Yarın zor bır Afyon yolculugu benı beklıyor....
Ozellıkle bılecık-bozuyuk kutahya arası....
Printable View
Yarın zor bır Afyon yolculugu benı beklıyor....
Ozellıkle bılecık-bozuyuk kutahya arası....
Akşama kadar yağdı adam gibi bir tutmadı.Gece bastırsa bari şöyle lapa lapa.
Foto yükleyemiyorum da acayip kar var
Çamlıcada mahalleler evlere şenlik.Beyaz her yer ana yollar açık trafik sıkışık.Mahallelere tuzlama yapılmazsa sabaha sanırım araçlar hiç çıkamaz
7 gibi işten çıkarken istanbulpark ve etrafinda yoğun yağış vardı.yerlerde tutmuştu.
Pendik sahile geldim çatılarda bile kar yok :)
hadımkoy ıle ılgılı durum bılgısı verebılecek varmı ?
Sıkıntılı boluya dikkat.. Valla bende kar için eskişehire kaçmayı düşünüyorum ama 2 yıllık tecrübeme güvenemiyorum :D
Kazasız belasız git gel abi,en önemli şeyde ararım seni ;)
İyi eğlenceler :)
Herkes kar resmi paylaşıyor face'de...Ankara'ya da yağsaydı bir yahu.
Beylikduzu beykentde durum vahim gibi gozukuyor . Sabaha kadar boyle devam ederse yarin ise gitmek sıknti olacak gibi
Akşam modellerine baktım... Ya İstanbul ya Ankara-Bolu... Şaka felan değil -12 850hpa geliyor.. minimum 2012 demek bu ! Bugün -8 girmişti -12'yi siz düşünün.. Eğer bu seferde bu sistemi istanbul alırsa yok artık diyeceğim :D 5-7 Ocak'ı not edin,o gün efsane tarzı sistem geliyor.en min 850hpa değeri -8.. Allah'm sana geliyorum.. Winter is Coming diiyelim..
Ankaraya geliyor diyelim hocam inşALLAH
haramıdereden geldım sımdı caddeler fılan rahatta sokak aralarına gırılmez
şuan yağsa sağlam tutar bdüzünde , yerler buz gibi ve kuru.
bahçelievler-bakırkoy tarafında tık yok arabaların ustu bıraz tutmus o kadar
Yesilkoye utanmasa yagmur yağacak o vahim durum
valla ben pendıkte dolastım bıle arabayla ara sokakarda ama yaz lastıgınden bı cacık olmuyor harbı :D anca abs calıssın :D
Ankara'nın gudubetliği vol1 :
http://i59.tinypic.com/r89ug9.jpg
Resmen gelen dönüyor gelen dönüyor..
Bu da 31 aralık gece 1 çıktısı :
http://i57.tinypic.com/2is8os4.png
Mavi-pembeye kar oranı artıyor.
Bursa cok güzel ögleden beri aralıksız yagıyor :)
GSİ , bdüzü için son öngörün ne 2 si 3 üne kadar
GSİ CLUB, Kızılcahamam için Perşembe ve Cuma gün ışığında kar görebilir miyiz? Perşembe öğlene yağmura çevirme ihtimali var, Cuma kar görünmüyor ama Accu diyor bunu :) Senin tahminin ne yönde? Ona göre yolculuk planlıyoruz o tarafa doğru, büyük ihtimal Cuma. Kara doymadan dönmek de istemiyorum :)
Kutahya-afyon yolu kapandı!
Bozuyuk-bursa arası rampalar kapalı!
Kutahya-bozuyuk arası kapalı!
Afad sandvıc meyve suyu dagıtıyor,4-5000(evet bın) arac yolda kalmıs durumda ve ısın ılgıncı haberlerde yok sadece kucuk kanallar verıyor!
Boyle kgm ve medyaya koyım!
Bır aracımız bursa dıger aracımız (tanker)kutahyaya 48 km kala yolda kaldı!
Bozüyükteyim şuan İnanırmısınız Allah yolda kalanlara yardım etsin kilometrelerce kuyruk var belediye erzak dağıtıyo şuan yolda kalanlara tır kazası nedeniyle kapandı emin olun kış lastiği olmadan yola çıkanlarda kabahat inş aracınız sağ salim ulaşır yerine ama şiddeti artıcakmış
Yarim saat önce istanbul kurtköydeydik çok zevkliydi
Haydaa, yahu dag yolu mu sanki 2015 senesinde ana yol kapaniyor...
Ulasir ulasirda kaybolan zaman...
Yeni Turkiye,reca ederim... Paralelmisin yoksa sen?
Elit semt Erenköy de yine beyaz bir görüntü yok :)
Çanakkale'de sehirmerkezinde ana yollar dahi kapanmis durumda. Goruntu ciddi iyi.
Edirne gündoğumu itibariyle karlı gösteriyor şuanda böyle, rüzgardan camlar uğulduyor..
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...ae&oe=5537D587