User Tag List

Sayfa 88/96 İlkİlk ... 38788687888990 ... SonSon
1824 sonuçtan 1.654 ile 1.672 arası

Konu: Nissan 200sx s13-14cüler burayaa...

UMUT-S13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e-bay . . . ..

benimkileri, ilanı okuduysan sorunsuzdu. hıyar bi usta söyledi bunlar bozuk diye, sonra aldım yenilerini, onlardada sorun aynı devam edince dank etti. yenilerini takım olarak 2nci el 200 tl ye falan geldi. benimkileride eskişehirde honda yetkili servisinde calısan bir ca18det ci arkadas aldı.
    \\\SPEEDY G.///HONOR IS YOUR LAST CASTLE; ALWAYS DEFEND IT!

R-ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SeK23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apex Masters'a 200sx'çilerden kimler geliyor konu zaten ölmüş artk

Ayrıca her arabayı goturdugum yerde satıyormusun sorusundan sıkıldm arkadas hele babamda arabayı gorenler dırek atlıyor
    Maşallah !!!!!!! Nazar Değmesin !!!!

SeK23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya kuzenime araba bakıoruzda 200sx le mx5 arasında kaldık

bu fiyat aralığında hangisi daha mantıklıdır ? bide bu araca ne gibi masraf gider ? alıp para harcarımdan kasıt nedir
    Turbo revizesi olablir ıvır zıvır parcalar olabılır genel yani 16-17 yasında ve hızlı kullanılms araclar ztn her 200sx sahibi soler alıpta para harcamamak zor die

Amin Ali Abi sayende bu kdr temızı bana nasıp oldu

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Linkteki kırmızı s14ün turbosu sıfır takıldı.arayın konusun muratla ilgili iseniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman he arkadas atara baglıo hemen bole sorular sormayın bılgı paylasım forumu dııl burası ltfn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman he arkadas atara baglıo hemen bole sorular sormayın bılgı paylasım forumu dııl burası ltfn
    sorgulayan kişi sormuş.araçla ilgili ne masraf olablir diye.sende genel sorun olarak yaşlı turboyu revize etmeyi önermissin.bende arabayi az cok bildigim için turbosu sıfır ilgiliiseniz arayın dedim.

atar ile ne alakası var ? gülücük mü koyulması gerekli her cümle sonuna.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorgulayan kişi sormuş.araçla ilgili ne masraf olablir diye.sende genel sorun olarak yaşlı turboyu revize etmeyi önermissin.bende arabayi az cok bildigim için turbosu sıfır ilgiliiseniz arayın dedim.

atar ile ne alakası var ? gülücük mü koyulması gerekli her cümle sonuna.
    Yok gecen baska bı arkadasın konusundada az bekle fln gıbı cumleler kurdunda burdada ara sor demısın arayıp sormayı ztn bılıo arkadas bılen varmı dıe soruo bn muratla en son konustuumda turbo deısmemıstı basıncta bı sorun vardı

Zaten genel olarak bakıma ıhtıyacı olan araclar dedm onun turbo harıcınde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok gecen baska bı arkadasın konusundada az bekle fln gıbı cumleler kurdunda burdada ara sor demısın arayıp sormayı ztn bılıo arkadas bılen varmı dıe soruo bn muratla en son konustuumda turbo deısmemıstı basıncta bı sorun vardı

Zaten genel olarak bakıma ıhtıyacı olan araclar dedm onun turbo harıcınde
    arayip araba hakkinda sahibinden bilgi almak burda konuda bişyler ogrenmekten cok daha net.he tabiki konuda yazmakta güzel yazın tabi.

ben turbo paşaoglunda sıfır degişti araba.4binde kesiyor diye biliyorum.
    sen basincta sorun var diye biliyorsun.

2 problemde degişken zamanlarda olablir ama bunun en iyi murat cevaplayabilir.farklı şeylerde olablir.

sorgu yapan arkadasımızın için hangisi uygunsa buyursun..

Gecen konudada bekle demiştim evet cunku mustafa lafini bitirmemişti.
    Ben şuan bu kadar kibar olabiliyorum kusura bakma.dahada uzatısım yok.

Kolay gelsin.

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç pert taklalı arka takımı öne takmışlar diff. yok lpgli atmosferik yapılmış çoçukta bunlar için 10k küsür para harcadı

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMUT-S13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e-bay . . . ..

benimkileri, ilanı okuduysan sorunsuzdu. hıyar bi usta söyledi bunlar bozuk diye, sonra aldım yenilerini, onlardada sorun aynı devam edince dank etti. yenilerini takım olarak 2nci el 200 tl ye falan geldi. benimkileride eskişehirde honda yetkili servisinde calısan bir ca18det ci arkadas aldı.
    anladim kardesim o arkadasin telefonu varmi acaba hepsinimi kullanmis bi soralim bakalim belki calisan 1 tanesini alabiliriz

dnz331 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    osman abi kro_boy da olması lazım simdi aklıma geldi.
    Akıllı Eşşek At İle Yarışmazmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonunu kaybettim. ama eskişehirde honda yetkili servisteyim demişti. mustafa adı.

yav. bu arada, termostatın 90 derecelik olması, radyatörün üst hortumunda fazla basınca neden olurmu. o kalın su hortumu taş gibi oluyor benim.

birde silindir kapak contaları ülkeden ülkeye değişiyormu ca18det lerde.. yani conta üzerindeki delik sayısı ve büyüklükleri?.. (bizde bi mazda 929 royal classic vardı, antalyada paso hararet yapıyodu. avrupa contaymış, arap ülkeleri için olanlardan getirttik, eskisinde kapalı olan su delikleri arap ülkeleri için olanda açıktı. contam yanık değil ama, açıp değiştirmeyi düşünüyorum.. zira 50-60km yol gidince radyatörden tahliye deposuna su gidiyor onun üzerinden dışarı akıyor su.. varmı bi fikri olan..
    sizde de o hortumlar öyle şişiyormu, silindir kapak contası ve termostat secimminiz nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o hortumun cok sismesi hayri alamet degildir..ya radyator kapaginda yada termostatinda sorun vardir..bu arada yedek depodan su akmasi normal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    umut 4 defa sana o termostatı takma diye öneride bulundum , ustan olur dedi diye taktın .

umarım kapak açmazsın onun için.... hortum şişmesi hiç iyi birşey değil...

taşırma kabındaki su tamam mı kontrol et , bir de imkanın varsa radyatör kapağını değiştir... yüksek basınçta o kapağın açılıp tahliyeye su vermesi yada hava varsa onu tahliyeye yollaması lazım .

kolay gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efe, termostatı değiştirdim. dandik olanı ama 70 derecelik bulamadım burda başka. radyatör kapagını gecen hafta degiştirdim. HKT marka 0.9b.. dogrumudur?

allah rızası için buna takabileceğim bi termostat bulun bana da alayım yaa. maymun ettiler söke taka.

bu arada, taşırma deposuna su gidiyor, hatta fazlası dısarı akıyor, ama tasırma deposundan radyatöre zinhar su takviye gitmiyor. yani radyatörde su azalınca depodan emmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efe, termostatı değiştirdim. dandik olanı ama 70 derecelik bulamadım burda başka. radyatör kapagını gecen hafta degiştirdim. HKT marka 0.9b.. dogrumudur?

allah rızası için buna takabileceğim bi termostat bulun bana da alayım yaa. maymun ettiler söke taka.

bu arada, taşırma deposuna su gidiyor, hatta fazlası dısarı akıyor, ama tasırma deposundan radyatöre zinhar su takviye gitmiyor. yani radyatörde su azalınca depodan emmiyor.
    kardes o ust hortum devirdaim yapmadigindan sisiyor ve alttaki hortumda muhtemelen soguk olacaktir..o da termostat dan kaynaklanir kaldir at termostati kullanma bi zarari olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    termostat kullanmayan varmı?

bende termostat şart, LPG olduğu için termostatı sökersem LPG devreye girene kadar işyerime gitmiş oluyorum. ama üzerinde bozuk bir termostat cıkmıstı, derece olarak 79*C mi ne yazıyodu. 90 derecelik bi renault menager termostatı taktılar, 1-2 ay sorun olmadı, hatta mavi antifiriz koydurdum. 2 ay kadar hiç su eklemedim. son 1 aydır yine başladı su eksiltmeye. bu düşük dereceli termostattan bulamazmıyız bi daha? büyük şehirlerdeki arkadaşlardan bulabilecek varsa iyi olur valla. ücretini burdan çıkarırım hesabınıza, bi termostat bulalım. bayramda istanbula geleceğim, tırsıyorum valla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bende termostat şart, LPG olduğu için termostatı sökersem LPG devreye girene kadar işyerime gitmiş oluyorum. ama üzerinde bozuk bir termostat cıkmıstı, derece olarak 79*C mi ne yazıyodu. 90 derecelik bi renault menager termostatı taktılar, 1-2 ay sorun olmadı, hatta mavi antifiriz koydurdum. 2 ay kadar hiç su eklemedim. son 1 aydır yine başladı su eksiltmeye. bu düşük dereceli termostattan bulamazmıyız bi daha? büyük şehirlerdeki arkadaşlardan bulabilecek varsa iyi olur valla. ücretini burdan çıkarırım hesabınıza, bi termostat bulalım. bayramda istanbula geleceğim, tırsıyorum valla.
    ben butun arabalarimda soktum hicbir zarari yok sadece soguk havalarda biraz gec isinirsin o kadar

dnz331 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

nissan yetkili servisinde bulabilirsin
    Akıllı Eşşek At İle Yarışmazmış

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)