Zincirim yok yarin oglen cikmayi planliyorum. Yanliz gitsem skinti yokta halami goturcem yoksa gtmedigi yerde ceker yatarim :) sehir icinde pek isim yok arabalik bakalim napcam. Yarin :)
Printable View
suadiyede başladı çok az az yağıyor
sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum kar olsa dahi. biz giderken yolda en azından 1 karış kar vardı gece yol boş olduğu için frene bile basmadı otobüsçü :D rahat rahat gittik.
Maltepe tepelerinde ufaktan başladı..
Acıbademde de ufaktan başladı ama böyle yağarsa olmaz birşey.
R.hısarı fena lapa yagıyo
güngören lapa lapa
sarıyer yine fenalarda:)
beylikdüzü heryer bembeyaz
Sabaha okulları tatil etsinlerde, haftanın son günü 3 gün tatil yapmş olalım :)
Basaksehir saglam tuttu ve iyi yagiyo
Boyle giderse sabah felc heryer...
bayrampaşa champonship white
Maltepe tepeleri fena başladı birazdan heryer bembeyaz..
Gebze,de tık yok yav :)
yarın istanbula inebilecekmiyiz bakalım
haznedarda fena tipi var.
ataşehir start verdi :)
Küçükyalıda damla yok.. :)
Beykoz fenalarda yollarda 5-10 cm kar vardir heralde 1 saatte bu duruma geldi, sabaha kadar boyle devam ederse kimse cikamaz :D
çamlıca pert (:
Belli oluyo :)
Buyuk Camlica HQ Kamera - yayin.tv.tr - Live Feeds
Ümraniye bi yağdı, sonra vazgeçti.
Halkalı kardan yagmura cevırdı. Duzgun yagmıcaksa yagmasaydı ya yarın lıpı takıcaktık yalan oldu :D
Umraniye de kar yagiyor araba tavanlari ve catilar tuttu buna da sukur :)
Yollar tuzlu bu arada ;)
Ayrı başlık açmayayım dedim sabah 5e doğru istanbuldan uludağa doğru yola çıkıcaz da özellikle istanbuldan sonrası ne durumda bilgisi olan var mı :)
Bakırköy temiz
neden hep haftasonuna kar denk geliyor :D
cekmekoy yagdı yollar tuttu sabaha bırsey kalmaz :)
kavacık fena
ben anlamadım bu havayıı bı yagıyor bır duruyor sımdıde fena yagmaya basladı
hadimkoyde en son kar durdu yollar tuzlanmisti ciktim suadiyeye geldim temden maslak sapagina kadar temizdi ordan sonrasi temde bile bazi yerlerde zorlandim :) en sagdan kamyonlari takip ederekten geldim valla bayagi fazla yagiyodu :)
batı ataşehir saat başı yağıp duruyor 1,5 saat önce elim kadar yağıyodu 10 dk yağdı durdu suanda az yağıyo ama tutmaz yarında böyle olucak büyük ihtimal, hava çok soğuk değil.
Atakoyden tuzlaya kadar e5 temiz :)