User Tag List

Sayfa 20/96 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon
1824 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Nissan 200sx s13-14cüler burayaa...

kRo_bOy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler bana S13'lerin MAF'ının yanındaki metal parçadan lazım.

http://200sxs13.nismo.org/Engine_bay/engine-filter.jpg

fotoğrafta sağ köşeye yakın duran parça oluyor kendisi.
    resim görünmüyor usta???
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her sx te bir sorun var benimkindede direksiyonu yanlış yere koymuşlar

Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

altima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtoncl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar öncelikle kendimi tanıtıyım;
    adım mert İzmirde yasıyorum Gediz üniversitesi makine mühendisliği 2.sınıf ögrencisiyim ,

Yaklaşık 1,5 Yıldır elde olmayan gözle göremediğim arabayı nasıl geliştirebilirm kendimi drift sporunda nasıl geliştirebilirim diye araştırmaya çalışıyorum fakat ne kadar gercekcı olabılırki? ,
    4-5 Ay içerisinde s13 ca18det almayı dusunuyorum , alabilecek olduğum aracın motorunun
    çok saglıklı durumda olmayacagını dusunuyorum, babamın bana yeni model bir araba alıp onunla hiç ugrasmadan binmek istemiyorum ayrıca benım ıhtıyaclarımı karsılayabılıcek arac fıyatları da oldukca yuksek olucaktır, motor hakkında daha cok parca temınatı hakkında tecrubeye sahıp degılım sizler bu tecrubeye sahıpsınız sormak ıstedgım bir kaç soru var cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım ,

ilk önceliğim motorun sağlıklı bir şekilde çalışması benim için cok onemli motorun rahat nefes alıp verebılmesı dıyelım yüksek beygirli uzun dönem bir arac kullanmadım bu yuzden benım ıcın yuksek beygirli bir araba gereksiz olucaktır dıye dusunuyorum? Motoru sıfırlama planlarım var fakat motor ıcınde oem parcaları turkıyede temın etmek baska markalar kadar zor bu yüzden max 400beygir destekleyebılecek motor parçaları secmeyı dusunuyorum motor yapıldıktan sonra tekrar motoru gelıstırmek ıstedegım zaman ıcını acmamayı planlıyorum,
    turbonun durumuna gore hareket edıcem eger degıstırmem gerektıgını dusunursek
    motor sıfırlama işi için parcaları ve işcilikle birlikte (nissandan anlıyan işçilik) ne kadar tutar fiyatlar konusunda cok bilgisizim shipping işlemleri ne kadar tutar en ucuz nerdedir hiç bir bilgim yok ve işçilik ücretleri konusunda ?
    Eğer yardımcı olursanız ki bundan süphem yok techturkeyı uzun zamandır takıp edıyorum ve yardım etmeyen bir insan daha görmedim bu yardımseverlık mükemmel bu işin altından kalkarsam aranıza genc drifter katılacaktır
    ustad selam.

olursa benim arabadaki evraksal sorunları halledersem,, sana haber ederim satmak icin..

Saygılar
    Rıdvan

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    projelik olan kırmızı 13bin lik s13 bi anda 14800 olmuş
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakketen bu s13ler acayip değerlendiler.

satsakmi napsak bilemedm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ilan açsana sen
    *
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

:pEAce: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 15 liraya veriorum ashgfahsgfha yada 20 yazıym

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende satmaya karar verdim arkadaslar 2.araba agir geliyor artik ***** sartlar zorlasiyor git gide
    Nissan 200SX 1.8 Turbo 1990 Model 20.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 68075590

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    *
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

:pEAce: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km saati yıllardır calışmıyor o zaman desene.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri 243000 yazıyor digeri 90 bin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam efsaneymissaati ters baglamislar galiba kullandikca dusuyor

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    projelik olan kırmızı 13bin lik s13 bi anda 14800 olmuş
    Pazarlıkçılarla başı dertte galiba

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akbaba78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende satmaya karar verdim arkadaslar 2.araba agir geliyor artik ***** sartlar zorlasiyor git gide
    Nissan 200SX 1.8 Turbo 1990 Model 20.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 68075590
    bu araç gümrükten cıkan değilmi eğer o araçsa coook temizdi geçen sene b16 swaplı eg ve 200 sx aynı gürükte yatıyorları hatırlayanlar olur
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araç gümrükten cıkan değilmi eğer o araçsa coook temizdi geçen sene b16 swaplı eg ve 200 sx aynı gürükte yatıyorları hatırlayanlar olur
    evt ta kendisi ama suanki durumu gumruktekinden daha temiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu konuya girmeyim bakayım 200sx sevgim depreşmesin diyorum her 200 gördüğümde depreşiyor arkadaş bu nasıl bi sevigidir

mrtoncl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adım mert İzmirde yasıyorum Gediz üniversitesi makine mühendisliği 2.sınıf ögrencisiyim ,

Yaklaşık 1,5 Yıldır elde olmayan gözle göremediğim arabayı nasıl geliştirebilirm kendimi drift sporunda nasıl geliştirebilirim diye araştırmaya çalışıyorum fakat ne kadar gercekcı olabılırki? ,
    4-5 Ay içerisinde s13 ca18det almayı dusunuyorum , alabilecek olduğum aracın motorunun
    çok saglıklı durumda olmayacagını dusunuyorum, babamın bana yeni model bir araba alıp onunla hiç ugrasmadan binmek istemiyorum ayrıca benım ıhtıyaclarımı karsılayabılıcek arac fıyatları da oldukca yuksek olucaktır, motor hakkında daha cok parca temınatı hakkında tecrubeye sahıp degılım sizler bu tecrubeye sahıpsınız sormak ıstedgım bir kaç soru var cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım ,

ilk önceliğim motorun sağlıklı bir şekilde çalışması benim için cok onemli motorun rahat nefes alıp verebılmesı dıyelım yüksek beygirli uzun dönem bir arac kullanmadım bu yuzden benım ıcın yuksek beygirli bir araba gereksiz olucaktır dıye dusunuyorum? Motoru sıfırlama planlarım var fakat motor ıcınde oem parcaları turkıyede temın etmek baska markalar kadar zor bu yüzden max 400beygir destekleyebılecek motor parçaları secmeyı dusunuyorum motor yapıldıktan sonra tekrar motoru gelıstırmek ıstedegım zaman ıcını acmamayı planlıyorum,
    motor sıfırlama işi için parcaları ve işcilikle birlikte (nissandan anlıyan işçilik) ne kadar tutar fiyatlar konusunda cok bilgisizim shipping işlemleri ne kadar tutar en ucuz nerdedir hiç bir bilgim yok ve işçilik ücretleri konusunda ?
    Eğer yardımcı olursanız ki bundan süphem yok techturkeyı uzun zamandır takıp edıyorum ve yardım etmeyen bir insan daha görmedim bu yardımseverlık mükemmel bu işin altından kalkarsam aranıza genc drifter katılacaktır

Alıntı altima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ustad selam.

olursa benim arabadaki evraksal sorunları halledersem,, sana haber ederim satmak icin..

Saygılar
    Rıdvan

Fazla yuksek fıyatlara cıkamam ama teklıf beklıyorum sizden antalyadamı yasıyorsunuz
    BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |

opium_robust - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu konuya girmeyim bakayım 200sx sevgim depreşmesin diyorum her 200 gördüğümde depreşiyor arkadaş bu nasıl bi sevigidir
    ben yeni bi sx ciyim gercekten cok eglenceli bi arabaymış. insanın ömrü boyunca bir kere binmesi gereken bir araba
    Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hacım hep geçsen geçilsen ne olur, yanlıyor mu sen ondan haber ver dünya bile dönüyor arabanın düz gidenine tüküriym...

onur200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sx i satmamak için yanına dizel spec almayı bile düşünüyorum yoksa şartlar zorunlu kılabilir :/

mrtoncl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cevaplıyabilcek tecrubeli biri yokmu ?
    BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)