Yenisehir taraflari,tem yanyol...
Printable View
Yenisehir taraflari,tem yanyol...
Senin numaran bende kayıtlı da o panikle, şokla telefonu bıraktım araç içinde kimseyi aramak aklıma gelmedi. Yanlız bu lastik değişm olayı bir başka ders verdi; bagajdaki gereksiz temizlik ürünlerini depoya attım, bagaj hafifledi sayılır :D
Bir dahaki kar yağışına beraber çıkar geziniriz :)
Avcılarda Ara sokaklar ne durumda bılgısı olan paylasabılır mı ?
akşama özgürlük parkına gelen var mı??
İşin kötü kısmı, diff. kırılırsa önce çekici bulacaksın, gecenin bir vakti açık servis olmayacağı için aracı önce evine götüreceksin. Ertesi gün (tatil gününe denk gelmediyse) aracı servise götürmek için bir daha çekici çağıracaksın.
Servis kol boyu bir fatura çıakcak, diff elimizde yok araç burada yatacak diyecek, moral iyice dibe düşecek.
kar bıttı gösteıyor hava durumu yağsaydı gelırdım
buda benden olsun dunku atasehır turum:)
08.01.2013 İstanbul Honda CıvıC Snow Trip - YouTube
sabah işe gelirken sanki yağmurlu bir günün sonrası gibiydi yollar tertemiz :)
hava güneşli belki kar topluyordur diye umut ediyorum :D
İki gündür ikitelli sanayinin içini karış karış ezberledik artık bitirdik çamura bağladı ortalık,
Millet can derdinde bu cocuk neyin derdinde? Bilincsiz dusuncesiz zipir genclik iste ne olucak. Cekerler altlarina spor arabalari cikarlar olmadik hareketler yaparlar orda burda. Hic yakistiramiyorum size bu hareketleri. Oturun evinizde ne isiniz var boyle tehlikeli gereksiz hareketlerle?
:D
İstanbul'daki kar Karabük'e geldi galiba... Çatıların üzerinde rahat 2 büyük karış kar var.
istanbul bitti.Bunuda atlattık.2 gün daha don olma mevzusuna dikkat edelim tamamdır.Önümüz bahar.
haha kilitçiye gittim tornavidayla dili çekti, bir daha yaparsa motoru değiştiririz dedi.. 1 hafta 3 kapı dolaştım bileydim çekerdim :D
Amin sağolasın..Babam iyi şu an geçici çözüm yaptılar ama kanser ilerliyor tabi bakalım hayırlısı ben de hemen araç arayışlarına girdim yurtdışına çıkmadan..
müziklerden biri 80lerden; new baccara-tokio by night :D
Fort Lauderdale Beach ten sevgiler :D
http://i1214.photobucket.com/albums/...E89A795F9B.jpg
http://i1214.photobucket.com/albums/...E97880B923.jpg
bu bizim kar videomuz :)
[HD] Snow Drift İstanbul 2013 - YouTube
Yusuf abi çok mu rüzgar var sanki :p
hahah esiyo biraz serin serin :)
Yusuf abi yazın oralar ne güzeldir cıvıl cıvıl :)
Benim yasadigim yer su an baya soguk 4 gunluk buradayiz ark larla . Fena sayilmaz 28c fln :)
Atasehirde kar basladi baska yerlerde varmi bir haraket?
kış geri geliyo :)
başakşehir temiz
atasehirde bi sulu kar yapti gecti
Silivri'de sinek gibi uçuşuyor.
Eyüp-Yeşilpınar'da deli gibi başladı :D
Zincirlikuyu esentepede yagiyor.
Eyüp'te lapa lapa yağıyor. :)