Bahçeliye güzel yağıyor.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Istanbul tırt. Yazlık lastikler ile bütün Çengelköy ile Bostancı arası bütün Semtler de sorunsuz gezdim.
Söğütözü yağıyor ama tırt, yerler bile tutmaz.
Mamak-Altmışevlerde başladı. Forum outletin orada bir hikmet var her yağışta tek oraya yağıyo bende her yağışta oradayım standartEtlik-keçiören kuru olsa bile forumda ciddi ciddi tipi oluyo. Birazdan oraya geçecem
haberdar ederim
Bahcesehir ince ama hizli ve surekli yagiyor, cogu yer karla kaplanmis simdiden. Kopekler topluca ve saldirgan bir tavirla gezmeye baslamislar, demek ki yiyecek bulamiyorlar bi kac gundur. Disariya 1-2 kap bisey birakalim.
O degilde aksam aksam bitik lastiklerle gobekten kontra vererek doneyim dedim, az daha kaldirima giriyordum. 5 cm ile kurtardim. Donmek benim neyime?![]()
çayyolu güzel yağıyo yollar tuttu bildiğin, bi gece evde oturduk onda da kar yağdı :/
Keklik tipi seklimde yagiyor. Yerler tutmaya basladi
Maşallah güzel yağıyor,özlemişiz.
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
İnsan bi gsi club felan yazar ayıp ayıp reyizburda yerlerde tık yok..bana inat az yağıyor
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Forum outlet bu sefer iyi degil yerler hic tutmamış heyecanlanmıştım oysa ayvalı tarafını şiddetli görünce![]()
Beyler az bi sakin olunemir 1-2 tuyo verdi beni de sardırdı da
10 gun sonra keske bu kadar çağırmasaydik dedirtmesin aman diyim
![]()
Esenyurt - kıraç özellikle aralar baya keyifli nitekim beylikdüzüde öyle fakat ordan sonra yeşilköye eve geldim yerler gram tutmamış. Esenyurtta -2 gösterirken bakırköyden itibaren -0.5 düştü
Başakşehir şuan ince ince hala atıyor.
#KGdetanirlar
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)