Birini taktim Efe duzeldi gibi ama digerinide deneyip haber edecem kardesim suan guzel ama patirdama kalmadi sadece egsoz patliyor o kadaraslinda turbo contasindan sonra cok degisti araba suan performans 10 numero
[/QUOTE]
turboyla ilgili ne yaptın? hangi contayı degiştirdin? manifolta baglayan contayımı içindeki contalarımı?
\\\SPEEDY G.///HONOR IS YOUR LAST CASTLE; ALWAYS DEFEND IT!
Satılık Tomei Turbo manifold S14 icint3 e gececem sebep ondan sıkıntısı catlagı patlagı kaynagı yok
650 tl süper indirim 0 ı 1300 tl den aşagı zor
![]()
arkadaşlar linkteki araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1994 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 87923578
MEGANE RS
ben 13 e aldım valla 27 verılmez s13 e12 13 e yatan aracları alıp kalan 15 mılyara o arabayı sıkıntısız 400+ hp yaparsın
Siyah s13 stop var o herhalde ilanda yazmiyordu parclar sanirim.iyi olmus cartlu curtlu aldigigule gule kullan tekrar allah kaza bela vermesin.
cok asırı temız bı s13 olur cıdden 17 18 arası olur tamamda 20 ustune s13 u altın kaplasan bıle bana gore cok pahalı.He param var dersen 30 a da s13 alırsınız sızın bılcenız ıs.
benım aldıgım arac yarı forged sadece kol standart.kızıl yatak wıseco pıston cometıc conta 76lık egsoz jdm stoplar bodykıt ve stage 2 baskı balata vardı bronz.
Tabı 13 14 e aldıgınız s13 ede masraf yapıcaksınız ben su anda baskı balata degıstırıcem on konsol catlak konsolu komple kaplatmam lazım aracın 1 2 yerınden ses gelıyo cıtır cutur allahtan megan racıng komple alt takımı var elımde tıe rod vsvs.Yanı 13 15 e s13 alcam dıyenlerın cebınde + bı 5 mılyar daha olmalı eksıklerını yaptırmak ıcın.
27000TL den 19.500TL ye düşmüşdamping!!!
![]()
\\\SPEEDY G.///HONOR IS YOUR LAST CASTLE; ALWAYS DEFEND IT!
Araç daha onceki sahibinde ilandayken ben gidip bakmıştım aracın içi pek güzel değildi koltuklar taban halısı vs yenilenmesi şarttı turbosu bitikdi bi garip gaz yiyodu gaza basıyodum sonrada geliyoduaraç ısındıkdan sonra gaz verip bıraktığımda yağın kokusu güzel hissediliyodu(muhtemelen oda turbodan) motor sıfır yaptırdım diyodu eleman kaçak vs görememiştim ben. kasası fena değil gibi ama masraf illaki var. Kısaca o para etmez ben onceki sahibindeyken 14,000 tl konuştum zorlasam dahada indirirdim.
gencler lagzm olan varsa ulaşsın
hararete son
http://www.techturkey.com/forum/stan...rikli-fan.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)