Standart beyin ile 400hp gibi birsey söz konusu degil. Ya yanlıs biliyorsun beyin olup olmadıgını , ya da 400 hp degil.
Printable View
Bu arada arabamı 15 gun icinde satabilirsem S13 yapıp trafikten cekecegim. Bu yuzden 15 gun icin 68.000 olan rakamı 60.000tl ye indirdim. Arkadaslarınızdan hızlı araba bakan varsa fazla dusnmesin. Benim zararım , onların kazancı...
Bu ilan ile yorumda bulunmak imkansız. Motor fotografı bile yok , ama motorun cok iyl durumda olmadıgı dusunuyorum.
Bir kac s13 sahibi toplansak body kit getirtsek avantajli olmazmi? Veya bir kac aya kadar dusunen varmi?
s13 arayanlar !
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1990 Model 20.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 73658252
Küfür edebilirsiniz :)
rx8 ve modena karışımı fiberboy s13
arka tampon nedense bende leon havasi esindirdi. Aslinda arka spoylerde tanidik geldi.
evet bir fotoğrafta transam ı anımsatmıyor değil hani
S13 e neden donüyor millet :)
O araca bende ilgilendim musti hatırla 16 U 5959 plaka olan hani gücü ruhsata yazılı adam çok iyi biri ama o arac beyinden daha farklı konusu var sanki beynini satmış adam ayrı neden niçin düşündürücü birde bı ark forumdan 2 senedir hep aynı bilgi foto denildi o yüzden ilgilenmemiştim 320 beygir anca vardır diye hatırlıyorum turbosu stock diye biliyorum ben kendi arabamı 1.5 ay aradım temiz olsun diye :)