Benim orjinal taban 235 fakat 205 lere kadar düşebilirdim bence. Çünki 205 tabanlı fabrika çıkış tiguanlarda var piyasada.
Benim orjinal taban 235 fakat 205 lere kadar düşebilirdim bence. Çünki 205 tabanlı fabrika çıkış tiguanlarda var piyasada.
Ben picantoda 155 lassa snowways kullaniyorum dun inanamadim saka gibi tirmaniyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
arkadaşlar bursada çok acil işiniz yoksa dışarıya çıkmayın, her yer kapalı
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
sabah 06.45 'te Çekmeköy/Hamidiye'de de durum böyleydi bu sokaktan çıktım yola. Önceki postumdaki İlk Fotoğraftaki minibüs ile, Lassa M+S LAstikler var.
![]()
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28241922.asp
28 yılın rekoru kırılmış
Dün akşamdan bi kare. Lokasyon: D100 E5 karayolu Beylikdüzü
Kar Kalınlığı Beylikdüzü içi ana yollarda 70 Cm civarı ortalamaya sahip. Bu sabahki görüntü ;
![]()
Balkanların Maradonası SAVA kullanan yokmu yahu hiç ? Nassı performans gösterdi acaba
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
goddeyer ultragrip 7 ile fiesta ile yokuşları tıklaya tıklaya çıktım öz güvenim yerine geldi ve çok keyif aldım arada el freni ile gitmem gereken yerleri biraz abartarak indimhanım bu işe çok sevindi birdaha çıkıp inelim mi diyor yokuşu
![]()
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
yeni favorim kanka berkana da ben aldırdım zatenhe tabiki bi sava değil ama yeterli düzeyde iş görüyo
![]()
he ne var sava olsaydı fotoda atamıyorumama şöyle söyliyim s6 normal a6dan 1hayli yüksek yüksekleğince kardan sıfır patinaj gidiodu babamın eski a6 3.0tdi da s6da : ) mercedes bazen petlasslarla takılma tıkanma yaşıyo bizim burda ama esp off yapıp guzel hıızınla çıkarsan banamısın demiyo
fwd candır karda kışta rwd zulüm kar lastiğide olsa arka bomboş öyle böyle sarıyo çünkü : ) he gidipte 195 taban takarsak nolur bilmiyorum gerçi
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Bursada berbat durumda.. Sabah anayollar bile rahat 1 karıştan fazlaydı..
Büyükşehir uyuya kaldı herhalde hiç mi calısma olmaz yollarda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)