Emir selam
Herhangi bir değişiklik var mi ? Bir özet gecer misin İstanbul ile ilgili ?
Printable View
Emir selam
Herhangi bir değişiklik var mi ? Bir özet gecer misin İstanbul ile ilgili ?
Emir, ne zamana kadar kar devam edicek? Istanbula donmem lazim duruma gore otobusle donup arabayi almaya daha sonra mi geleyim?
Yada yarin su saatte cik problem olmaz diyebilirmisin?
Ankarali arkadaslara baska bir sorum; istanbulda deli gibide kar yagsa dahi ana yollarda bir sikinti olmaz, ankara oyle mi?
otobüs planı daha iyi,öğlen şahsi fikrim kısa süre içinde tekrar kar olacak.
http://izle.ego.sehirkameralari.com/
göksu,gimat,istanbul yolu alayı kapalı..
Sonunda :)
Havayi koklayan abİmİz valla sirf sana yazabİlmek İÇİn Üyelİk aldim desem yerİdİr denİzlİnİn bu hafta İÇİn detaylarini aÇiklayabilirmisin zahmet olmazsa kar yaĞiŞi durumunu :) ?
öncelikle foruma hoşgeldiniz,kendinizi üye tanıtım kısmında tanıtırsanız eksik bişeyimiz kalmamış olur :)Denizli h.sonu ve ilerleyen günlerde bol bol kar görecek.içiniz rahat olsun.
Ankara özel ; Şu an asıl bomba kütle polatlı üzerinde..tahmini 30dkya batıkent'den vurarak gelir.. Okul tatili yüksek ihtimal.. buzlanmaya dikkat..
22'si saat gece 10 gibi yola çıkıcaz bulgaristana gidicez,kar baslicak 22sinde yazmışsın Emir otobüsle gidicegimiz için biraz gerildim açıkcası tekirdağ edirne tarafları filan sıkıntılı mı olur ?
Teşekkürler.
Ankara'dan gol haberi var :D Çok güzel tutmuş, gece eğlendik az biraz :)
Eryaman'dan çıkıp Bilkent'e geldim. Şaşmaz sonrası köprü ve Ümitköy köprü dışında yollar açık. Belediye bu sefer çalışmış.
http://www.ankara.gov.tr/21012016---...sin-aciklamasi
Okullar tatil, ana yollar acikmis polatli yolu gozuktu bana:)
Şu üniversiteleri neden tatil yapmazlar anlamadım, Keçiören'den Sincan'a gitmem lazım okul için, ego kullanıncam, ama akşam geri dönebilirmiyim, bilmiyorum. :D Akşam 20:20 de bitiyor derdim.
YaÈ™amkent pert,çayyolu calisma var ama hemen geri tutuyor
Yașamkent pert,çayyolu calisma var ama hemen geri tutuyor
Keçiören ana yollar açık, sanatoryum caddesinde kar küreyici calışıyor. Ara sokaklar bembeyaz :) etkili şekilde yağmaya devam ediyor maşallah :)
bu akşama kadar kar devam,sonra ayaz buz derken c.tesi tekrar kar var.. çok şükürler olsun gol oldu.. ve bunun gibi 2-3 sistem daha göreceğiz..
Bana bayağı bir sövecekler ama hayırlısıyla ne zaman kurtulcaz şu illeten :D
ha şöyle ya lapa lapa:)
atakulenin yakınından kızılaya yürüdüm heryer pert ve perişan halde millet
Dün Adana'dan Ankara'ya gelmiştim araba almak icin. Emirin ısrarlarına uyup iyi ki acele etmişim. Bugüne bırakma planımız vardı da gelsek dönemezdik demek ki
Beyler 2 saat önce ana arterler bile tutmuştu, 30la 40la esattan yaşamkente geldim.
Akşam aracı burda mı bırakırız acaba, şu anda ana arterler nasıl?
Kar lastiği var ama o kadar yoğun bir kar var ki aracı kumsalın üstünde yürütmeye çalışıyomuş etkisi yapıyor.
Güvenli caddesi filan pertti sabah akşama kadar devam ederse işimiz zor
ostim komple pert işiniz varsa başa güne sallayın
Cumartesi-Pazar AÖF sınavları var inşallah yollar açık olur, Cumartesi araba ile gideyim dedim bakalım ne olacak?
Güvenlik Caddesinde oturuyorum 8:10 de evden çıktım 9:20 de ancak Kuğulu Park ışıklara gelebildim, Güvenliğin sonunda otobüs kaymış kalmış o yüzden yol kitlendi
Sonra Ulusa 10-15 dakika ama Akyurt a gidecektim başka güne salladım bazı ana caddeler bile insanı korkutuyor
O kadar söyleniyor hala kar lastiksiz araç dolu hafif rampa olunca 2 ileri 1 geri
Ankara-Istanbul arasi tertemiz, hic bir kar-buz yok frene dokunmadan geldim.
Ankara için kar devam edecek mi?
Denizlinin havasını anlamak güç kar yağmasını beklerken neredeyse güneş açacak duruma geldi varmı bi yorumun havayı koklayan adam :D :D
Kızılay ince ince devam ...
22-27 arası olan sistemi değişti mi bir haber varmı acaba ? :)
yağış Ankara genelinde devam ediyo fakat ana yollar su yağmur yağmış gibi.Umarım gece dona çekmez yoksa asıl film ondan sonra başlar gibi geliyor
Cuma geldi çattı
İstanbul için kaçta başlar yağış
ataşehirden yenibosnaya gidicem yarın öğle vakti.. dönüşüm de 4 gibi olacak
yakalanır mıyım kara tipiyr
simdi güncel durum nedir Ankara için etkili yağış beklentisi var mı?
Denizli güneş açmaya başladı emir abi olmadı bizim sistem işi heralde baksana? :)
Bi de şey sorcaktım siteye her zaman giremiyorum açılmıyor sebebi ne olabılır??
(1.Soru Emir Abimize Gelsin :))
Ankaraya yağan kara ve Subaruyla çıkan Altuğ'a muradına erdiği için kocaman tebrikler :hehe:
güncel durum nedir istanbul için
sabah maslakta çok güzel lapalapa yağıyodu soradan duruldu.Güneş açtı vs vs.
Anadolu yakası foto vs gördüğüm oldu orası lapa lapayagıyodu (kurtköy,ataşehir)
gelişme var mı istanbula dair?