https://www.facebook.com/burcu.m.engin#
Oldu mu acaba?
https://www.facebook.com/video.php?v=10152864145213618
Printable View
Guncel 5 10 subat arasi amsterdam icin hava tahminini alabilirmiyim :)
Hava durumu seyretmez oldum GSİ'ı okumaya başladığımdan beri
Kardeşm bursa ne alemde kar dedin hala kuru soğuk var burada kar gelsin bursaya :))
Az sabr önce gökgürültülü fırtınalı şu haftayı atlatmamız lazım sonrası şenlik :D
Herkese tekrar merhaba :) Bu gece detaylı bilgileri not geçeceğim,haberler güzel :) Yolculuk planı olanlar geceye kadar buraya not düşerse oralara özel açıklamalar yapabilirim :)
kardeşim şubat tatili dönüşü manisadan ankaraya gelecek ailem, bi sıkıntı var mı?
Şu konu ne zaman güncellense istanbula kar bekliyorum ama tık yok :)
Sen once genel hava durumunu yazkı ona gore soralım mıke ;)
Konuyu takipteyim kar var mı kar :D
hava olmuş 20 derece :D
haftasonu genelde avrupa yakası yağışlı ama genel olarak kapalı hava. Pazar biraz daha ılık 18 derece civarını görebilir. Kar falan yok.
Şubat 7'ye kadar yüksekleri sadece karla karışık görebilir ama 7'den sonra her türlü kar var.Ayrıca haftasonu dışarda bulunmayın hızı 110kmyi bulan rüzgar olacak.Gece buralardayım :)
Geçenlerdeki kar yağışına göre bu seferki daha mı güçlü olacak ?
emir uzun vadeli 21-23 civarı var mı bi öngörü bolu civarı :)
Dün gece açıklama yapacağım vakit bulamadığım için herkesten özür dilerim.Hemen kısaca detaylara geçersem;istanbul için h.sonu çok kuvvetli yağmur var dikkat.. 1şubata kadar olan sürede kar sadece doğu bölgelere ve bolu civarına düşerken geri kalan yerler bolca yağmur alacak.3 şubat gecesi iç batı ve iç anadoluda kar geçişleri görülebilir.5-6 şubat gibi istanbul tekrar güneş görecek.kar tam anlamıyla 9-10 şubatdan sonra gelecektir.Gelecek sistem %90 son sistemdir.Yine tek tük kar geçişleri olacak fakat bu sistem kadar olmayacaktır.tahmini mart 20 gibi bahar moduna geçeceğiz.
Emır,havalar cok sıcak,sen 4-5 sonra 10 subata kadar attın.
Suan karadenızdeyım hava fena,bugun 18 dereceydı yarın 22 gorunuyor ve aradakı kucuk dalgalanma harıc en az 15 gun 14-15 derece gorunuyor. Bu kısın sert gecıcegını vs soylemıstın ama kıs sadece 1,5 kez geldı. Bu ısınma cok kotu,korkarım subatın ortası gıbı cıcekler patlar ve subat sonu tohumlar yeserır. Ve marttakı bır soguk,gecen sene anadoluyu vuran ve tum mahsulu yakan don vakası gorulebılır :(
Durum cok kotu cokkk.... Kıs olmalı ve en az 1 ay surmelı...
Bende 7-8 subat gibi bodrumdan istanbula gelecegim. Arabamda yaz lastikleri var nasil olur hava gelinirmi?
hava bi garip bi sıcak bi soğuk çok dengesiz mal ediyo adamı ya soğuk olsun hep ya sıcak :D
4-5 soğuk var ama yetersiz.7şubat sonrası demiştim ki 9-10 şubat kar oranı artmış.. Halen diyorum bu sistem size her şey unutturcak inşallah.Sadece az sabr çünkü çok nazlı bir sistem beni bile çileden çıkarttı :D
iç batı bölgesinden geçerken dikkat etmek gerek onun dışında gizli buzlanma olabilir
İnsallah dedigin gibi olur ama baksana 10 gun felaket sicak :(
Emir kardeşim bursa ne alemde var mı bi gelişme ??
Bursadaki lodos daha ne kadar sürcek varmı bi öngürün kardesim.. Ortalık kıyamet günü heryer karıstı sabahtan beri
Vay derdini yaa ! Ben bu yasıma kadar böyle şiddetli lodos görmedim ortalık savaş alanı gibi
Bursa resmen uçuyor, akşam 10'dan beri elektrik yok. Ben de ilk defa bu kadar şiddetli lodos görüyorum.
Doktor kisliklari sokelim mi
17 derece hava
Gunduz deli gibi ugulduyor
Sertlerde birakiyor :)
beylikdüzü adeta ucuyor ruzgardan.
Lodosun sonrasi soguk havadir :)
85'e herkes hazır olsun.. Henüz her şey bitmedi.
Acil uyarı ! : sabaha karşı çok çok şiddetli yağışlar Bursa-İstanbul-İzmit hattının vuracak ve tahminimden hızlıda girebilir ! Ayrıca hava kalitesi oldukça düşük ağızdan nefes almamaya çalışın.Ayrıca istanbulda gökgürültü kar olasılığı gelecek sistem için %90 ! Uzun süreli olacak,yağış bol olacak 85-87 yi aratıcak belkide geçecek.. Nazlı nazlı gelecek ama son darbe olacak.Kimse havalar ısında kış bitti diye düşünmesin.Yarın için çok dikkatli olun