bu gece geliyoruz kanka:D
Printable View
bu arkadaşın banlanmasını ıstıorm :D ozelımı burada paylaşıyor ahhahaha.. :D
boğazkoydekı kar'ı bıtırdım ben bugun.. :D
paşam erkencıyız :D sen bu saatte kalkarmıydın..? kafana eser dukkana uğrarsın dıe çay koydum poğaça börek aldm ama gelmedn ahahahha.. :D
akşam bahçeşehırde toplanalm mı arkadaşlar..?
en son yaptığınız etkınlıkte vatan gorevımı yapıodm -38 4 metre kar :D en az sızın kadar eğlencelıydı bızım oralarda.. :D
en kotu sıtarbakstan kahvelerımızı alırız, fotoğraf çekımı sohbet muhabbet yaparız.. :D
berkan arkadaşımızın dedığı gbı, gölet alanımız genış ve engelsız bı zemın, sağlam kar yağdığında babasının arabasını kaçıran lıselı tayfa ve butun bahçeşehır gençlerı orda oluo :D showunu yapan koşeye çekılıo, park halındekı başka araç marş verıo ve çıkıo meydana :D kışın bu dağ başında başka turlu zmn geçmıo.. :D
Kurtköydeki son durum nedir ?
Beyler bende internette araştırdım ama yağıcak diyende var yğmayacak diyende :D
Yarın üniversiteler tatil olurmu olmaz mı ona göre yarın ödevim var yapıcam yada yapmıcam :D ciddiyim
Kurtkoy nasil? Otoparkta fln kar durumu iyimi?
orhanlı tarafna geçiorm blki bişyler yakalarım ümidiyle :D hareket olursa otoparka akarım :D
Hava gene sakinlesti gece ansizin patlicak heralde :)
Bu arada silivri ve çevresini es geçicek büyük ihtimal.ilk vurgun avrupa ancak en çok nimeti anadolu yakası kapabilir :D o taraflara hücum edin derim :D
Alper abi nerdesin ? : )))
Şu an Çekmeköy'de göz gözü görmüyor. Yollar falan her yer bembeyaz.
Beylikduzu temiz
Ocak 2 de istanbul anadolu yakasına yerleşcem şimdiden çıkıp gelesim var şu kar yüüzünden :D
istanbul genelinde hava sicakligi 0 derece altina inmio haberlerde kar var gerci Ama suan istanbulda bulunan bi arac icin Antfriz gerekirmi mi havada
Antifriz soğukta da sıcakta da gerekir.
İstanbul parkın çevresi nasıl acaba ?
kartalda 3 saattir hiç bişi yağmıyor yerler bile kurudu
Maltepe'de şimdi başladı.
yeşilköyde bişey yok sizlerde ne durum arkadaşlar
Cevizli sahilyolu buz tutmuş bilginize
Bu gece varmı bir yagıs?
yenisbosna tarafından geldim suan basaksehirdeyim. Hava sakin.
Aöf sınavına çalışıyorum güya ama kafa hep bu geceki tahminde :D action isteyenler gece uyumasın :D
4 Levent hafiften başlıyor gibi... maslak tim'in önünden sahile uzanan yol hakkında bilgisi olan var mı?
Şişli'ye süper yağıyor..
Istanbulpark civari yagis yokmus halen. Yagarsa orda oturan arkadaslarim aricak bende gecicem. Buraya yazarim
Kar lastiği önemli araç 4 ceker diye güvendik ciktik mecidiyeköy gülbağdan aşagiya zincirlikuyu mezarlıgına inerken sağlam tırstım kaya kaya 50 metre bayır indim en son bi yere vurayım artık diyodumki son anda kurtardim. Dikkat edin gencler lastigi olmayan cok dikkat etsin :icon_tup: :icon_tup:
Camdan kar bekler haldeyiz anasini satim goztepe tertemizzzz