User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: ACİL VOLVO S40 1.9t için bilgi

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    knka sen paradan haber var bana
    Audi A4 1.8 T Quattro 1996 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 65973006
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64713118/detay

20 binin altınada var ama dikkat edersen km ler hep 200binin üstünde knka... ama araç bakımlıysa oda sorun değil....

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...irleriniz.html

Daha önce açmıştım bakmak isterseniz.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    knka sen paradan haber var bana
    Audi A4 1.8 T Quattro 1996 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 65973006
    Audi A4 1.8 T Quattro 1998 Model 19.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 64713118

20 binin altınada var ama dikkat edersen km ler hep 200binin üstünde knka... ama araç bakımlıysa oda sorun değil....
    Biliyosun kardesim.durumlarimi agustos gibi konusuruz hallice dusunmuyor degilim o senin arkadasinkini kacirdik.cok.duzgundu duplu quatroo
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim peki volvo ve ozellikle.bu a4 1.8 t nin sanzumanlari hakkinda bilgin varmi kalkislarda sknti yastirmi rolden vazgecemeyenler olarak kaliriz
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

ferhat-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volvo görünce konuya muadil oldum.
    Öncelikle 4 yıllık Volvo'da çalışmışlığım var ve bu 4 yıllık tecrübeme dayanarak.
    T4 yerine 2.0T almanızı tavsiye ederim hem motor ömrü uzundur.Hemde Hondalar gibi toleransı fazladır.
    Nedenini şu şekilde açıklayım 1.9 T4 S40 limitleri en üst seviyede tutulmuş, çok iyi performansa ve yol tutuşuna sahip tork değerleri yeterince iyi olan bir raçtır.
    2.0T ise honda motorları gibi toleranslı olan yani bütçenize göre motoru ile oynaya bileceğiniz bir araçtır ve T4 gibi limitleri zorlanmadığı için motor ömrü daha uzundur.Ek bir şey daha ekleyim 2.0t de kullanılan motor laguna 140hp'lik pejo 406. 2.0 motorlu araçlar ile motoru aynıdır. Bu yüzden motor parçalarını daha ucuza bulabilirsiniz. Saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim peki volvo ve ozellikle.bu a4 1.8 t nin sanzumanlari hakkinda bilgin varmi kalkislarda sknti yastirmi rolden vazgecemeyenler olarak kaliriz
    knkam volvo önden çekiş olduğu için zor sıkntı çıkarır sonuçta yüke bindimmi patinaja saracak araç, audiye gelince 4x4 için son derece sağlamdır knka 400hp lere kadar zor kırılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferhat-a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volvo görünce konuya muadil oldum.
    Öncelikle 4 yıllık Volvo'da çalışmışlığım var ve bu 4 yıllık tecrübeme dayanarak.
    T4 yerine 2.0T almanızı tavsiye ederim hem motor ömrü uzundur.Hemde Hondalar gibi toleransı fazladır.
    Nedenini şu şekilde açıklayım 1.9 T4 S40 limitleri en üst seviyede tutulmuş, çok iyi performansa ve yol tutuşuna sahip tork değerleri yeterince iyi olan bir raçtır.
    2.0T ise honda motorları gibi toleranslı olan yani bütçenize göre motoru ile oynaya bileceğiniz bir araçtır ve T4 gibi limitleri zorlanmadığı için motor ömrü daha uzundur.Ek bir şey daha ekleyim 2.0t de kullanılan motor laguna 140hp'lik pejo 406. 2.0 motorlu araçlar ile motoru aynıdır. Bu yüzden motor parçalarını daha ucuza bulabilirsiniz. Saygılar
    peki misal 2.0t ye t4 turbosu hatta ondanda büyük bir turbo koyduk misal subaru vf35, yazılım çip filtre gibi işlemlerle internaller kaç hplere kadar kaldırır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    T4 turbosu takıp kullanan bir arkadaşım var aracı otomatik.Aracı şuan t4 turbo,yazılım egzoz veya başka bir işlem yok 210hp'lerde kullanıyor gündelik olarak.
    Daha büyük turbo takılır kırılmadan 1 bar basınçta şehir içi rahatlıkla kullanırsınız. Ama seninde dediğin gibi kardeşim çok sarar patiye çok kalır. Ama hem gündelik hemde canım istediği zaman gazlayım dersen t4 turbo yazılım filtre benim yaptığım gibi egzoz ile 225 - 230 hp'ler civarında ideal kullanıma uygun olur. Ben yılbaşından sonra t4 turbo takıp, yazılım yaptırıp o şekilde kullanacağım o zaman daha net şekilde cevap verebilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250 hp lerden sonra enjektör yetmiyor diye biliyorum.. Filtre olmadan egzoz chip ile 240 garantidir o da turbosu çok iyi durumdaysa.. Çok araştırmıştım hayalimdeki s40 satılana kadar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250 hp lerden sonra enjektör yetmiyor diye biliyorum.. Filtre olmadan egzoz chip ile 240 garantidir o da turbosu çok iyi durumdaysa.. Çok araştırmıştım hayalimdeki s40 satılana kadar..
    Hayalindeki aracın satıldığına üzüldüm. . 240 olabilirde olmaya bilirde ama zaten ben tahmini konuştum. Turbo sıfır aldı taktı arkadaşım yurt dışında tanıdıkları varmış ucuza getirdi.

zgrsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dedikleri gibi 2.0T modeli daha sıkıntısız bi kullanımı olacaktır.Vede alacağınız aracın 2001 model ve üstü olması daha iyi olur.Biz aldıgımız zaman servisde 2001 ve üstünün daha sıkıntısız ve parca fiyatlarının daha uygun ve daha kolay bulundugunu söylemişlerdi.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alabilirseniz 2001 alın, kozmetik olarak daha guzel duruyorlar 99 ve 00 a kıyasla
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arayıpda bulamadığımız değil ucuza aradık yoksa 600 tl versek bütün servislerde vardı ayrıca buda yan sanayi. evet şu anda fiyatları düşmüş biraz.. bizim zamanımızda 400 tl den aşağı yokdu hoş sormak lazım bu satıcınında elinde mevcutmu diye.. gerçi yan sanayiside beş para etmiyor.

neyse ben alınmaz demiyorum gayet güzel araç sadece servisi parçası pahalı.. parça var parça var bahsettiğimiz nerdeyse 15 yaşında bir araç oldumu tabiki parçasınında fiyatına oranla makul olması lazım doğan şahin farı kadarda olmasın tabi ama astronomik rakamlarda olmasın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki 2.0 T daha sorunsuzdur ama, 1.9 T4 kadar güç alınmıyor.. Makyajlı yani 1850 cc olanlar daha iyi T4 lerin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki 2.0 T daha sorunsuzdur ama, 1.9 T4 kadar güç alınmıyor.. Makyajlı yani 1850 cc olanlar daha iyi T4 lerin..
    Limitleri zorladığı için evet daha fazla güç alınmış şuan için ama sen daha fazla limitleri zorlamak istersen biraz zorlar. 2.0 T ise hem hacim bakımından hemde parça açısından daha makul bana sorarsanda. Ama karar senin.

blackk35alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuc ıtıbarıyle ALINABILCEK ARAC DIYORSUNUZ YANI....cok cıddı hondacı olmama ragmen bu aracı denemek ıstıyorum.umarım yanlıs bır arac degıldır hepınıze bılgıler ıcın sımdıden tesekkur ederım...haaa bu arac a gelınce wtı we eg lerın pıyasasına bakarak bu aracın 18 we 20 bın lıraları ıkıncı elı olmamasına ragmen hakettıgını dusunuyorum....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blackk35alp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuc ıtıbarıyle ALINABILCEK ARAC DIYORSUNUZ YANI....cok cıddı hondacı olmama ragmen bu aracı denemek ıstıyorum.umarım yanlıs bır arac degıldır hepınıze bılgıler ıcın sımdıden tesekkur ederım...haaa bu arac a gelınce wtı we eg lerın pıyasasına bakarak bu aracın 18 we 20 bın lıraları ıkıncı elı olmamasına ragmen hakettıgını dusunuyorum....
    Alınabilecek araç bende çok fanatik hondacıyım ama bu araçta sürüş keyfi ve verdiği haz ile hondayı aratmaz hocam. Aracı almadan önce volvo yetkili servisinde tanıdığın yok ise bana buradan veya cep no pm atıyorum sana şase ve motor numarasını yollarsan aracın geçmiş servis kayıtlarına bakabilirim.Edit ek not: şuan için volvoda çalışmıyorum ama her türlü istediğin servis bilgisine ulaşırım şase no kesinlikle şart ama.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kimse volvo ya neticede kötü demez..

swalios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrica eklemek istedigim, yedek parca konusunda.. Motor ve sanziman, alt takim parcalari cok pahali degil, olmasi gerektii gibi.. Ama ic aksam ve kaporta parcalari cok pahali normal sartlara gore.. Bu yuzden kaskosuz binmemek gerek diye dusunmekteyim..

Tabi ki alinacak araba fiyat performans olarak volvoya en yakin rover 620ti dir.. onun da konusunu actim.. Yukaridaki nickime tiklayip actigim konuya bakabilirsiniz.. Cok genis bir konu oldu o.. Volvo alacaksaniz da lpg siz ve dusuk km li bulmaya calisin bnce..

Bnm buldugm volvo 107 binde ilk sahibinden kazasiz hatta lokal boya bile olmayan bir aracti.. 19000 lira gibi bir komik rakama satildi aracin sahibi baska sifir arac aldigi icin.. Aracim satilmadigi icin alamamistim.. Umarim duzgun bulabilirsiniz.. Cunku bakimsiz alirsaniz, dert babasi olursunuz..

Doush
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önden ceker mutlu etmiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)