mrtoncl Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar öncelikle kendimi tanıtıyım;
adım mert İzmirde yasıyorum Gediz üniversitesi makine mühendisliği 2.sınıf ögrencisiyim ,
Yaklaşık 1,5 Yıldır elde olmayan gözle göremediğim arabayı nasıl geliştirebilirm kendimi drift sporunda nasıl geliştirebilirim diye araştırmaya çalışıyorum fakat ne kadar gercekcı olabılırki? :) ,
4-5 Ay içerisinde s13 ca18det almayı dusunuyorum , alabilecek olduğum aracın motorunun
çok saglıklı durumda olmayacagını dusunuyorum, babamın bana yeni model bir araba alıp onunla hiç ugrasmadan binmek istemiyorum ayrıca benım ıhtıyaclarımı karsılayabılıcek arac fıyatları da oldukca yuksek olucaktır, motor hakkında daha cok parca temınatı hakkında tecrubeye sahıp degılım sizler bu tecrubeye sahıpsınız sormak ıstedgım bir kaç soru var cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım ,
ilk önceliğim motorun sağlıklı bir şekilde çalışması benim için cok onemli motorun rahat nefes alıp verebılmesı dıyelım :) yüksek beygirli uzun dönem bir arac kullanmadım bu yuzden benım ıcın yuksek beygirli bir araba gereksiz olucaktır dıye dusunuyorum? Motoru sıfırlama planlarım var fakat motor ıcınde oem parcaları turkıyede temın etmek baska markalar kadar zor bu yüzden max 400beygir destekleyebılecek motor parçaları secmeyı dusunuyorum motor yapıldıktan sonra tekrar motoru gelıstırmek ıstedegım zaman ıcını acmamayı planlıyorum,
turbonun durumuna gore hareket edıcem eger degıstırmem gerektıgını dusunursek
motor sıfırlama işi için parcaları ve işcilikle birlikte (nissandan anlıyan işçilik) ne kadar tutar fiyatlar konusunda cok bilgisizim shipping işlemleri ne kadar tutar en ucuz nerdedir hiç bir bilgim yok ve işçilik ücretleri konusunda ?
Eğer yardımcı olursanız ki bundan süphem yok techturkeyı uzun zamandır takıp edıyorum ve yardım etmeyen bir insan daha görmedim bu yardımseverlık mükemmel bu işin altından kalkarsam aranıza genc drifter katılacaktır :)