Bursa/nilüfer örtü oluşmaya başladı
http://i64.tinypic.com/14eb092.jpg
Printable View
Bursa/nilüfer örtü oluşmaya başladı
http://i64.tinypic.com/14eb092.jpg
Anadolu yakasi pendik tuzla arasi elektrik kesin yok 1 saattir
Baska ilcelerde durum ne bilmiyorum ama sikinti buyuk gibi
emir bütün istanbul senden haber bekliyor
ben hala bu gece ve yarının çok iyi geçeceğini düşünüyorum, Emir reis ne diyor bilemem ama :)
buyuk bir hatta sorun var galiba saatlerdir elektrik yok jenerator var babamlara geldik , coluk cocuk allah kolaylik versin herkese.
bakırkoyde herhangi bir kesinti yok ama kar vs de yok , sağlam ruzgar + yağmur var
Trafige kalmiyim erken cikiyim dedim 5 te ciktim maslaktan umraniyeye yeni geldim. Yola cikicak olanlar yolluk alsin yanina uzun bi gece olucak.
doğalgaz gitti bizde müşteri hizmetlerini aradım 22 ilçede gaz verilmiyor dedi , gazı kesilen var mı ?
Bahçeşehir'de kar yağışı çılgın atarak yağıyor
Gaz şuan var bizde abi, elektrik de 15 dakika önce geldi fakat arada voltaj düşüyor sanki, ışıklar falan kısılıyor.
Telefonu şarja taktım ne olur ne olmaz.
Konum Fındıklı/Maltepe bu arada.
Edit 2 saat oldu ataturk caddesine gelebildim
Guzelim sistem ne hale geldi
Istanbul icin sicaklik problem olmasaydi afet olurdu bu yagislarla
Gece icin beklentiye girmemekte fayda var
bakırkoyde hala sadece yağış ve rüzgar var fakat zuhuratbaba da elektrik hiç gitmesede diğer bolgelerde yok
küçükçekmece atakent kardan eser yok.yağmur ve şiddetli rüzgar
Bursa - Niluferden Yalovaya geldim simdi feribota bindim. Bursada korupark civarindaki otoban cok kotu. Her yer bembeyaz. Sorunsuz uludaga ciktigim lastiklerim o bolgede gezme egilimliydi surekli. Tehlikeliydi yol gerci trafik temposuna gore hizliydim. Yalovaya kadar bir daha oyle kar yoktu. Durdane rampasinda bol bol yagmur var. Supurgelik yogun kar yagisli fakat belediye cok iyi calismis her yer tuz doluydu. Yol kenarlarinda baya bi kar vardi fakat asfalt tertemiz. Supurgelikten sonrasi yagmur. Suan feribottayim, deniz hafif dalgali. Yol boyuncada normal bi trafok vardi. Standart 18:00 trafigi.
Boşuna arabayı bıraktık otoparkta yağmurdan başka bir şey yağmayacak belliki
Ankarada okullar yarinda tatil edildi
Yarın istanbuldan sakarya taraklıya gitmem gerekiyor bir iş için yol hava durumu nasıldır?
Abiler tatil haberi yalanmış, resmi açıklama yok daha
Dışarıda felaket rüzgar yağmur var
İst b.evler :)
Kardan ses seda yok malesef
ankara in en tepesindeyim, bu sabah 20 dk kar küredik, kapıyı açacaz diye
1-2 derece daha soğuk olsa efsane olurdu..
Ankara resmi olarak tatil.Olmasaydı bile olacaktı.Hasta olduğum için bakamıyorum modellere şu ara.. İnşallah güzel bir yağış olur tüm türkiye için.Herkese iyi geceler..
Dun 23:24'de bunu yaZmistim,soguma malesef sinirda... bundan dolayi efsaneyi kacirdik :(
Acıbadem şuan temiz, yağmur bile az miktarda yağıyor.
Godzilla bekleyenler vardı istanbul için :)) Yarın okullar tatil olurrr,gece yağacak olan yağışı kimse hesaplamıyor tabi..
Sevgili öğrenciler,yoğun kar yağışı ve buzlanma tehlikesi dolayısıyla,Ankara genelinde,30/12/2016 günü okullar tatil edilmiştir.İyi geceler. Ercan Topaca açıklamış Ankara valisi
Burası İzmir/Urla, kar mar zaten hak getire :)) sağlam kuzey rüzgarı alıyoruz, deniz taşacak neredeyse, soba filan yetişmiyor fena üşüyoruz evde :)
Istanbul iyicene yağmura bağladı
Kaçırdık galiba sistemi
Emir valla bu halden sonra sabah bembeyaz kalkarsak net büyüksün :)
Yarın (30.12.2016) çorlu-istanbul arası nasıl olur? bir tahmini veya beklentisi olan var mıdır?
Valla kartal soganlik da oturuyorum istanbulda ne zaman kar ygsa
Burasi efsane oluyor. Iphonun hava durumuna bakiyorjm sabaha kadar yagmur gosteriyor hatta sabah 8 de gunes aciyormus :)
Uludağ yolu kapanmış heyecanlı genç arkadaşlarıma duyrulur. Zirveye çıkıp, zirvedeyiz espirisinin uçuştuğu resim için çok yanlış bir gece :D
beylikdüzü yollar hariç beyaz örtüde.. ama incecik tabi