Kit icin ben devamli japon sitelerini takip ediyorum. Ancak kargo ucretlerini anlayamadim. Gemiyle dahami ucuza geliyor yoksa baska turlumu yolluyorlar ucret nasil odeniyor, guvenilirmi bu adamlar....
Printable View
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1990 Model 20.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 73658252
bu yaratık bizim çapraz apartmandan birine aitti 6 ay kadar mahallede kaldı hergün bunu görmek zorunda kaldım bi ara 2 hafta tam bizim kapıya bıraktı hiç kaldırmadı hergün karşı karşıya geldik en son şikayet ettim kaldırdı sonra satıldı. şu gördüğünüz araba 16 gibi bi rakama satıldı yav benim aslan gbi F 3344 üm hala duruyo ilanında :D bu arada oda satıldı galiba yok ilanı
Arkadaşlar Muffy'nin eski arabası satılık. Muffy den sonra yapılanlar şöyle ;
İç döşemeler yapıldı .
Akü yenilendi.
Bakımlar yapıldı . (Motul yağlar vs)
Sarı renk kaplama yapıldı.
17'' jant alındı.
Araç sahibi Kadir. 18.000 TL istiyor.Arayıp konuşabilirsiniz. 0533 502 67 10
http://i386.photobucket.com/albums/o...22138324_o.jpg
Vertex in fiyati nedir acaba?
Beygirler sıkışdı makinaya tepiniyor typerlara salcam birde stock
sti ile denicem :) hep drift mı yapacaz ya saplicaklar ya saplicam :)
emir videoları bekliyoruz artık sx ler gecelerde de olsun artık hadi bakalımm:D:D:D:D
sende gel cifte atarız :D
200sxciler konuda herhangi bir gelişme yokmu, miskinlik kokusu alıyorum:D kimsede gelişme yokmu?
KT tuning de kalıbı var. 2500 tl diyo ama 2-3 sx gidersen uygun fiyata duser diye dusunuyorum? ciddi manada yaptırmak isteyen varsa , benle irtibata gecsin uygun bi fiyat alırım. bende yaptırıcam ama su anda fiyat yuksek geliyor, 2-3 kişi olursak uygun fiyata cekeriz.
Nissan 200SX 2.0 Turbo 2000 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 72125288
Arkadaşlar sizlerin fikirleri benim için önemli..Sizce bu araç alınır mı?Fiyat olarak kaça almak mantıklı?Yada bu araç hakkında iyi yada köti bildiğiniz ne varsa yazarsanız sevinirim.2 ay kadar önce bu araç beşiktaşta satılıktı diye hatırlıyorum.