S13 te bana gokart aracı gibi geliyor :) dar kalıyor
Printable View
bencede tam tersi.
Bir sene s14a kullandim yaklaşik 1 senedirde s13üm var.hatta bi ara 2si birden durdu.
1,87 - 95kgyum.
s14 tavan basık ve kokpit daha dolgun.dolayisiyla bence daha dar.s13 tavan yüksek konsol sürücüye çok yakın degil.
yada şöyle diyelim renkler ve zevkler :)
S13 ün tavanı sunroof olmadığı için s14 e göre daha yüksek kalıyor döşeme daha yukarda ondan baş mesafesi daha fazla , ayrıca göğüs de geriye doğru yayıldığı için hissiyat olarak bana daha geniş iç hacim hissi veriyor .
S13 iyidir ..
satılık 4*114.3 5zigen :D
valla bende şu şanjımanın kamburuna takıldım spor koltuk takalım dedik kafam sunroftan çıkıp gitcekti hahaha kızağını ortaya aldık ettik koltuğun öle biraz daha aşağı indirdik ama hala yüksek hoş alıştım artık ama orj koltuğu oturunca bi garip geliyo bana artık hahaha:D:D
1 sene civarı s14a kullandım koltuğu hafif öne aldığım zaman başım sürekli tavana değiyordu boyum 193 gibi birşey bu arada bu yazda s13 aldım iç hacmi tavan mesafesi çok daha geniş bir araç Oflunu arabasını biraz kullandım geçenlerde kullanım amacı biraz daha harcore olucaksa s13 bence daha rahat
VID-20120129-00067 - YouTube
antreman günleri..
video güzel :) bizim niye pistimiz yok :(
araç sahibinin söylediğine göre sadece üst devirlerde yapıyor. ateşlemeden ziyade sanki benzin yetmemesi gibi bir durum var sanki.
aynen bahsetmiş olduğunuz araç. araç sahibi gerçekten dürüst bir insan. aracında yapılan tüm işlemler kendisi tarafından yapılmış ve üzerinde de bahsettiğiniz gibi orjinal turbosu mevcut ama beyin takılıpta geri sökülmesi konusunda kesin bilgi sahibi değilim fakat bugüne kadar asla böyle bir konu geçmedi ve her seferinde de aem ems alıp takma ile ilgili konuşuyoruz. araç 2 sene ilanda kaldı o zaman istenilen rakam 35.000 tl olduğu için çoğu kişi arayıp saçma sapan tekliflerde bulunduktan hevesi kaçtı satmaktan vazgeçti. bende 2 senedir bir çok aracı inceledim işin açıkcası bu araç sahibinden dolayı içime sindi maddiyat kısmını ayrıca değerlendirmek lazım yoksa kesinlikle mustafanın araçta gözüm:D
beşyol sanayide yatan sarı s13 ortada yok.sordum soruşturdum bayadır yokmuş ortalarda.alıp götürmüşler. :(
Besyol dediginiz yer thy egitim binasinin bulundugu yermi?