sureklı temız tutman lazım orayı banyo pansuman vs vs ayda bır gıt ıltıhap onlıyı ıgne ol kurutuo cok ıse yarıyo ben onunla yasamayı ogrendım artık cok mutluyuz.

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende oturmaktan şikayetciydim 3.gün falan artik cok rahatsiz etti birden bire cıktı zaten hemen gittik bizim doktora dedi yat ilk önce bi bakalim benim iltihap yapmiş ama zaman gecerse kıl dönmesi başliyacakmiş.

Neyse uzandim ben şimdi cok az canin yanacak biraz oyup bakacam eğer alabilirsem alicam biraz rahatlaman için yarinda ameliyat beni aldi bi korku ameliyat kelimesi bile cok ürkütücü ama zaten masaya yattik geri dönüşü yok
    Cimbiz tarzi bişeyle apse yapan yerden bişeyler cıkarttı icini boşaltti o gece uyuyabildim biraz özel hastane olduğu için sanirim sürekli serum taktilar sabaha kadar sabah ameliyat saati geldi ameliyat haneye girdim doktor 2 3 soru sordu 6 tane doktor var başimda bizim doktor dedi rahat ol merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin sıkıntı yapma hazir oldugunda başlariz dedim beni bayiltmayacaz mi evet dedi tamam o zman bayiltin dedim ben bi açtim gözlerimi odamdayim o gece biraz ağri oldu ama normaldede vardi zaten.

Ertesi gün hiç ağri falan hissetmedim tuvalete cıkarken sıkıntılı 2.gün cıkarttı zaten doktor direk arabama bindim bursa turu attim kurtuldum diye pansumana gitmen gerekiyordu ama ona bile gitmedim sargiyi açtim 2 gün sonra bi duş ateş.

uykusuzluktan amma cok yazmişim ya

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2 yaz once oldum gerci kil donmesi degildi apse yapmisti sadece apse yi aldirdim.ilk bir kac saat tuvalete cikamiosun kasiklarin sisiyor,6 dikis atilmisti bana ertesi gun hastahaneden taburcu oldum ve edremitten istanbula araba kullandim bir hafta evden cikmadim pansumanlar sikinti bir hafta sonrasinda disari ciktim 3 dikisim atti ama doktor tekrar dikmeye gerek duymadi.deniz havuz kesinlikle yasak iyilesene kadar ben 10 gun sadece kafami yikadim banyo yapamadim.Simdi tekrarladi tekrar olmayi yemio acikcasi Allah yardimcin yardimcimiz olsun
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    45 gün rapor alanları duydum.

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2008 de oldum yaz mevsımınde 2 ay rapor aldım ameliyattan 2 gün sonra rolle cıkmıştım..dikiş yaptırmadım ben hem kendı kendıne daha saglıklı kapanıyor sadece pansuman olayı yoruyor ama en saglıklısı dikişsiz!!lokal anestezi yapıldı hiç bişey hissetmedim çok rahat geçmişti sadece belden aşağımı hissetmem bayaa bi zaman almıştım felc oldum diye cok korkmuştum..benim tavsiyem KESİNLİKLE GENEL ANESTEZİ İLE ameliyat olun..çünkü hala zaman zaman omurgamda agrılarım oluyor..

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çalışanlarımdan birisi ilk başta klasik şekilde ameliyat oldu 1 sene sonra tekrarladı sonra laserle oldu, ilk olduğunda oturamıyordu vs baya sıkıntılıydı, laserle olduğunda olduğu gün taburcu olup yanılmıyorsam 1 gün sonra işe başladı, laserle olan çok kötü değilmiş sanırım
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende eskiden beri var olan bi korkudur ya postu oydurmak.. erken belirtileri nelerdir bilen varmı?
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)