Merhaba,
Cuma akşam İstanbul'dan çıkıp Ankara yapıp pazar geri döneceğim. Yolda veya Ankara'da kar sorunu yaşar mıyız acaba?
Printable View
Merhaba,
Cuma akşam İstanbul'dan çıkıp Ankara yapıp pazar geri döneceğim. Yolda veya Ankara'da kar sorunu yaşar mıyız acaba?
Tüm forumun mevlid kandili mübarek olsun.. :) avcılar-esenyurt-beylikdüzü üçlüsüne ne zaman kar bekleniyor acaba ?
Emir selamlar cumartesi günü burdur ısparta konya aksaray yapıp pazar gece geri dönme planımız var. Kar buz vs sıkıntı yaşar mıyız bu istikamette?
Ya kar haberi yok mu bana 6-7 ocakta kayseriye kar lazim :) biletleri aldik kayak yapcaz
Hala kar yok sank erciyeste ?
Emir hocam bi yorum alabilir miyiz
Kayseri icin 6-7 ocak ne durumlarda olabilir
6-7 Ocağa kadar kat üstüne kar çıkar :) Şu an da kar mevcut erciyeste :) Discover Erciyes
Buradan da yazayım;beklentıler ıstanbul ıcın "bu kış" genel ıtıbarıyle zayıf kar yagısı olucagı.
Yerde keyıf yapıcak kar ortusu 1-2 sefer anca olur bs.
Sen ne dıyorsun Emir? Kıs lastıklerını bu sene ancak ıc bolgelerde mı kullanabılıcegız?
ist. içi kışlıklara geçmedim daha.
uzun yolumda ayda 1 ist.-sakarya arası.
acaba yazlıkla takılmaya devammı etsem
19" ne guzel :) :) yarın motora doyalım ıst.da
Bu haftaki soguk ve kar yagısı hakkındaki yorumların nedir emir bayagı bir uyarı veriliyor?
Ümraniyede kar yagısı başladı varmı başka yağan semtler
Sultangazi'da ciddi bi soğuk var. Dükkandan cıkmaya direk titretiyor.
Bu gece sabaha karsi yola cikicam ankaraya bolu da sorun yasarmiyim kis lastigi takili degil aracta
Bir arkadaşım 1 saat önce Ümraniye'den story koymuş temde resmen şeritler arası baya kar var, şeritlerde de daha az olmak üzere kar tutmuştu.
Mert Yilmaz (@bmylz) on Twitter
Az önce ekonomist Mert Yılmaz, twitterda paylaşmış.
Bu sabah Bolu'dan İstanbul'a geldim gece başlayan yağış yolları baya etkilemiş tünele kadar kar lastiği olmasına rağmen biraz zorladı. Tünelden sonra hendek tarafına kadar sıkıntı yoktu sonrasında yine yollar biraz karlıydı.
Tavsiyem kar lastiği olmadan çıkmayın.
@GSİ CLUB
Emir slm.
haftasonu abant nasıl olur? manisadan gidelim diyoruz değişiklik olsun
orta karadeniz için bilgi alsak ? :)
Yorumlardan anladığım kadarıyla yarın akşam İst-Bursa yol durumu da iyi heralde. Fener maçı var, kar yüzünden gecikmeyelim :)
Kocaeli’de fırtına ve yağmur var yoğun bir şekilde. İstanbul’da durum nasıl bugün dönmem gerekiyor.
bugün lodostan dolayı ülke geneli aksamalar olacaktır.
Tekirdağ için ne kadar beklememiz lazim karı :)
İstanbulda aralık ayında kazakla geziyoruz yazın kurak geçebilir sanki
Dolu şemsiyesi mi imal etsek yeni sektör olur
Ay sonu 25 gibi bir hareketlenme var Kar alırmıyız Emir :)
Yılbaşına son 14 :) Var mı yeni tahminler ?
25 eylül gibi 26 aralık 'ı işaret etmiş ve bunu wp grubunda da sık sık demiştim :) Şimdi büyük bir heyecanla tutacak tahminimi bekliyorum :) Tutarsa 4 ay önceden bilmiş olacağım.. 20 aralıkta soğuma başlar,tüm türkiyede 24-28 aralık arası kar etkili olur.Tahmin tuttuğunda 1-2 yüksek yerlere ulaşıp 26 aralık öngörülerimi referans olarak göstereğim :) Bakalım son 10 :)
20 aralığı beklemicez galiba,bugun baya soğuk var.
karı 4 gözle bekliyoruz
Her zamanki gibi Weather channela gore 24-28 arasi yagis yok. İnsallah senin tahminin dogru cikar emir :)
Emir, edirne keşan için nedir durum 18-25 aralık bandında ?
daha çok takla atacak :) kar gelecek ama dediğim gibi bu giriş seviyesi başlangıç kıyılarda çok beklenti olmasın ama açılış güzel tatminkar olacak :) Zaten kısa süre sonra ilk etkili sistem gelecek :)
18-19-24-25 tarihlerinde soğuk ve kar / yağmur yağışları mümkün,p.m cevapladım :)