Fena degil 1saat otobus bekledik45dkda ali samiyene geldk mecdyekoyden.. evet gayet iyi...
Printable View
Fena degil 1saat otobus bekledik45dkda ali samiyene geldk mecdyekoyden.. evet gayet iyi...
metrobuste bırgun bogulcaktım kısın kalabalıkta:S
kaçgün gidicek kar böyle? arbayı kapalıya bıraktım günlüğü 15tl, yoksa aylık kayıt yaptırıcam sıkıntı büyük günlük kalmaya devam ederse
Bakırköy'de şiddetini kaybetti iyice kaldırımdaki karlar eridi. Gece yağmazsa yarına kar falan kalmaz.
Ama Halkalı'ya eve nasıl geçicem bilmiyorum :D
bugün istanbulda 344 tane kaza olmuş. birde mevzuyu gene tweter ve facebookda belli gruplar mayalara 21 aralığa bağlamaya çalışıyor nette :)
Al iste haberlere vak,vatandastaymis suc.. Kar lastigi yokmus. Meteoroloji uyarmis insanlar bilincsiz yola cikmislar..
Ulan mete.ljo uyrdiysa tuzlamayi sen yapicaksin vatandasmi yapcak olaya bak yaa.. Hala ilkel 90laardan kalma kurekle tuz atiyolar. Allah bildogi gibi yapsin,yapmasi gerekeni yapmayan herkesin iki yakasi bi araya gelmesin insallah
Metrobus kazalarina bak,iettlwrde metrobuslerde kis lastogi niye yokk ??
maslak kilit sinirler üst düzeyde insanlar birbirini kemiriyor
sakınn beylikdüzü tarafına ne gelin ne de beylikdüzünden çıkın, heryer kilit berbat, rezalet. yenibosnadan esenyurta 10 dkda geldim, esenyurttan kavaklıya 1.30 saat..
Kar lastigi takma mecburiyeti guzel oldu amaaa o lastigi takan insanlara birinin lastiklede olsa karda kuru havada davranildigi gibi davranilmamasi gerektigini anlatmak lazim .... servis minibusleride dahil yolda bildigimiz okuzzzz dolu ....
İstanbul parkın otoparkı bi harika :)
Neden olmasin ;)
Merter şu anlık sakin..
Gece cikarsak yazarim konuya mutlaka
Otobanda 5 tane emniyet şeridi talihlisi yakaladım, tweet atıcam şimdi :D
10-15 olurdu rakam ama o sıra müsait değildim :)
Gebze ve çevresi tamamen rezillik(ti) gün boyunca
istanbul bitmiş. kağıthane'den-göktürk'ge 2 saat'de gelebildim.
Gosb'dan gebze merkez 3 saat sürdu millet yürüyerek geldi rezillik
kadıkoy-kartal kartal kadıkoy ıstımaketı acık gece yarısı bıle bu kadar acık olmuyor ama gel gelelım goztepe koprusunden ıster mınıbus caddesıne ıster lıobadıyeye heryer kılıt alımınyum :D
ana harterler acık ara lar kapalı nasıl ıs .
mumkunse bayan soforler karda trafıge cıkmasın 4 lulerı yakmıslar sankı 4 luler kullanıcak arabayı .ole kaydırıcak kontrolu kaybettırıcek bı kar yok .
gece haber verdin qashqai ile geliyim :D
sabahdan beri havalanı beylikdüzü git gel yapdım levente..
Dışarda ciddi bir kar yok hatta bir ara çıkıp oynaşalım dedik karda yerden elimize kar bile gelmedi adam akıllı..
dışardaki kar 5-10 santimlik bir kar oda ufak bir güneş çıksa kalmaz..
Sıkıntı hava çok soğuk ağır bir buzlanma var yani kar olmasada bu buzlanma olur hava fena soğuk.. kar lastiği olanlara koymaz düşük süratle devirli yolunda giderler ama milletde kar lastiği yok.. kar lastiği insanlarda olsa bugünkü olayların çoğu olmazdı..
Kurtkoy duruldu yagmiyor artik devam etseydi iyiydi ya
Sarıyer Acarlar sarıkamış gibi :D
Guzelce; uludagin ust kismi gibi :) gelen olursa bekleriz :)
ben 10 dakikaya çıkıyorum ist. parka doğru.
Ne zmana gelmis olursun abi bende geliyim oralara dogru :)
Atasehir; turboyla kar kureyim dedim,kar hic biryerde yok!
Gtr il kar kuremistim semi-slick lastikle ;)
Kayaşehir e kurt inecek nerdeyse
http://img850.imageshack.us/img850/2233/fotoraf1886.jpg
Uploaded with ImageShack.us
arkadaslar esenyurt ve hadımkoy cıvarı hakkında bilgisi olan varmı ?
yarın ıse gıtmek ıstemıyorum :)