soguga birsey demiyorum yagis olmadikta sonra onemi kalmiyor icin 2012 kar yagamayan daricada yollar kapanmisti simdi yagmur var :)
Printable View
Canınız sağolsun :) Uzun vadeli tahminimlerimi cuma akşam açıklayacağım.12-13 iç kesimler için kar ihtimalleri var.İStanbul ise bir ara güneşli günlerden faydanabilir.Bundan daha soğuk gelme olasılığı şu an %20.Şu an iç kesimler için muazzam gelişmeler var,istanbul içinse sadece anadolu yakası için..
şuan ümraniye tekrar basladı boyle sabaha kadar devam etse yeterlı
Yani yarın okullar tatil olur mu :D
hehe :) valla bende yeni mesajlardan sonra diğer konuları görmeyip direk buraya dalıyorum :D
Rüzgar hızını bu yüzden istiyorum zaten,deniz etkisi karlarda yani deklerde 850hpa belli bir derece aralığında olmalı eğer oynarsa bütünleşme dağılıyor ve parti parti geliyor.Böyle olunca zevk alınmıyor.BEnim ilk tahminim deklerin bıçak gibi girmesiydi ama ilk girdiklerinde kırıldılar.Ama şimdi rüzgar kuvveti ve gece soğukluğu bence bu bütünü bozmayacaktır ki radarda düzelme var
Basaksehir basladi baya
beylikdüzünde kar başladı kum gibi yağıyor..
Kücükcekmece an itibariyle kar baya yogun
Buralarda anca tuttu yerler :D
Hakalı baya baya kar tutmaya başladı böyle devam ederse olacak bu iş.subişin keyfini çıkarmaya az kaldı
Okmeydaninda bayagi bastirdi.Ara sokaklarda ince bi tabaka var suan
Bu arada Koşuyolu yada o civardan kimse varmı ? Oralarda durum nasıl ?
Zekeriyakoy kopuyor. Baya tuttu.
Eyüp civari gok gurultulu simsekli yogyn kar yağışı var :)
leventte şu anda gökgürültülü kar yağışı var heryer bembeyaz
beylikdüzü başlası , yağarsa iyi tutar
beylikdüzü başladı , yağarsa iyi tutar
Okullar yarin da tatil edildi.
Bakirkoydede yagiyor boyle giderse sabaha guzel olur
Gsi kardeşimizin zonguldak tahmini tutmuş bulunuyor kar yağışı şiddetini arttırarak devam ediyor.Darısı İstanbul'un başına:)
Yarin icin -2 dedi,er valla helal olsun :D
istanbul park tarafı nasıldır akşam keşif yapmaya değermi :)
Ne garip bir bu Darıca nasıl bir yerde yaşıyorum anlamadım ki.Her yerde kar fırtınası çıkmış bizim burda resmen güneş açacak.
yahu 1 saattir yağıyor ama 1-2 cm kar var yerde nedense tutmuyor kar sebebi nedir ki
Halkalı ATakent ateş ediyo maşallah.
emir anadolu yakası bulgurlu üsküdar tarafları gece yağış alacak mı?
Dün gece Burdur'a da fena yağmış.Bugün yağış pek yoktu ama yerler karlıydı.Akşam Antalya'ya da 3 5 kar tanesi düştü :D
Burdur
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...61740cd0384e28
Tv de haberlerde gordum kurtkoyde bi subaru karin tadini cikarirken bunu hayatini riske atiyor diye yayinladilar
Bizden birimi :)