cayyolu yagiyor baya iyi sekilde
Printable View
cayyolu yagiyor baya iyi sekilde
Bostancı'da 1 saat evvel göz gözü görmüyordu.. Toplasan 15 dakika sürdü.. Şimdi güneş epey ısıtıyor, gökyüzü masmavi
Yok mu yani bu hafta sonu ya da hafta başı herhangi bir yağış? Boşa beklemeyelim mi?
Bahçeşehir iyicie cozuttu bildiginiz gunes var ama hayvan gibide kar yağıyor :D
Herşeyi geçtim bu soguk ne arkadas yıldık yav
Halkalı yine coştu hadi hayırlısı
Ankara/Keçiören ince ince kar yağmaya devam ediyor. :)
Meteoroloji'den son dakika uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre; İstanbul’da başlaması beklenilen kar yağışlarının kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte yerel olarak aralıklı kar sağanakları şeklinde pazartesi gününe kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. Yoğun kar yağışının akşam saatlerinde başlaması bekleniyor
kaynak:milliyet
Bursada felaket bi soğuk var.. Havada güneş, kar taneleri uçuşuyor ama soğuktan yürünmüyor resmen..Burnum düştü sandım
Hahah wowturkey i referans alan insanlar varmis;) ulasimvaraclari disinda hic bir seyini referans almam oranin
kadıköyde bişey yok gayet stabil
Buralarda tepelere bayaa yagdi ama asagilarda hicbisey yok malesef :_
Dogu Amerika ozellikle yasadigim yer ilan Washington DC - Baltimore hatti icin afet alarmi verildi. Iki gun araliksiz kar yagisi, 1 mt kar, hayat felc.
Suan kandiradayim dunden beri fena yagdi bugun ogleden sonra durdu simdi tekrar basladi cok iyiydi bu yagis
İstanbul’da kırmızı alarm verildi; ekipler kar nöbetinde
Meteoroloji, akşam saatlerinde kar yağışının başlayacağını bildirdi. İstanbul'da kar yağışının yeniden etkisini arttırmasıyla birlikte karla mücadele ekipleri teyakkuza geçti.
Mgm, weather+, accu vs her şey hafif kar sağanakları gösteriyor nasıl kırmızı alarm veriliyor çok merak ettim :)
Yarın öğlen gibi tuzlaya gitmem gerekli... lastikler falan kötü... Yağış olur mu anadolu yakası için ? Oturduğum yerde yokuş çünkü.. Bilgisayar parçasını tuzlada birine götürümem gerek bir işlem için.. Bilgisayarı dagıtıcam bu gece , eğer yarın kar olur gidemessem haftaya pazara kalır işim , bidaha geri toplayamam kasayı 1 hafta pc siz kalırım valla... ona göre gece dağıtıcam bu gece.... yarın gidemessem fena olur ... arada kaldım çok bilemedim...
kırmızı sanırım don için kardan eser yok
Beni anlamadığım dort gündür kar alarmı var ..Bu kadar tuzlama araçları gece gündüz yağ mayan kar için mesayi yapıyor ..Bu ne kadar israf hiç mi biri demiyor bunlara siz nasıl tahmin yapıyorsunuz diye ..
kar yağsa tuz atmasalar "tü kaka kötü belediye" , kar ihtimali olunca tuz atınca "israf yahu" :D Hocam tahmin bunlar , sistem bir anda ters yüz olabiliyor... Önceden önlem almayıp, tuz atmayıp kara yakalanmaktan sa , ihtimal dahilinde önlem alıp tuz atıp yağmaması daha iyidir.
Dört gün tahmin tutturamıyor ise birileride bunu insanlara anlatmalı..İnsanlar programlarını bozdular Bir arkadaşım iş yeri açacaktı erteledi açılışı..Biraz da sanırım abartmayı seviyoruz..
Sonuçta bunlar tahmin ve hepsinin tutması söz konusu değil. Yüzde yüz tahmin ancak maksimum 2 saat sonrasına verilebilir,3 saat dediniz mi o bile yüzde yüzün altına iniyor. Toplum olarak abartmaya meyilliyiz.
Bugun geldim cok şükür Antep'ten Bursa'ya :) emir ne dediyse hepsi çıktı :D
Yolculuk yapacaklar için;
Pozantı kar yağışı vardı,Ulukışla sıkıntılı geçti biraz yerler kar tutmuş durumdaydı onun dışında Afyon Bolvadin,çay temiz,Sultandağı da sıkıntılı ama en buyuk sıkıntı Eskişehir-bursa arası Mezitlerde yaşadım Bursa'ya 60-70 km kala yoğun kar yağışı + yollarda da kar vardı.
Emir arkadasimizi tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum.yaklasik bir ay önceden ayin 17 sinden subat ayinin basina kadar 3 parti kar yagacak dedi 2 parti dedigi tarihlerde geldi 3.cusununde gelecegine inaniyorum.önceden Accu ve Mgm den kacker saatlik tahminlere bakip motorla yola ciksam yagmura yakalandim.Artik kesinlikle o programlari kullanmiyorum.Emir kardeşimize teşekkür ederim.
Aksam ustu yagan kardan sonra hava acik ve butun yollar buz tutmus herkes dikkatli olsun
Su an umraniye 30dk cok saglam yagiyor yerler bembeyaz
Umraniye oldu valla :)
İstanbul da kar olmayacak dedi Emir , bende Sakarya'ya geldim yollar kar buz tam oynamalık :D
Ataşehir iptal şu an
Acıbadem yollar dahil tuttu çok fena yagıyor
Ruzgar poyraza dondugu icin yagis guzel kivama geldi gece boyu boyle devam ederse sabaha min 5 cm ortu olusturur istanbul geneli umut beslemiyorum bu sistem uzdu beni :)
1-2 saate biter.. asıl büyük kütle bahsettiğim gibi izmit hattına gidiyor.. Önümüzdeki süreçte sis-pus-ayaz var.. Açıkcası güzel olacak biraz dinlenme mola iyidir.Değişim olmadığı sürece yazmayacağım.Buzlanmaya dikkat edin.. Umarım bu ısınma ay başını kapsar,yoksa yazın çok sıkıntılı geçecek.. 2017 kışı içinde 1-2 güzel veriler var.. 2020 gibi soğukta zirve yapıp sıcak banda geçeceğimizi düşünüyorum.. Şu aralar mgm'nin günlük tahminleri tutarlı.Ben açıklama yapana dek takip edilebilir.
Feneryolu tarafı ıptal şuan goz gozu gormuyor yollarda bitik
Kar bıttı,2-3cm anca ındırmıstır Atasehır'de....
Soyle 3-4 saat yagsaydı,keyfımız gelırdı.