Deniz suyu sıcaklığını güncel tarih olarak görebileceğimiz bir kanal varmıdır acaba ?
Printable View
Deniz suyu sıcaklığını güncel tarih olarak görebileceğimiz bir kanal varmıdır acaba ?
Windy (windyty SE'nin geliştirdiği) Kırmızı arka planlı olanı indirmen yeterli abi
Bu arada windy'yi kurcalarsanız pek çok fonksiyonundan yararlanırsınız.Sıcaklıktan yağmura basınca kar kalınlığı rüzgar vb.Odtü'nünde geliştiridği bir app var şu an tam anlamıyla otursun onuda paylaşacağım :) Ama dediğim gibi windy'i sadece günlük bazda kullanın uzun vade de yetersiz gelir
Ama windy cok tutarlı degıl.Bu sene cıddı takıp ettım.
windyde tutturamadı:) dün akşam baktığımda bugün için yağmur göstermiyordu.arabayı çıkardım yağmur yağdı.Ağzım yamuldu söverken
tuzlada ayagarken kuru gosterdı wındy ,sonra hayvan gıbı yagmur gosterdı 7ye kadar 1 damla yagmadı umranıyede :)
diğer sitelere rağmen bana daha tutarlı geliyor.illa ki istisna bozduğu oluyor maalesef.. tam nokta atışı için fazla veriye bakıp harmanlamak lazım ; Accu-Windy-Mgm- harmanı gibi
Buluttan uygulamasını deneyebilirsiniz
Bu nedir aga :) Perişan olduk 3-4 gündür. klima olmadan duramıyoruz.
https://i.hizliresim.com/OLVovz.jpg
sıcaklıklar baya devam edecek,zaten yağmurlar yağarken bırakın yağsın sıcak olacak demiştik :) Bu sene saç baş yoldurcak bir kış bizi bekliyor.Yine Ağustos - Eylül ayında dünya genelinde büyük bir doğal afet olabilir.Bu sene ki mevsimde gerek el nino gerek güneş aktivesinde limitlerde yaşacağız verileri.Bu yüzden çok çok değişik bir süreç bizi bekliyor.Özellikle Eylül'den sonra ki dönem..
Valla iyi bunaldık sonumuz hayrolsun. Migrostan bira aldım geldim , soğuktu yine de yarım saat buzluğa attım. Bizim ev yüksek bir yerde olmasına rağmen 3 yudum almadan baktım ki bira ısınmış , çerez nemden ıslanmış :) ben doğma büyüme mersinliyim ama böyle bi sıcağı ilk defa gördüm. zaten benim araba 2 gün üst üste düğün arabası oldu , sağdıç oldum , perişan oldum :D şu anda bayılmak üzereyim ki balkonda , içeri geçip klimayı açacağım :D allah sonumuzu hayretsin.
pazar günü organizasyonumuz var hava durumları yağişli gösteriyor ama durum nedir rica etsem ?
Ağustosun başından itibaren 15 gün yazlığa gideceğim kafa dinlemeye. O tarihlerde ön görülen sıcaklık nedir ? Marmara bölgesi @GSI club
@GSI club etiket yapamadım :D
adama etiket işlemiyor
Bunhava kalici degil,sicaklar hemen gelicek zaten.
Bugun dolu yagar mi istanbul a? Yoksa izmit sakarya tarafi mi?
@GSİ CLUB bide ben deniyim :)
26 temmuz-4agustos arası için
gümüldür-kuşadası-söke sıcaklık tahminleriniz nelerdir.
gayet temiz yağış yok :)
Ağustos ortasına kadar devam abi..
şu aralar nasılsa o zamanda aynı,ve maalesef yağışta yok serinlemede yok :)
yağış yok,sıcaklık 26 - 1 ağustos arası biraz daha iyi ama özellikle 1 ağustos - 4 ağustos ciddi sıcak 40 +
teşakkürler dostum
Istanbul gecen haftaki sicagi yine gorurmu ona gore klima alacagim:)
hafta başı sağnaklar geliyor sanırsam ? Umarım dolu olmaz da aga 17 derece nedir yazın ortasında ? Hadi bizi geçtim doğaya yazık.Çok fena eskiden olmazdı böyle şeyler.
ayın 17-18i marmara-iç batı için zor geçecek.. Çok şiddetli yağışlar ve dolu riski tavan şu anda.. 25 dereyece kadar da düşecek sıcaklıklar.Bu tür oluşumlar dediğim gibi sıklaşacak maalesef.. Özellike sonbaharda daha absürt olaylar meydana gelebilir
Yağmur başladı sağnak şekilde Ataşehir
NTV hava pazartesi salı günü için Marmara - istanbul - batı Karadeniz için sel ve taşkın uyarısı verdi. Tahmini yağış miktarı günlük 150 kg olabilirmiş.
İstanbul içi bahsedilen yağışların dolu olma olasılığı var mı ? @GSİ CLUB
bu süreçte iç ve batı bölgelerde yağışın başlamasındaki ilk 15dakikada dolu riski mevcut.Ancak en riskli bölge trakya-balıkesir hattı.diğer yerler için %60 olasılık verebilirim.Doludan çok aşırı yağış sel vb dikkat.. ve bu yağmurun altında kalmamanız iyidir asit bazlı olabilir
Çok çok uzun yıllardır böyle bir yagmur görmemişti gözlerim.İstanbul anadolu yakası , afet filmi sahnesi gibi idi.8 de yatağımdam şimşek ve gök gürültüsü ile fırladım o neydi öyle ya...
scooterla maltepeden kadıköye geldim.
ne yağmurdu beee :)
abartmadan soliyorm bu kadar kısa mesafede böylesi islanmamıştım...
zeytınburnu bitik durumdaydı 40 dk öncesi venedık gibiydi ciddi yağış düştü...
güncel çekeyim ; Akşama yağışların çok şiddetliden şiddetliye düşecek.çarşamba akşamına ise bitmiş olacak.çarşamba akşamına kadarda ara sıra şiddetli ara sıra rölantide yağacak.özellikle eylül ayında ise bu denli yağış skalasının siyahı gösterdiği(afet-bugünkü gibi) yağışlar sık görülecektir.