zaten ilk dediğime geldi olay yinede bakalım ucundan bir şeyler olur,sıcaklık sıkıntısı çok.. ocak 17-21'i bekleyinnn.p.m baksana bu arada
Printable View
Bize köyde şunu öğrettiler
Yağmurdan sonra yağan kar tutmaz
Sanki biz sonbahara yeni başladık gibi
Biz bu karıyı ne zaman görecezzzzzz :):)
Kar baronları söyleyin :)
Silivride lapa lapa kar yağıyodu ama yerler çok ıslak hiç tutmadı, Yeniköyde hiç kar yok, yağmur devam.
Şimdi Atatürk havalimanından Bahçeşhire geldim. Havalanı sulu kar, şiddetli rüzgar. Bahçeşehire girince yerlerde kar tutmaya başlamıştı. Sabaha sadece dekor olarak kalır yükseklerde gibi duruyor.
Köpeği çıkardım az önce... Arkadaş nasıl bir soguk var anlamak mümkün değil ellerime ve yüzüme acılar girdi.. Hayvan sıçamadı bir türlü soğuktan.
Uludağa sağlam bi offroad olacak cıkcan şimdi offff :D :D
Arkadaslar oto kurtarma işi yapıyor zincirle saplandık dedi öğle saatlerinde şuan düşünemiyorum.. Bursanın doğusu fena kar alırdı şuan ilginç şekilde sadece yerler ıslak, başka semtlerde kar kış kıyamet sanki farklı bi şehirmiş gibi
İstanbulda ümit yok.
beylikdüzünden benim ümidim var kararlı bi şekilde devam ediyor kar. biraz daha şiddetlenerek sabaha kadar yağarsa efsane olur.
kar bile
teğet geçti bizi
Efsane dekleri özeldik, sıcaklık bitirdi bizi.önümüzde ki sistemlerde bakacağız artık, onlarda uzuz vade Harika çıktılar veriyor, yaklaşınca şuan ki gibi oluyor hep elden gidiyor
Ankara Eryaman yerler doldu anayollarda hayli kaza var felaket şekilde yağıyor hala.Zor geldim valla ben
Kartal soganlik tipi seklinde kar yagiyor suan
ankara efsane şuan :) yollar pert hala yağıyor
Ankara dikmen perişan istanbul yolunda da baya yoğun yağıyor..
istanbul park'ta rüzgar ve bol bol sulu kar dışında bir olay yok
- Sultangazi ufak ufak atıyor, aracların camlarında az birikinti var
beylikdüzüde durdu durdu simdi baya yağıyor :D
Ankara'da yoğun kar yağışı var şu anda, akşam 6 gibi başlamıştı bakalım neler olacak henüz çıkmadım evden bir de senenin son iş günü dünya kadar ödeme var, bir tane bile muhatap bulabilirsem adam değilim!
Öveçler de yollar çok kötü.Eskişehir yolu açık cebeci tarafı felç.Hala yağıyor,böyle devam ederse aksama efsane olur
Bahçeşehir'de de yağıyor şuanda ama tutar mı bilemiyorum Altan. :D
beylikdüzü kar tipi yağıyor
Şişli sulu kar şeklinde yağıyor.
Çekmeköyde de başladı 15 dk önce ,hafif sulu gibi sıcaklık birkaç derece daha düşse kıvama gelir.
Dün çok bekledim yağmadı küçük çocuk gibi üzgünüm Etiler şuan yağışsız esiyor
Üsküdar'da hala ve hala inatla yağmur yağmaya devam ediyor
gürpınarda bişey yoktu, beylikdüzünde 5 cm kar vardı sabah :D bahçelievler sakin. Akşama hadımköy beylikdüzü perişan olur gibi yağmaya devam ederse.
batıkentden ostime 45 dakikada gittim.. bizim millet ne zaman adam olacak ya ne zaman! yaz lastikle çıkmanın cesaretini kim veriyor size ...
Ankara baya pert. İşe gelirken kafamı camdan çıkarıp yazlık lastik kullananlara söve söve geldim :D
Emir yarın (31 Aralık) akşam 19.00-20.00 sularında İncek-Keklik Pınarı ile Subayevleri-Keklik Pınarı arası nasıl olacak. Bize gelecek arkadaşlar vardı kıvırmaya başladılar bu karda kıyamette nasıl gelelim diye :D
istanbul beklentilerin çok çok altında kaldı yağış açısından bol bol soğuk yiyoruz
benim umudum istanbul için tükendi.
bol bol yağmur ve elektrik kesintisi payımıza düşen
Sabah bir umutla açtım gözlerimi,hiç bir şey yok yine :)
Artık buna kendimizi hazırlamamız lazım herhalde,İstanbul'da kar olayı bitti.
yenibosna - basınekspres şiddetli rüzgar var , pek hatırı sayılır olmasa da sulu kar mevcut
Angara'nın Maşallah'ı var. :D
Beylikdüzü tarafı şu anda beyaz, kar zemini arabaların üstünü kapladı. Başka kimle konuşsam kar yok diyor anlamadım :D
İstanbul'da bunca yağmura sel olmasa iyi Mersin gibi :)
Kıskanın :hehe:
http://hizliresimyukle.com/images/20...2-1024x486.jpg